KukkaMaaret

Kimpun säilytys häiden jälkeen /kuivaaminen tauluksi (yhdistetty)

34 viestiä aiheessa

Nostellaanpa vähän tällaista aihetta :)

Onko tuoreita kokemuksia kimpun kuivattamisesta ja tauluksi teettämisestä? Onko tietoa, missä hinnoissa pyöritään pääkaupunkiseudulla ja kuka noita tauluja mahtaa tehdä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin haluaisin kimpusta taulun. Muisto säilyisi kauniisti. Tuollaista pyöreää kupolia en kuitenkaan haluaisi vaan enemmänkin tähän tyyliin: http://www.naimisiin...ainenruusu.html Ja kun kaaso on tampereelta niin tuo paikka olisi hyvä vaihtoehto meille ainakin taulun tekoon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En ainakaan löytänyt vielä aihetta tästä. Itsellä tulossa todennäköisesti erillinen heittokimppu, jolloin oma kimppu jää itselle häiden jälkeen. Mitä olette tehneet kimpulle häiden jälkeen, jotta jää muistoksi itselle?

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla
tästä löytyy samaa aihepiiriä, yhdistin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kultainen ruusu Tampereella teki laadukkaan kimpputaulun ja otti huomioon omat toiveet ja kimpun ulkonäön kehysvalinnoissaan. Eli ehdotti muutamaa kehystä, joista sai itse valita.

 

Niin, ja soitin taulun teettämisestä häiden jälkeisenä sunnuntaina. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko tästä tuoreempia kokemuksia ja tietoa? Tampereen Kultainen Ruusu voisi mahdollisesti onnistua meillä mutta parempi jos löydettäisiin Helsingistä paikka joka tekee kimpputauluja. Googlella löysin Pirjo Korven mutta nettisivuilla on kaikkea mahdollista muuta koristetta ja sisustusjuttua, muttei sanaakaan hääkimppujen kuivatuksesta...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyselisin täällä ihmiten kokemuksia hääkimpun teettämisestä tauluksi. :) Elikkä oletko teettänyt/aiotko teettä? Oletko tyytyväinen lopputulokseen, valitsitko kukat kuivaamisen mukaan, onko taulu säilynyt hyvin? Paljon teettäminen maksoi? Onko Oulun alueella taitavia teettäjiä? Jos pystyt ja haluat laittaa kuvan omastasi olisin enemmän kuin kiitollinen! Tämä morsiuskimpputaulun tekeminen tuntuu olevan vielä vähän kiven takana, mistään ei oikein löydy asiasta hyvää informaatiota ja ainoa oikeasti asiaa mainostava ja taitavalta tuntuva tekijä sijaitsee tampereella (kultainen ruusu)... Pitääköhän tuota ajaa läpi suomen taulun saadakseen, tulee taululle hintaa! :D Kaikki tieto ja kokemukset otetaan kiitollisena vastaan! Haluaisin itselleni ihanan muiston häistä ja tälläinen taulu tuntuu kyllä aivan täydelliseltä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aika vanha ketju, ei nuo kaikki linkit aukea. Mietin, et pitäiskö nakata ihan se ainokainen kimppu kimpunheitossa, vai säästänkö itselle. Mutta mitä ihmettä sille tekisin, jos pidän itsellä? Onko noita kuivatus-/ tauluntekofirmoja missä kaikkialla?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluaisin todellakin morsiuskimpustani taulun. Luin tästä ensi kertaa eräästä vähän vanhemmasta hääkirjasta. Säilyisi kaunis muisto kivasti... Ainakin Porissa tehdään morsiuskimpputauluja tietyssä paikassa. Hinnasta en vielä tiedä mitään!  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään