Mimi83

Polttari-ideoita (yhdistetty)

58 viestiä aiheessa

Heippa,

Meillä oli viikonloppuna polttarit ja ihan pakko tulla kehumaan polttarileffaa aktiviteettina :D meitä oli 12 naista, ja tunnissa kuvattiin ihan hillitön musiikkivideo morsiamen toteuttaessa itseään pääroolissa. Jo kuvaukset olivat hauskat, mutta lopullisesti riemu repesi illalla, kun saatiin valmiiksi leikattu video musiikkeineen katsottavaksi. Itse olin kaasona, ja mieltä lämmitti sivukorvalla kuullut keskustelut, joissa mainittiin hinnan tuntuneen etukäteen korkealta, mutta että ohjelmannumero maksoi itsensä kirkkaasti takaisin. Eräs vieras sanoi, että oli hauskin polttarijuttu, mihin on koskaan osallistunut :)

Nettisivut löytyy täältä: www.polttarileffa.fi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vakoilumuseossa (Tampere) mm. polttariporukoille tarkoitettu valheenpaljastustesti

 

Vakoilumuseon Valheenpaljastustestistä on tullut suosittu ohjelmanumero polttareihin. Käyttämämme valheenpaljastin on alunperin terroristien paljastamiseen kehitetty stressianalysaattori. Testi on osoittautunut hyvin luotettavaksi. Voitte etukäteen lähettää omia kysymysehdotuksia (max 10 kpl) tai käyttää museon valmista kysymyssarjaa. Muotoile kysymykset niin, että niihin voi vastata monisanaisesti (ei vain kyllä/ei). Huomautamme, että karkeiden ylilyöntien kohdalla sensuuri iskee. Testistä annetaan mukaan raportti.

Valheenpaljastustesti edellyttää ennakkovarauksen.

 

 

Lisätietoja

http://www.vakoilumuseo.fi/fi/ohjelmaa-polttarit-tyky-yrityksille-lapsille-kulttuuri/polttarit-tampere-valheenpaljastin-valheenpaljastustesti/

Muokattu: , käyttäjä: - MEF

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Päivittelen yhdeksi vaihtoehdoksi väriestejuoksun. Sopii mielestäni niin "perinteisten" polttareiden kuin "vähemmän perinteisten" polttareiden ohjelmaan. Joukkueena on ehdottomasti hauskempaa kuin yksin ja radasta saa irti kaveriporukalla enemmän (järjestäjän puolesta ei ole mitään tiimiäksöniä), voi olla tiimipukeutuminen jne., mutta toisaalta ilmankin pärjää yhtä hyvin. Tapahtuma on päivällä ja holiton, mutta ranneekkeella pääsee myös iltabileisiin yökerhoon, joten sopii sinänsä myös monentyyppiseen päivään. Juoksun jälkeen pitää ehdottomasti päästä suihkuun - tai miksei morsiussaunaan.

Miinuspuolina se, että tapahtumaan pitää ostaa liput monta kuukautta etukäteen, jos haluaa halvimmat liput (ja nekin n. 30e/hlö). Ja ainakin meidän juoksussa yksi este hajosi eli se jäi kokematta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me keksittiin kesäisiin mökkipolttareihin hyvä ohjelmanumero! Nykyään kun Escaperoomeja on vähän joka kaupungissa niin tehdään siihen henkeen "Mökkiinpääsypeli", jossa morsian joutuu ratkaisemaan erilaisia arvoituksia tai tehtäviä. Arvoitukset ja tehtävät voivat liittyä sulhaseen tai polttarivieraisiin ja peliin saa helposti liitettyä myös morsiamen geokätköilyharrastuksen (: 

Siskon polttareissa pari vuotta sitten oli myös kätköilytehtävä, jossa oli ympäri pihaa piilotettu vieraisiin liittyviä kuvia/viestejä ja lopuksi morsiamen piti yhdistää viestit oikeisiin polttarivieraisiin. Sisko tykkäsi tosi paljon ja muillakin oli hauskaa kuunnellessa selityksiä viesteille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kiitos vinkeistä! Kaverin polttarit suunnitteilla ja täällä on kivoja ideoita :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka kaikki! =) Tässä yksi idea! :D Pahoittelut muuten mun tietojen "vääryydestä", rouvana olen kulkenut jo neljä vuotta :) Mutten äkkiseltään löytänyt, mistä saisi muokattua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään