Jump to content
Naimisiin.info

G: Lemmikit häissä, kuvassa vai hoidossa?


Guest MarannaII

Recommended Posts

Hääkuvagalleriassa on ollut kuvia, joissa myös perheen lemmikit ovat mukana.

Olisikin kiinnostavaa kuulla, miten lemmikkejä omistavat naikkarit aikovat menetellä lemmikkiensä kanssa hääpäivänä.

Tuleeko siis lemmikkinne jollain tavalla mukaan hääjuhlaan tai vain valokuvaukseen? Vai meneekö lemmikki kokonaan hoitoon häiden ajaksi? Jos menee, niin minne, kun kaikki ystävät ja sukulaiset ovat juhlimassa häitänne?

Tää on vielä vähän kysymysmerkki. Meillä on kaksi koiraa ja kaksi kissaa. Kissat eivät ainakaan osallistu häihimme ja tuskin ukko haluaa tuota metsästyskoiraansakaan mukaan ottaa. Mun minipiski onkin sitten se arvoitus. Erillistä valokuvausta meille ei tule. Lastenvahteja tarvitaan joka tapauksessa kolmen lapsemme kanssa, joten lastenvahdit saavat hoitaa myös mettäpiskin ja kissat, kun ovat lapsia hoitamassa. Minipiskini (2-vuotias chihuahua-maltankoira) haluaisin mukaan hääjuhlaan, mutta koska se on aika arka, en oikein tiedä haluanko rasittaa sen hermoja isolla ihmismassalla. Se kyllä rakastaa aikuisia, mutta vieraisiin lapsiin suhtautuu epäillen. Niitäkin kun on juhliin tulossa, niin en oikein osaa päättää. Onhan tässä vielä pari kuukautta aikaa miettiä.  :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Olishan se kiva saada koirat (ja miksei rotatkin  :girl_haha: ) kuviin, mutta kun ollaan kaavailtu että piskit ovat koko viikonlopun hoidossa, juhlapaikalle kun ei saa eläimiä viedä. Tosin se on vielä iiiiiso kysymysmerkki että mihin nuo edes menee hoitoon kun vakiohoitaja, äitini, on mukana juhlimassa  :girl_impossible:

Ja kun täältä paikkakunnalta ei oikein tunneta ketään, M tuntee työkaverinsa, joten ei sitäkään voi hyödyntää ja Tampereelle asti en tahtoisi lähteä koiria kiikuttamaan, toki ne joo sillon perjantaina mukana kulkisi kun maistraattiin mennään mutta ei varmana niitä jaksettaisi lähteä jo sunnuntaina kotiin hakeen  :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mustakin olisi aivan ihanaa, jos meidän kisu-neidon saisi mukaan hääkuviin, mutta ei se käytännössä oikein onnistu, kun tarkoitus on ottaa ulkona kuvia ja muutenkin neitokainen kärsii jostain kamerafobiasta eli luistaa jotenkin onnistuneesti aina hyvistä poseerauksista, kun kaivaa kameran esiin. Mutta ihana huomata, etten ole ainoa, joka haaveilee "koko perheen kuvasta"!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Me ollaan siinä mielessä onnekkaita, että vaikka oltaisiin häitä edeltävä ja seuraava yö hotellissa, niin meidän lisko tuskin osaisi edes huomata meidän olevan poissa! Nuo kun pärjäävät vaikka kuukauden-parikin ilman ruokaa (vesikuppia toki pitää jonkun käydä täyttämässä), ja yleensä ruokitaan kerran viikossa.

Olisi mukavaa, että lisko olisi jollain tavoin esillä jossain häiden yksityiskohdassa. Esimerkiksi minulla on liskoaiheinen, kullattu rintakoru - kenties sen voisi kiinnittää kimppuun, muokata hiuskoruksi tai vaikka sulhaselle takuulla persoonalliseksi vieheeksi? :D

Muokattu: , käyttäjä: galaktinen-sadonkorjuu
Typo
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Me on nyt päätetty pienentää koko hulinaa sen verran, että pidetään juhlat kotona.

Meillä ei ole suuren suuri asunto, mutta siihen kuuluu pieni piha. Suvut ovat pienet (ja niistä kutsutaan vain perheet)

ja kavereista tahdotaan vein ne lähimmät, joten pystytään hyvin järjestämään vapaamuotoinen tilaisuus kotona.

Samalla ratkeaa koiraongelmakin eli saadaan rakkaat perheenjäsenet mukaan tärkeään päivään. <3

Häämatka sitten erikseen, silloin varmaan menevät mun vanhemmille, joskin on mietitty myös  puolivakavasti sitä vaihtoehtoa,

että mentäisiin junalla ja laivalla ja otettaisiin mussukat sinnekin mukaan. :D

(Lentopelkoiselle morsiamelle tämä sopisi oikeinkin hyvin...)

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...