Pikkumorsio

Kaaso haluaa polttarit salahäihin

3 viestiä aiheessa

Tarkoituksena on miehen kanssa ns. "karata vihille" vain ihan lähimpien perheenjäsenten todistamana. Nyt paras ystäväni, jonka myös aiemmin isommista häistä haaveillessani lupauduin kaasoksi ottamaan sai vahingossa vihiä asiasta ja alkoi heti intoilla suunnittelevansa polttareita. Totesin, etten sellasia halua, kun emme nyt mitään hääbileitäkään tässä taloudellisessa tilanteessa pääse järjestämään. No, hän ei tätä uskonut, vaan ekaksi totesi, että "on laitonta mennä naimisiin ilman parasta kaveria" = kutsui itsensä häihin. Ja toisekseen sitten alkoi jo heti suunnittelemaan polttareiden vieraslistaa jne.. Minusta tuntuu kiusalliselta ajatukselta, että 1) joku kutsuu itsensä itse häihin, johon kutsutaan vain omat vanhemmat ja lapset 2) suunnittelee polttareita, vaikka polttarivieraat eivät tule samaan hääkutsua, kuten ei moni muukaan. Nyt ei siis ole mahdollisuutta oikein järjestää mitään juhlia, ei edes ystäväni ehdottamaa ravintolailtaa häiden jälkeen.

Miten pääsen pälkähästä loukkaamatta ystävääni? Etten aio kutsua häntä häihin ja vielä vähemmän ketään näistä polttareihin suunnitelluista. Ja toisaalta nyt pelkään, että sama loukkaantuminen tapahtuu monen muunkin mm. sukulaisen kohdalla, jota ei häihin kutsuta, jos tieto häistä leviää. :ph34r:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko asia ratkennut? :) Ei tietenkään kenenkään pitäisi itse kutsua itseään mukaan. Ehkä hän oli vain hämmentynyt kun olitte jo aiemmin sopineet kaason tehtävästä? Etkö siis halua kaasoa ollenkaan vihkimiseen mukaan? Täältä foorumilta löytyy vinkkejä monenlaisiin polttareihin, myös kahden henkilön kokoonpanolla :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Et välttämättä pääse pälkähästä loukkaamatta ystävääsi! Ja jos hän todella on ystäväsi, hän loukkaannuttuaan ymmärtää kantasi ja mukautuu sen mukaan. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään