Bride

Juhlapaikkojen hinnat

880 viestiä aiheessa

On 10.10.2006 at 17.00, pee said:

Meillä talo (luuluu keittiö) + tanssilava 230e ja hintaan kuuluu pöydät, tuolit, pöytäliinat ja astiat. Varrattuna meille pe klo 12- su klo 12. Olen hintaan enemmän kuin tyytyväinen  ;D

Hi

Missä teidän paika on ? 

Etsitään hääjuhla salia että ei kallista vuokrataan sisältyä myös kaikki astiat, myös kaikki lasit -viini yms. 

Tarvi vielä keittiö ja kylmätilat + jääpalakone. meillä on omat ruoat ja juomat. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vuorokauden hinta oli meillä 200 e. Sai käyttää kaikkea, mitä talosta löytyi, eli astiat, pöydät, penkit, keittiö, jääkaapit, kylmiöt, tanssilava, vessat, grilli jne. Pitopalvelu toi omat astiansa ja pöytäliinansa, mikä vähensi jälkisiivouksen määrää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Uusi tuleva morsian täällä kirjoittelee :)

Meille on haaveilemamme juhlapaikan vuokraksi ilmoitettu 900 €. Juhlia saa jatkaa klo 03 asti. Sama paikka järjestäisi ruuat, jotka maksavat kokonaiset 55 € / hlö :girl_impossible: Tuohon sisältyy ei mitenkään erityisen runsas buffet-pöytä (3 salaattia ja kaksi pääruokaa, leivät, levitteet, alkoholittomat juomat), mutta kylläkin laadukkaista raaka-aineista. Ja perus kermakakku ja kahvit. Erikoisemmat kakut pitäisi tilata itse konditoriasta ja kustantaa erikseen. Hintaan kuuluu siivous, koristelu, tarjoilu, ja jopa alkumaljat. Alkoholijuomista pitää myös maksaa erikseen ja ne ovat ravintolahinnoissa. Luettuani näitä ketjuja alkoi pieni epäilys herätä, että onko mitään järkeä maksaa noin paljon! Onko tämä teidän mielestänne kohtuullinen hinta?  Juhlapaikalla ei ole mitään omaa kiinteää hintaa vaan he antoivat tämän tarjouksen. Pitäisikö siitä yrittää vielä tinkiä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Ruokien hinnasta en osaa niin sanoa, kun emme ole kilpailuttaneet pitopalveluita vielä, mutta vuokra kuulostaa aika normilta, jos paikka on kaupungissa tai sellaisen välittömässä läheisyydessä ja erikoistunut häiden pitopaikaksi. Tuntuu, ettei nykyisin alle tonnilla saa kuin lähinnä seurojentaloja.

Muoks. Hups, edellinen olikin aika vanha viesti :P

Muokattu: , käyttäjä: Vaniella

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä juurikin tuota hintaluokkaa ja tuntui tarjousten perusteella varsin normilta. Tosin juomat saa viedä itse. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään