P

Suosituksia Turussa hääyönviettopaikaksi?

128 viestiä aiheessa

Me vietämme hääyön quality hotel ateljeessa, Humalistonkadulla. Olemme varanneet saunallisen sviitin, jonka saamme pitää seuraavana aamuna pidempään, tarkkaa aikaa ei ole sovittu. Hintaa sviitillä on vain 75 euroa!!! Jos haluamme aamiaisen huoneeseen, maksaa se muutaman euron lisää. En tiedä, minkä tyylistä huonetta haette, mutta kannattaa käydä katsomassa, näyttivät ainakin meille mielellään erilaisia vaihtoehtoja. Huoneen varasimme keväällä, kun häämme ovat elokuussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mennään Rymättylän kuivakukkakeskus Lomahyppäykseen isoon mökkiin....  :) Eli mökkin mahtuisi vaikka 8 henkilöä, merinäköala, hyvin varustettu mökki jne. Otettiin mökki koko viikonlopuksi ja hinta 215 euroa. Myös pienempiä mökkejä tarjolla.

Käykää katsomassa http://www.poikkea.com

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Katselin netistä erilaisia vaihtoehtoja hääyöksi. Emme halunneet mitään erikoista, mikä maksaisi ihan älyttömästi, joten päädyimme ottamaan ihan tavallisen huoneen Centro Hotel:sta Yliopistonkadulla. Hintaa tulee 69 euroa. Ostamme etukäteen pullon samppakaljaa ja ehkä jotain naposteltavaa. Aamulla lähdemme kuitenkin häämatkalle, joten hotellista ei ole meille iloa pitkään (tämäkin yksi syy, ettei haluttu mitään hääyö -pakettia, koska niissä rahastetaan siitä, että saa olla klo 16 asti).

Netistä löytyi kaksi hotellia, joissa oli valmiina hääyö -paketti:

- Hamburger Börs 125 € sis. kuohuviini, kylpytakit, aamiainen huoneeseen ja huoneen luovutus sunnuntaina klo 15

- Caribia alk. 225 € sis. kuohuviini, aamiainen huoneessa, kylpylä + fitness ja huoneen luovutus sunnuntaina klo 16

Tuolta Centrosta kysyttiin hääyö -juttuja, mutta niillä ei ollut mitään. Muualle ei sitten soiteltukaan eikä kyselty, kun se paikka ei ole meidän prioriteeteissä niin korkealla kuin muut hääjutut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietimme hääyön Scandic Hotel Plazassa joka sijaitsee kävelykadulla Kristiinankadun päässä. Tykkäsimme itse kovasti! Meillä oli ns. superior-huone (hotellissa ei ole sviittejä), joka oli suuri ja valoisa kulmahuoneisto, korkeat ikkunat kahdella seinällä, tyylikäs moderni sisustus, iso kylppäri ja normaalihuonetta parempi varustus (kylpyamme, kylpytakit, kunnon oleskelutila jne.)

Hääpakettiin kuului yö hotellissa ja huoneen luovutus klo 15 seuraavana päivänä, pullo kuohuviiniä ja kukkia odottamassa sekä huoneeseen aamulla toivottuun aikaan tarjoiltu runsas aamiainen kuohuviinin kera. Hinta oli 140 euroa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

:-X Me oltiin Turun Hamburger Börsissä. Varsinaisia sviittejä sielläkään ei ole, mutta hääpakettiin valitaan mahdollisimman hyvä huone. Meillä oli todella tilava ja viihtyisä kulmahuone (7 ikkunaa), huoneessa odotti kuoharia, konvehteja ja kukkia. Huoneeseen tuotu aamupala oli aivan mahtava. Hintaa oli tosiaan vanhaa rahaa 700 mk. Voin suositella.

Hotelli Tornin hääsviittejä olen kanssa kuullut kehuttavan, eivätkä kuulemma ole kanssa kovin kalliita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mäkin soittelin näitä hääyöpaikkoja läpi ja vaihtoehtoja tosiaan on! Börsissä muuten on sviittejä (kahdenlaisia), mutta hintaa on ihan mukavasti. www.turkutouring.fi listaa kohdassa majoitus ison kasan hotelleja.

Sisko ja miehensä viettivät puolitoista vuotta sitten hääyönsä Caribiassa ja kehuivat kovasti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vanha, perinteinen, romanttinen ja hiukan nuhjaantunut Park hotelli Puolalanpuiston kupeessa. Erilaisia vaihtoehtohuoneita. Suosittu hääyöpaikka.

Kiva ja edullinen lähellä kaupunkia (alle 15 km), mutta maalla voisi olla Tuorlan majatalo Piikkiössä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin juuri Uudessakaupungissa, siis vajaan tunnin matkan päässä Turusta. Merellinen puutalokaupunkimiljöö ja sen keskellä Gasthaus Pooki. Ihanan romanttinen vaihtoehto parin päivän pikkuhäämatkaksi kesäpareille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse vietin hääyöni Naantalin leirintäalueella mökissä. Ajankohta oli rauhallinen, koska oli aikainen kevät. Meillä oli mukana itse suunnittelemamme eväskori, joten saimme syödä milloin halusimme ja mitä halusimme. Mökissä oli suihku, pieni keittiö yms. Olimme tyytyväisiä valintaamme.

Lisäksi mökki oli muistaakseni edullinen ja hääpäivänä kauempaa tulleet lähisukulaiset hyödynsivät sitä vaatteiden vaihtoon jne.

Edullinen ja kotoisa ratkaisu, joka oli meidän mieleemme, koska hotellissa olisi ollut jotenkin outoa yöpyä lähellä kotia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostetaan.. Hop! Kaipaisimme romanttista pikkumökkiä meren ääreltä, sillä haluaisimme siirtyä hääyön viettoon veneellä Ruissalosta.. Ideoita kenelläkään?!  ???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Caribia Turussa on kylpylähotelli.

Olen yöpynyt siellä kerran sviitissä... Hinta oli kyllä jotain 150 euron paikkeilla (MUOKKAUS: ilmeisesti sittenkin paljon enemmän?) mutta sen sanon että oli kyllä unohtumaton huone! Kenties niille jotka eivät ehdi/voi varsinaista häämatkaa tehdä, tämä olisi poikaa... Seuraavana päivänä kun pääsee polskimaan kylpylään! (Varsinkin, jos yrittää neuvotella uloskirjautumisen hiukan myöhemmäksi, voi hyvinkin onnistua jos ei muita tulossa tilalle ja jos kuitenkin saavutte hotelliin tosi myöhään.)

Caribian sviitissä oli itse asiassa kaksi huonetta (makkari ja olkkari, hienosti sisustettuja, aika kuninkaallinen tunnelma) mutta parasta oli uskomattoman ihana, iso kylpyhuone.

Ylellisen iso poreamme, jota vartioivat valkoiset kreikkalaiset pylväät... Ja parasta kaikesta: tähtitaivas ammeen yläpuolella! Pieniä lamppuja oli varmaan sata ja ne todella näyttivät aivan tähtitaivaalta pimeässä...

Todella romanttista!!

 :D:-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietettiin hääyö Park Hotelissa. Hinta viime kesänä jotain 125 €. Hintaan EI kuulunut kuoharia huoneeseen (emmekä olisi sitä tarvinneetkaan kello kolmelta aamulla kun saavuttiin...  :) ) mutta kyllä ruusuja huoneessa, ja valtava tosihyvä aamiainen huoneeseen tuotuna. Saimme myös tosi kivan huoneen (m.m. kattoikkunoita joista oli kiva kuunnella dramattista ukkosmyrskyä aamutunneilla, ja kylpyamme) ja myöhäisen huonenluovutuksen - olisiko ollut kello 14? Huone oli omassa kerroksessa mikä oli aika hauskaa ja sisustukseltaan söpön "retro", siis 70-luvun ruskeaa!  ;D

Suosittelen kyllä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli varattuna tavallinen (kylpyammeellinen) huone Marina Palacesta (79€), mutta koska hotellitoiminta lakkaa ennen hääyötämme, saimme tilalle Scandic Hotel Palazan Superior-huoneen, jossa on upea poreamme :-X Ja hintaa luksukselle tuli jopa vähemmän kuin mitä olisimme Marinan tavallisesta huoneesta joutuneet maksamaan... Kävipä tuuri :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Caribiasta ei taida saada hääyöksi sviittiä 150:lla eurolla. Hääyö superior huoneessa 245 e sviitissä yli 300. Tietysti hintaa kuuluu kuohuvat ja huoneen luovutus seuraavana päivänä klo 16:00. Jos ens kesäksi mietitte hääyötä, varatkaa ajoissa. Caribia oli nyt jo melkein täynnä, eikä meinattu saada enää huonetta. Häät elokuussa. En nyt voi vielä sitä suositella, koska hääyö kokematta . ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu, me yövyttiin silloin Caribiassa talvella, eikä se siis ollut "hääsviitti", esim. luovutettiin huone aikaisin yms.

Ehkä siellä on eri kokoisia sviittejä..?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varasin meille hääyöksi Hamburger Börsistä business class -huoneen (ylimmässä kerroksessa, huoneessa vino katto + kaari-ikkuna). Hintaan sisältyy kuohuviiniä+suklaata huoneeseen sekä myöhäisempi luovutus eli klo 14. Paketin hinta 116 €.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hotelli Caribian hintoja:

Majoituksen aloituspäivä to, pe tai la

Standard 2 hengen huone 150e/vrk

Superior Deluxe huone 170e/vrk

Caribiasuite 250e/vrk

Royal Caribiasuite 372e/vrk

Majoitushinnat sisältävät Hyvän Olon aamiaisen ja teemakylpylän sekä Caribia Fitness Centerin vapaan käytön. Huoneen saa käyttöön tulopäivänä klo 14.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Hääyölomapaketti on erikseen hinnoiteltu seuraavasti:

HÄÄYÖ 1 vrk (la-su)

Sisältää majoituksen, kuohuviinin huoneeseen, huoneaamiaisen, teemakylpylän ja Caribia Fitness Centerin vapaan käytön sekä huoneen käytössänne sunnuntaina klo 16 asti.        

Standard 2 hengen huoneessa 225,00 e/huone

Superior Deluxe huoneessa 245,00 e/huone

Caribiasuitessa 329,00e/huone

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Caribian huoneista

huoneet_kuva_2hhuone.jpg

Standard

Huoneissa on uusin informaatioteknologia, suihku, wc, tv, radio, satelliittikanavat, pay-tv, puhelin, liitännät tietokoneille, hiustenkuivaaja, minibaari, kylpytakit sekä pyyhkeet.

huoneet_kuva_deluxesuite.jpg

Superior Deluxe

Huoneissa on uusin informaatioteknologia, suihku, wc, tv, radio, satelliittikanavat, pay-tv, puhelin, liitännät tietokoneille, hiustenkuivaaja, minibaari, kylpytakit sekä pyyhkeet.

huoneet_suite2.jpg

Caribia Suite

Ylellisissä Caribia-suiteissa on erillinen olo- ja makuuhuone. Kylpyhuoneen yhteydessä oma sauna tai kylpyamme. Huoneen vuodesohvasta saadaan tarvittaessa kaksi lisävuodetta. Huoneissa on uusin informaatioteknologia, suihku, wc, tv, radio, satelliittikanavat, pay-tv, puhelin, liitännät tietokoneille, hiustenkuivaaja, minibaari, kylpytakit sekä pyyhkeet.

Sviitin virtuaaliesittely osoitteessa http://www.caribia.fi/fin/huoneet_fin.html#

huoneet_kuva_royalcaribsuite.jpg

Royal Caribia Suite

Tyylikkäissä Royal Caribia Suiteissa on huoneen sisustukseen kiinnitetty erityistä huomiota. Huoneissa on kylpyhuoneen yhteydessä oma sauna tai kylpyamme. Huoneissa on uusin informaatioteknologia, suihku, wc, tv, radio, satelliittikanavat, pay-tv, puhelin, liitännät tietokoneille, hiustenkuivaaja, minibaari, kylpytakit sekä pyyhkeet.

Kaikki tämä ja enemmän osoitteessa http://www.caribia.fi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltiin Park Hotellin hääsviitissä. Persoonallinen, eikä mikään minikokoinen. Hintaan sisältyi aamiainen (ajankohta tietenkin vapaavalintainen) huoneeseen sekä hyvin joustava huoneenluovutusaika.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varattiin Plaza. Siellä hääpaketti on 175 e, kuuluu kuoharia ja kukkia, aamupala huoneeseem ja myöhäisempi check-out. Se ainoa poreammeellinen huone oli tietty jo varattu, mutta tuokin huone on hieno  :-X. Iso, tavallaan erikseen olkkari ja makkari vaikka ovat samaa tilaa. Ja iiiso kylppäri. Valinta ratkesi silläkin perusteella, että siellä tuli parasta palvelua kyselyitä tehdessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietetään näillä näkymin hääjuhlaa Harjattulan kartanossa Kakskerrassa, mutta siinä kun kävin tutustumassa niin unohdin kysyä huoneista.

Ilmeisesti siellä ei kuitenkaan ole sviittejä, tietääkö joku?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään