Turun kukkakaupat


Noora

Recommended Posts

Otimme häidemme kukat (morsiuskimppu, heittokimppu, sulhasen ja bestmanin vieheet, buffetpöydän asetelma ja pöytäkukat, jotka asettelimme itse majakkoon) Kukkakauppa Broncosta, Kupittaalta. Olin erityisen tyytyväinen ihanaan morsiuskimppuuni, joka kesti hyvänä vielä monta päivää häiden jälkeenkin. Hinta-arvio piti ja suunnittelutapaamisessa saimme rauhassa mallailla eri pöytäkukkavaihtoehtoja. Jäi hyvä fiilis!

 

post-39479-0-85569200-1380466899_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hei!

 

Voin todella lämpimästi suositella Kaarinassa olevaa kukkakauppa Katariinaa. Hankimme sieltä meidän häihin kaikki kukat. Aivan mielettömän kauniit kukat. <3 Paljon hienommat kuin osasimme ikinä kuvitellakaan. Otimme sieltä morsiuskimpun, sulhasen ja bestmanin kukat, kolmelle kaasolle kukkarannekkeet, hääparin pöytään kukka-asetelman ja ruokapöytään isomman kukka-asetelman. Kaikki olivat noin 300e.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Kyllä tuolla Katariinassa on aina ollut laadukkaat kimput (olen asioinut siellä muutaman kerran), mutta kun kävin kyselemässä hääkimpuista, jouduin pettymään. Hinnaksi pienelle pyöreälle kimpulle omin varsin sanottiin 100-200€. Olin jo aiemmin käynyt muissa liikkeissä, joissa hinnat olivat lähteneey 50€:sta ylöspäin. Myös vieheet ja rannekukat olivat kalliimpia kuin muualla. Mulla on hakusessa kohtalaisen pieni ja yksinkertainen kimppu enkä ole budjetoinut kukkiin kovinkaan paljon. Koitin kysellä tarkemmin hintaa ja kuvailla mitä haluaisin. Vedottiin vaan hääkimppujen tekniikkaan, jne. ja perusteltiin sillä kovaa hintaa. Lopuksi heitettiin vielä kommentti:

 

"Niin, saahan meiltä toki pienempiä kimppuja ilman tekniikkaa, me kutsutaan niitä maistraattikimpuiksi, hahaha."

 

Olin tyrmistynyt myyjän asenteesta! Ovatko maistraattihäät sitten jotain sekundahäitä? Tehdäänkö ei-häihin muka tahallaan huonompilaatuisia kimppuja? Kuulosti siltä, että juuri häätilaisuuksilla haluttiin vaan rahastaa. Eipä sillä, tekevät tuota samaa varmasti muutkin liikkeet. Päätin siirtyä jonkin toisen kukkakaupan asiakkaaksi.

 

Kauppilassa sain tosi hyvää palvelua ja hinnat olivat kohtuullisia. Nyt alkoi kuitenkin vähän pelottaa, kun luin täältä aikaisempia kommentteja...

 

Onko Bronco tosiaan suljettu lauantaisin? En haluaisi kimppuani päivää aikasemmin, vaan ihan "tuoreena"... Nettisivuilla luki, että ovat sopimuksen mukaan auki kesälauantaisin, mutta meidän häät ovat lokakuussa.

Link to comment
Share on other sites

Kävin tänään täälläkin forumilla kehutussa Kukka-Tuiressa. Vaikutti oikeen lupaavalta. :) Kuuntelivat ja ideoivat jo heti, vaikka tarkempi palaveri pidetään lähempänä häitä. Hinnat kuulostivat oikein kohtuullisilta. Hillitty pyöreä kimppu omin varsin jää alle 100€:n, mistä olen oikein tyytyväinen.

Link to comment
Share on other sites

Minullakin on edessä kukkakauppojen läpikäynti. Hyvä tietää, että Katariinassa ei kannata edes käydä! Ajattelin, että siellä olisi voinut olla jopa edullisemmat hinnat kuin Turun keskustan liikkeissä. Itselleni tulee varsin yksinkertainen kukkakimppu ja yksittäiset kukat pöytiin. Mahtaako 100 euroa riittää näihin?

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...