Jump to content
Naimisiin.info

Helsingin kukkakaupat


Guest nr

Recommended Posts

Kukkien tilaaminen alkaa olla vähintäänkin ajankohtaista ja nyt pitäisikin löytää hyvä kukkakauppa Länsi-Helsingistä, mahdollisimman läheltä Pitäjänmäkeä, esim. Munkkiniemestä  tai Etelä-Haagasta. Itselläni ei ole tietoa tämän alueen kukkakaupoista ja nyt käännynkin teidän, rakkaiden naikkarisisarten puoleen. Eli, jos tiedät hyvän kiukkakaupan Länsi-Helsingissä tai muualla hyvän yhteyden päässä Pitskusta, niin kerropa tietosi. Olen kiitollinen kaikista vinkeistä!!!

Link to comment
Share on other sites

Kiitos tiedoista. :)

Onko kukaan asioinut kyseisissä liikkeissä? Onkohan riski mennä tilaamaan kimppu paikasta, josta ei ole kokemuksia...?

Link to comment
Share on other sites

Kasarmitorin lähellä sijaitsee myös kukkakauppa My Garden, Pieni Roobertinkatu 4-6, p. 637 090. Meillä töissä ihmiset ovat käyttäneet tuota ja ihanan näköisiä kimppuja ovatkin sieltä tilanneet erilaisia merkkipäiviä/muistamisia varten.

Link to comment
Share on other sites

Kukkien tilaaminen alkaa olla vähintäänkin ajankohtaista ja nyt pitäisikin löytää hyvä kukkakauppa Länsi-Helsingistä, mahdollisimman läheltä Pitäjänmäkeä, esim. Munkkiniemestä tai Etelä-Haagasta. Itselläni ei ole tietoa tämän alueen kukkakaupoista ja nyt käännynkin teidän, rakkaiden naikkarisisarten puoleen. Eli, jos tiedät hyvän kiukkakaupan Länsi-Helsingissä tai muualla hyvän yhteyden päässä Pitskusta, niin kerropa tietosi. Olen kiitollinen kaikista vinkeistä!!!

Kävin tänään ihan vaan uteliaisuuttani katsastamassa Kannelmäessä (Vanhaistentie 1) olevaa kukkakauppaa. Liike oli olemukseltaan vähän "mummomainen" mutta nuorinainen joka oli työvuorossa oli todella osaavan tuntuinen ja hänellä oli hyviä ideoita. Palvelu oli ystävällistä ja jäi kaikkinensa hyvä mieli tästä testauksesta. :)

Luulen että päädyn tilailemaan sieltä kukkani. Voisin siis suositella.

Unohtui ..kauppa on Cardella nimeltään.

Link to comment
Share on other sites

Kaipailen apua kukkakauppojen suhteen Vuosaari - Kontula - Mellunmäki akselilla.

Tältä puolen Helsinkiä kun ei ole aikaa aamulla ajella pitkin keskustaa...

Löytyykö infoa/ideoita mistä aloittaa?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Palaveri Zamian kanssa on pidetty. Tomi Simolinila oli hienoja ideoita, hän oli todella asiantunteva. Rauhallisin mielin odotan kimppuani ja muista koristeluja. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Nappula, mikä hintataso tuolla Zamiassa on?

Mielestäni kimppujen hinnat lähti ihan kohtuullisista, muutamaa mallikimppua minulle näytettiin, mutta ne oli mielestäni liian pieniä. ;D Kimppuuni tulee kermanväristä ruusua, freesiaa ja jotain vihreää, omin varsin sidottu ja halkaisijaltaan noin 30 cm (saa olla reilu), hinta 90 euroa. Sulhasen viehe 6 euroa ja bestmanin 5 euroa. Pöytiin tulevat kukka-asetelmat (tosin ei ihan perinteiset, meille tulee vesimaljat) 22 euroa kpl ja buffapöytään iso ja näyttävä kokonaisuus 100 euroa . Zamian kanssa helppo toimia, koska ovat tosiaan koristaneet tilaa aikaisemminkin, tietävät millaiset puitteet siellä on. En tehnyt vertailuja kukkakauppojen välillä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Todella upeaa työtä ja palvelua saa Hannalta Florannasta: http://www.floranna.fi/ Teki mun kimpun ja olin ihan mykistynyt lopputuloksesta. Hän oli onnistunut loihtimaan sellaisen kimpun, josta en ollut osannut edes uneksia. Sain kimpusta mielettömästi ihailuja häävierailta ja nyt jälkikäteenkin. Suosittelen lämpimästi Florannaa! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tuhannet kiitokset ja kehut Lauttasaaren Kukkakauppa Steniukselle. Kukat olivat aivan upeita ja kestivät hyvin, palvelu oli ensiluokkaista ja hinta todella kohtuullinen.

Kiitän ja suosittelen lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Pyytäisin vinkkejä hyvistä ja suht edullisista kukkakaupoista Itä-Helsingissä. Eli mistä liikkeestä olette ostaneet morsiuskimppunne/kukat juhlapaikalle?

Kiitoksia jo etukäteen vastauksistanne! :)

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään kokemusta Kaisaniemen Kukasta? Netissä on ihan hyvännäköisiä kimppuja, mutta miten todellisuudessa ja miten palvelu pelaa? Kiitos tiedoista jo etukäteen!!

Krunikan Madonaa on täällä myös kehuttu, mutta siellä hintataso kuulosti tarjouksen perusteella korkeahkolta verrattuna esim. Livingroomiin..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Mistä tämän kesän morsiamet ovat ostaneet kimppunsa? Missä hintaluokassa ovat liikkuneet?

Yrjonkadun Living Roomista - upea kimppu, mahtavaa palvelua, ei voi kuin kehua! En osaa sanoa kimpun tarkkaa hintaa, silla meille tuli myos hiuskukka, vieheita, rannekukkia, pallokimppu ja kranssi oveen, mutta kohtuuhinnan maksoimme naista kaikista. Olisiko oma kimppuni ollut siina 80-100 euroa...? Ennen kaikkea floristin ammattitaito ja tyylitaju vaikutti - en osannut ihan tarkkaan sanoa, millaisen kimpun haluaisin, mutta hanella oli heti hyvin selkea idea siita, mika sopisi pukuuni, ja lopputulos olikin todella kaunis.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin voin täydestä sydämestäni suositella kukkakauppa Steniusta Lauttasaaresta! Kukista tuli juuri sellaiset, kuin olin toivonut, ja asiakaspalvelu ei olisi voinut olla parempaa! Meitä palveli kaupan omistaja Tiina, ihan täydet pisteet hänelle. :D Eikä hintatasokaan päätä huimannut (mielestäni), meillä oli minun kimppuni, heittokimppu, 1+7 viehettä, kaksi kaasojen rannekukkaa sekä 12 pöytäkoristetta, hiukan päälle 400e.

Link to comment
Share on other sites

Suosittelen myös Living Roomia. Tiesin melko tarkkaan mitä halusin, ja sain paremman! Halusin kimppuun Irlanninkelloja, ja ne eivät kyllä kuumana päivänä kestäneet kovin montaa tuntia, mutta kaikki muu oli loppuun asti upeaa, ja kimppu todella oman tyylini mukainen  - eli tyylikäs ;D.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Livingroom! Kimppu, 4 naisten viehettä, 3 miesten viehettä, morsiusneidoille 4 kimppua, pöytäkukat ja omat hiuskukat tosi ok hintaan. Ja toiveiden mukaiset, joka ajatustasolta tuli hänen ehdotuksien avulla ulos.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Näin hääpäivän jälkeen voin suositella lämpimästi Clarkian Markkua. Sain mieleiseni, ei-niin-ihan-perinteisen, kimpun, joka sointui pukuuni loistavasti. Ja palvelu oli lämmintä ja asiantuntevaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Noniin, ja tyhmä kysymys tähän väliin, pitääkö kukat hakea hääpäivänä, vai kestävätkö ne jos ne hakee jo edellisenä päivänä? Miten olette tehneet?

Link to comment
Share on other sites

Suosittelen aivan loistavaa paikkaa: Floranna Runeberginkadulla: http://www.floranna.fi/ Loistava palvelu ja omistaja Hannalla on upeita ideoita. Varasin hyvissä ajoin ennen häitä keskusteluajan, jota ennen olin toimittanut spostilla kuvan hääpuvusta, tiedot muusta häissä olevasta materiaalista jne. Lopputulos oli täydellinen, enemmän, mitä osasimme edes toivoa. Florannassa osattiin luoda kimpustani juuri minun tyylinen :) Tilasimme siis Florannasta kimpun, vieheet, pöytäkukat ja kukat tarjoilupöytiin. Hinta-laatusuhde on ehdottomasti kohdallaan :)

Pöytäkukat haimme edellisenä päivänä ja laitoimme ne jo silloin pöytiin, tosin tulivat maljakoihin/veteen ja kestivät erittäin hyvin. Kimppu ja vieheet haettiin hääpäivän aamuna.

Link to comment
Share on other sites

En jaksa selata koko ketjua läpi joten en tiedä onko joku tätä jo pähkännyt: onko kellään tietoa missä liikkeessä osattaisiin tehdä kestävä ja kaunis rannekukka? Haluaisin siis sidottaa johonkin kauniiseen rannekoruun kiinni kukkia normaalikimpun sijaan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...