Admin

Osaston ohjeet ja vinkkejä!

2 viestiä aiheessa

Jos haluat sormus- tai korupulmaasi ammattilaisen vastauksen tai vinkkejä, niin tämä on oikea osasto kysyä niitä. Ammattilaiset eivät saa vastailla sormusasioissa muualla kuin täällä.

Huomaa kuitenkin, että ammattilaiset vastaavat vapaaehtoisesti, muiden töiden ohella, eikä heitä voi vaatia vastaamaan.

Vastailla saavat vain sellaiset ammattilaiset, joilla on esittelysivu tai suoralinkitys Naimisiin.infon palveluosastolla http://www.naimisiin.info/haapalvelut/ .  

Lisäksi saavat vastailla myös sellaiset foorumille rekisteröityneet yksityishenkilöt, jotka asiasta tietävät. Pääosin yksittäiset jäsenet vastailevat kuitenkin yläpuolella olevalla sormusfoorumilla.

Mikäli etsit sormusta tai muita koruja, niin parhaat alan liikkeet löydät osoitteesta http://www.naimisiin.info/haapalvelut/sormukset.html

Lähettäkää yrityskohtaiset hintatiedustelut yms. suoraan ammattilaisille, ei tänne foorumille.

Naimisiin.info ei ota mitään vastuuta ammattilaisten vastauksista ja huomautamme, että jokaisen ammattilaisen kanta edustaa vain hänen omaa mielipidettään. Ammattilaiset vastaavat sitoumuksetta, eikä heitä voi vaatia myöhemmin mihinkään vastuuseen näistä viesteistä eikä niissä mahdollisesti annetut tiedot ole sitovia.

Ammattilaiset saavat täällä myös itse aloittaa ketjun mielenkiintoisesta aiheesta, eikä pelkästään vastailla kysymyksiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Samoin haluaisin esittää toiveen siitä että myös ei ammattilaiset voisivat vastailla ja kertoa näkemyksiään täällä. On aivan turhaa tukahduttaa keskustelu sillä että ei ammattilaiset ovat vain omalla puolellaan ja ammattilaiset ovat omalla puolellaan.

Kyllä, myös asiasta tietävät ihan tavalliset foorumin rivijäsenet voivat vapaasti vastata (lainaus osaston ohjeista):

Lisäksi saavat vastailla myös sellaiset foorumille rekisteröityneet yksityishenkilöt, jotka asiasta tietävät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään