Hiven

Turun hääpukuliikkeet

184 viestiä aiheessa

Millainen hintataso Angelica Bridesissa on? Onko samaa luokkaa kuin muuallakin vai edullisempi?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Muistaakseni Angelica Bridesilla ei ollut ainakaan edullisempaa kuin muualla... Oma pukuni oli sieltä ja sen lähtöhinta oli lähes 2000 euroa. En muista muiden pukujen hintoja, koska sovitin vai yhtä, mutta epäilen, että erityisen halpoja pukuja tuskin on ainakaan kovin suurta valikoimaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

http://aijaa.com/VfbRCM

 

Tuodaan nyt tännekin vielä kun aikesimmin oli linkki valmistajan pukuun, jos tämä jotakuta auttaa :) Puku on tosiaan Sydänkävystä :) laahus leikattiin pois ja olkaimet tehtiin tilalle ja vielä 4 päivää ennen häitä sitä kaventtiin 8 cm kun olin mennyt laihtumaan :D Tosi ihanaa palvelua ja osaava ompelija, ei mennyt kuin puol tuntia kun ne silloin kavennukset ja muut pikkukorjaukset teki kun hain puvun :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Höh, Pukukoodi lopettanut toimintansa viime vuonna. Kuulosti lupaavalta paikalta.

Ajat varattuna nyt Angelica Bridesiin joka ilmeisesti kulkee nykyään nimellä Morsiussalonki Turku (ainakin osoite www.angelicabrides.com vie Morsiussalongin sivuille...), sekä Zazabellaan. Nuo muut kuulostavat todella kalliilta paikoilta, enkä tiedä kehtaako sitä mennä jos ei ole aikeissa mitään mistään niin kalliista paikasta koskaan ostaa...

Laitan tänne kokemuksia parin viikon päästä kun olen käynyt!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tervehdys Turun alueen morsiamet!

 

Hyvä ystäväni, jonka kaasoni toimin vuosi sitten, tiedusteli vähän aikaa sitten, että onko hyviä vinkkejä, missä hän voisi myydä hääpukunsa. Ystävä kertoi myös, että Helsingissä on liike, jossa myydään hyväkuntoisia ja uudenveroisia käytettyjä hääpukuja. Heitinpä siihen vitsillä, että perustetaanko sellainen Turkuun. Ystävä oli heti messissä. Noh, ihan liikettä emme kuitenkaan perustaneet, mutta näin tämä tapahtuma sai alkunsa. Ja mitä sitä kaaso ei morsiamen eteen tekisi.

 

POP-Up Häähumua Turussa -tapahtumassa myydään uutta vastaavassa kunnossa olevia käytettyjä hääpukuja, juhla-asuja ja asusteita. Nimensä mukaan, tapahtuma on rentoa meininkiä, hyvän mielen kauppaa ja häähumua.Tule tutustumaan malleihin 31.10.-1.11.2015 ja löytämään oma helmesi! Tapahtuma on osoitteessa Linnankatu 19, 20100 Turku. Tapahtuma on avoinna molempina päivinä klo 10.00-17.00.

Ostajalle: sinun tarvitsee vain tulla paikalle tutustumaan toinen toistaan kauniimpiin pukuin ja asusteisiin ja valitsemaan suosikkisi.

Myyjälle: haluatko myydä hää- tai juhlapukuja sekä asusteita tilaisuudessa? Voit tuoda myyntiin puhtaat, hyväkuntoiset juhlatamineet 29.10. klo 9-12 välillä tai 30.10. klo 15-18 välillä osoitteeseen Linnankatu 19, 20100 Turku. Tuodessasi tuotteet itse myyntiin, veloitamme 25% provision tuotteen myynnistä. Myymättömät tuotteet tulee noutaa su 1.11. klo 17-18 välillä tai ma 2.11. klo 16-18 välillä. Vaihtoehtoisesti tuotteet voidaan noutaa kotoasi, jolloin veloitamme 40% provision tuotteen myynnistä. Myymättömät tuotteet palautetaan myyjälle. Myyntiä varten laita viestiä tapahtuman järjestäjälle Marika Säisälle tiedot myytävistä tuotteista kokoineen ja mieluusti kuvien kera, jotta potentiaaliset ostajat voivat tutustua etukäteen malleihin. Myytävät tuotteet myyjä saa itse hinnoitella. Muista kuitenkin, että oikein hinnoitellut tuotteet menevät parhaiten kaupaksi.

Yrityksille: oletko kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan? Ota yhteyttä [email protected]

 

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/1493666664265128/

Muokattu: , käyttäjä: HaahumuaTurussa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä uskaltauduin Sydänkäpyyn "ihan vaan sovittelemaan" ja kappas, sieltähän se unelmapuku löytyi :D Myyjä oli aivan ihana, ymmärsi etten hae ihan klassisinta tyyliä ja osasi valita mulle just sopivankokosia pukuja niin ettei kertaakaan tullut valas-fiilistä ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tuun kehumaan Fianceé : ta! Mulla oli eilen sinne aika ja sain ihan mielettömän hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Ensin katsottiin rekeiltä mun tyylisiä mekkoja ja sitten lähdettiin kokeilemaan. Myyjä oli niin ystävällinen ja rento, mutta kuitenkin todella asiantunteva. Mä pelkäsin olevani pulska koko liikkeeseen, en siis oo mikään pulska ,mutku ne mallit on niin pieniä.

Myyjä kuitenkin teilasi heti sellaset luulot ja oli ihana kokeilla kun sai selkeesti palautetta ja jos toivoin jotain erimallia niin sieltä mulle sellainen tuotiin. Kaikki mekot meni päälle ja sovituskoppi oli ihanan iso. Kaasoni istuskeli sohvalla ja sai sitten kertoa mielipiteensä. Puvun kanssa tuotiin sitten jos minkämoista asustetta jos halusin sen nähdä ( huntua, vyötä, kenkää yms. ) Siinä todellakin tunsi itsensä prinsessaksi kun yksinään seisoi liikkeessä ja myyjä palveli ainoastaan minua. Sieltä se unelmien puku löytyikin, mistä olin todella onnellinen. Kyseinen puku oli vielä kaikenlisäksi saapunut sinne juuri sinä kyseisenä päivä, ihan mieletön tuuri. :wub:

Suosittelen todella lämpimästi :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Turussa on hääpukuliike Fiancee josta ostin itselleni hääpuvun 11 kk ennen häitäni. Ostin simppelin puvun johon alusta asti halusin teettää lisäosia ateljeeompelijalla. Fianceessa oltiin tietoisia tulevista muutoksista jo silloin kun pukua ostettiin ja olennaista oli että puku saapuu ajoissa jotta aikaa jää muutoksille. Puku piti maksaa kokonaisuudessaan etukäteen ja toimitusajaksi ilmoitettiin 6 kk. Puolen vuoden jälkeen otin yhteyttä Fianceehen tiedustellakseni missä mekkoni on ja näin tapahtui 3 kk:n ajan kesäkuun loppuun asti koskaan saamatta vastausta siihen milloin minun pukuni saapuu. 9kk:n ja 18 pvän jälkeen päätin perua kaupan ja pyysin maksamaani kauppahintaa takaisin, koska vieläkään en ollut saanut vastausta ja luottamus kauppiaaseen oli mennyttä. Myyjän viivästyksen vuoksi ostaja saa purkaa kaupan, jos sillä on hänelle olennainen merkitys. Olennaista oli, että puku saapuisi ajoissa ateljeeompelijan toimia varten. MUTTA tässä kohtaa kaikki muuttui todella kummalliseksi. Kauppias ilmoitti ottavansa yhteyttä asianajajaan?? Tämän jälkeen asiaa vetkuteltiin ja kauppiaaseen ei saatu yhteyttä jne., kunnes 11 päivää kaupanpurun jälkeen kauppiaalta tulee viesti, ettei kauppaa pureta koska puku on saapunut. Puku saapui 10 kuukaudessa luvatun 6 kk:n sijaan. Liian myöhään jotta kaikki muutokset ateljeeompelijalla olisi voitu tehdä haluamallani tavalla. Kauppias ja hänen asianajajansa riitauttivat kaupan purun, ja minun olisi tarvinnut ryhtyä perimään maksamaani kauppahintaa oikeudenkäyntiteitse. Tuskin oli ensimmäinen kerta koska toimintamalli oli valmiina.

Kauppias on kuin hämähäkki verkossaan joka odottaa seuraavaa viatonta morsianta ja sellainenhan aina saapuu uudestaan ja uudestaan koska hääpuvun ostat vain kerran. Puku maksetaan kokonaan tilattaessa. Ei siis varausmaksua. Tilauksessa lukee EI VAIHTO EIKÄ PALAUTUSOIKEUTTA?? Ja 6kk toimitusaika sanotaan suullisesti eikä lue tilauksessa. Facessa he mainostavat 4-6 kk:n toimitusaikaa. Morsian on täysin kauppiaan armoilla koska rahat on jo kiinni kaupassa ja kunhan mekko tulee vaikka päivää ennen häitä se on kauppiaan mielestä saapunut ajoissa. Kauppiaan mielestä hän ei tehnyt mitään väärää.

En suosittele Fianceeta kenellekään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään