Jump to content
Naimisiin.info

Servetit


mpampula

Recommended Posts

Olen joskus nähnyt jossakin lautasliinoja/kahviliinoja joissa on hääparin kuva. Nyt kun niitä tarvitsisi niin ei löydy mistään. Stockmannilta löysin ( ilmeisesti sian ) mutta haluan erilaiset. Olen käynyt Sokoksella, Pentikillä ja lahjatavaraliikkeissä mutta ei löydy. Olisiko joku nähnyt jossain näitä? Painattamaan en viitsi ryhtyä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 7 months later...

Olisiko kenelläkään tietoa, mistä saisi limenvihreitä servettejä? :-? Olen yrittänyt haeskella, mutta ei ole tullut eteen... :( Tarvitsisin sekä kahvi- että ruokaservettejä. Kahviservettejen pitäisi olla mieluiten yksivärisiä ja sellaisia "läpinäkyviä" ja ruokaservetit saavat olla paksumpia. Tarkoitus olisi teettää servetteihin meidän nimet, päivänmäärä ja joku kuva. Kellään, joka tekee näitä "kaiverruksia" servetteihin ei ollut oikeaa vihreetä  :-[ja pyysivät meitä etsimään ja sitten tuomaan ne... Olisin todella kiitollinen avustanne! :-X

Link to comment
Share on other sites

OIskohan nettiosoite ollut jotain lumikellot.fi tms, siellä oli tosi paljon erilaisia servettejä...

Ootko KodinAnttilan valikoimia päässyt tiirailemaan? Niillä myös mun mielestä aika laaja skaala...?

Lumikellossa on kaikki kuvallisia enkä kyllä löytänyt yhtään kuvallistakaan limenväristä... :(

KodinAnttilassa en oo käyny vähään aikaan... Täytyy toivoa, että pääsis kattomaan sinne piakkoin tai, jos jollain on varmaa tietoa niin kertokaa löytyiskö! :)

Link to comment
Share on other sites

Marimekolla on yksi limenvihreä servettimalli. Ne ovat kyllä kuviollisia. Heillä on harvoin liikkeessä myynnissä 40 x 40 cm servettejä, mutta meille he ainakin mielellään tilasivat tehtaalta.

Link to comment
Share on other sites

Löydettiin Tiimarista niitä Marimekon limen vihreitä servettejä, oli isoja ja pienempiä. Moderneja ja tyylikkäitä ;D Kannattaa käydä vilkaseen, voivat olla myös hieman halvempia kuin suoraan Marimekon liikkeestä ostettuna ::) Samaan sarjaan löytyy myös kertakäyttölautaset ja -mukit (vaikka niille ei häissä oo käyttöö niin ehkä jossain muissa juhlissa :P). oon nähny samaisia servettejä muissa paikkakunnan muissakin sekalaista tavaraa myyvissä kaupoissa, silmät vaan auki ni eiköhän löydy ;D

Link to comment
Share on other sites

Kävin Espoon Ikeassa maanantaina ja siellä oli limen vihreitä ruokaservettejä myynnissä! Pakkaus oli iso ja halpa  ;)

olin just tulossa kertomaan samaa! ;) 50 kpl / 1.95 euroa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nyt viikonloppuna vasta pääsin käymään tuolla Ikeassa, mutta ei valitettavasti ollut servettien väri ihan sellainen kuin olisin halunnut ja ne olivat mielestäni vähän ohuita, jos niiden pitäisi pysyä taitettuina pystyssä pöydällä... Väri olisi saanut olla hiukan raikkaampi.

Kävimme samalla myös Kodin Ykkösessä ja sieltä löytyi juuri sellaisia raikkaan värisiä ja tarpeeksi paksuja ruokaservettejä. Olivathan ne kalliimpia kuin Ikeassa, mutta minusta niiden "ylimääräisten" eurojen arvoiset eli nämä, mitkä nyt ostin olivat 2.95e/ 20 kpl. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei!

Tietääkö joku, mistä saisi suklaan ruskean värisiä servettejä? Olen katsellut vaikka mistä, mutta ei vaan löydy... Osaisiko joku ihana ihminen auttaa?  :-?

Link to comment
Share on other sites

Näin yksivärisiä isoja ruskeita ja tosi paksuja servettejä Iittala shopissa. Trendikkään näköisiä, hinta oli hieman korkeampi. Mutta koko oli tosi näyttävä.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Mä taas haluaisin luonnonvalkoisia kultaiselle kuviolla, mutta ei niitäkään tunnu helposti löytyvän:( Tuntuu, että mä haluan kaikkea, mitä en varmasti löydä, ääh! :-[

Kävin äsken Lotuksen sivuilla ja siellä oli parikin mallia luonnovalkoisista serveteistä, joissa on kullanvärisiä kuvioita.

http://www.lotusprofessional.fi/index/katt...4807140556.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

dunilla on sellaisia paksumpaa matskua olevia, oiskohan merkiltään dunilin. pakkauksessa on 50 kpl ja hintaa jotain 13-15 euron välillä. tukuista saa ainakin, joten kannattaa varmaan kysäistä pitopalvelulta, josko heidän kauttaan saisi, mikäli ei tunne ketään tukkukortillista.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kysymys servieteistä: Onko kahviserviettien oltava sellaista ohutta paperia? Olen löytänyt täydellisen väriset servietit, mutta ne ovat sellaista paksua "ruokaservietti"-paperia. Voiko niitä silti käyttää kahvikuppien kanssa, vai etsinkö etiketin mukaiset ohuet servietit..?

Entä onko ruokaserviettien oltava kankaiset...?

Link to comment
Share on other sites

Mä olin kans tossa viime viikolla servietti ostoksilla ja luulin että sen kuin vain ostaisin mieleisen näköiset. Mutta ei niitähän piti olla niin montaa sorttia. Meille tulee nyt sitten paperiset isot ruokaservetit, kankaiset ovat tietenkin arvokkaamman näköiset mutta ei jaksettu nyt niin paljon alkaa panostamaan. Eiköhän se ole maku kysymys onko kankaiset vai paperiset, eikä tietenkään niitä kankaisia ole pakko olla. Ostatte juuri sellaiset kuin haluatte. Kahviservetit ostin sellaiset ihan ohuet, jossa paketin päällä luki koristeservetit. Ajateltiin äitin kanssa, kun kahvilla ei välttämättä tarvitse enään niin paljon sitä suukkia pyyhkiä niin riittää nuo ohuet. Niissä kuvailemissasi ruokaservetin paksuisissa pienissä serveteissä luki ainakin tuolla päällä että kahviservetit, että eiköhän niitä ihan hyvin voi siihen käyttää :)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee aika paksut kahviservetit -Dunin raitaiset. Itsellä aina ärsyttänyt ne ohuet, joilla saa kätensä vain entistä likaisemmaksi...

Link to comment
Share on other sites

Meillä ostettiin paksuja kahviservettejä, joista käytettiin vain se kuvioitu päällimmäinen kerros. Eli "revittiin" kerrokset irti. Valmiista ohuista serveteistä emme löytäneet mieluisia. Ohuet servetit eivät ehkä ole yhtä käytännöllisiä kuin paksummat servetit, mutta mielestäni ne saa aseteltua paljon kauniimmin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä vieraana inhoan niitä ohuita servettäjä ja sen vuoksi en missään nimessä edes halua niitä meidän häihin. Luulen, että meillä on kankaisia lautasliinoja kahviservetteinä.

Link to comment
Share on other sites

Minustakin ne ohuet on tosi hankalia! Kaveri, jolla on lapsia sanoi, että jos jotain kaatuu, ainakin 10 menee sotkua siivotessa! Joten niitä pitää olla reilusti! Meillekin tuli myös Now and Foreverin servietit, kahviservietteihin painettiin teksti; Tämä hetki on meidän ja meidän nimet ja pvm. Ihanat ja täysin erillaiset!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Osta omat servetit ja vie  Graafisen opiskelijoille painettavaks. Voit itse päättää tekstityypin ym. Ei maksa paljoa kun tekevät oppilastyönä. Eli esim ammattikoulun Graaffinen puoli ja sitomosta voi kysellä.

Tää olikin hyvä idea  :D eipä tullut mieleen.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Onkohan joku törmännyt servetteihin, jotka ovat paksumpia kuin normaalit paperiservetit ja tuntuvat erehdyttävästi kankaisilta? Marketeissa myytävistä serveteistä löytyy yksi malli hopean ja yksi keltaisen sävyisenä, kuviointi koukeroista. Mutta löytyisiköhän jostakin muualta vastaavanlaisia?

Entäs sitten ihan oikeiden kangasservettien käyttö? Kokemuksia? Mistä sait, ostitko vai vuokrasitko? Jotain kangasservettimalleja olen nähnyt esim. Pentikillä, mutta luvattoman kalliiksi tulee ostaa niin monta ja mitä niillä sitten häiden jälkeen tekee?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...