Blue

Kihlojen hinnat

485 viestiä aiheessa

Mun oma valkokultainen story of love-malliston sormus 18kpl:lla timantteja, 549€. Selvä visio jo minkä haluan tuohon rinnalle vihkisormukseksi ^_^

Miehellä valkokultainen kanttinen (? vai miten se sanotaan :D ) 349€.

Kultajousessa oli kuitenkin kihlatarjous, että halvemman sormuksen saa puoleen hintaan, joten miehen sormus lähti 174,50€ hintaan. :)

 

OT: Nyt jäätiin vaan odottelemaan vielä, että loppuviikosta saatais sormukset noutaa eli sitä tärinässä odotellen! :wub: :D Odotellessa piti innoissaan jo liittyä tänne foorumillekkin. ^_^ Vaukkareiden puoli onkin tuttu (eri nimimerkillä..), mutta mun tytär on jo 6v niin ei oo paljon ekan vauvavuoden jälkeen sillä puolenkaan käytyä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli samaa mallia ja keltakultaa sormukset, miehen sormus vähän kalliimpi, en muista tarkkaa hintaa mutta yhteensä n. 280e ehkä. Vihkisormuksesta tulee se hienompi ja kivellinen, sen hintaa en uskalla edes ajatella. x)

Muokattu: , käyttäjä: Amor Aeternus
lisää asiaa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille löytyi mieleiset sormukset joulun aleista, hintaa taisi tulla yhteensä 120€

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla kihla valkokultainen ja kivetön sormus, ajatuksena että passaa hyvin sitten vihkin kanssa :D hintaa oli noin 200€, vihkiin panostetaan vielä enemmän sitten :)  

Miehellä tavallinen hopeinen kihla, ei aio tulevaisuudessa pitää kuin vihkiä, joten siihen ei viitsinyt omaisuutta laittaa 1,5 vuoden takia

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla ihan vaan palladiumvalkokultainen tosi ohut rivitimanttisormus. Timantit on tosi pieniä niin hinta oli vain 200 euron paikkeilla. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oman kihlani hinnaksi tuli lopulta vajaa 200€, kun päädyinkin valkokultaan... :blush: Miehen titaanisormus maksoi noin 50€.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun valkokultainen Sandbergin rivitimanttisormus oli alennuksen jälkeen 750 €, ovh tais olla 940 €. Tinkivaraa noissa kyllä näyttää olevan! 

Miehelle ei olla ainakaan vielä hankittu sormusta. Arkikäyttöön ei sellaista halua, juhlissa voisi kyllä pitää. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itselläni on valkokultainen Princess-malliston sormus, jossa 11 pientä timanttia. Hintaa tällä ihanuudella olisi alunperin ollut 699e, mutta sattui sopivasti jotkut alepäivät niin hinnasta lähti vajaa 200e pois. Alunperin olin katsellut jonkunverran halvempaa sormusta, mutta kyseinen malli oli niin ohut että ei kuulemma kestäisi kamalasti, varsinkin kun teen paljon töitä käsilläni joten siksi valittiin vähän jämäkämmän mallinen sormus.

Miehellä on vain simppeli terässormus jonka itse osti, aikoo sitten kun menemme vihille niin ostaa samankaltaisen mutta valkokultaisena, vielä ei ihan budjetti antanut myöten tälle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me maksettiin sulhon kanssa molempien kihlasormukset puoliksi ja maksettavaa tuli 80€ per nuppi. Molemmat valittiin itse sormuksemme ja ollaan tyytyväisiä: minulle tuli kivetön, puolipyöreä ruusukultasormus ja miehelle hopeasta ja titaanista tehty flakkasormus. :tender: Miehelle ostetaan kuitenkin vielä uusi sormus vihkisormukseksi ja minä sitten pidän kihlaa ja vihkiä yhdessä - vihkisormuksiin aiommekin sitten panostaa rahallisesti enemmän. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään