Guest tinnajee

avec samaa sukupuolta?

53 viestiä aiheessa

Ei tulisi kyllä mieleenkään "piilotella" suvulta tai muilta vierailta vieraana olevaa homo- tai lesboparia! Tällaista tilannetta ei välttämättä meidän häissä edes tule, emme ole vielä ihan varmaksi päättäneet vieraslistaa. Joka tapauksessa osa kavereistamme tulee ilman avecia ja serkkujeni teini-ikäisiä ja aikuisia lapsia on kutsulistalla, joten miesten ja naisten lukumäärä tulee olemaan eriparinen. "Perinteinen" istumajärjestys ei siis tule onnistumaan juuri muualla kuin vanhempien sukulaisten pöydissä.

 

Pieniä hämmennyksen hetkiä mahdolliset homoseksuaalit pariskunnat saattavat aiheuttaa, sillä kutsuttujen joukossa tulee varmasti olemaan sulhasen muslimisukulaisia - sulhanen itse ei siis ole muslimi, eikä ole koskaan ollutkaan; arvelisin itse lukion maailmnauskonnot-kurssin perusteella tietäväni islamista enemmän kuin hän... Sukulaiset ovat kyllä erittäin "modernisoituneita" ja hyvinkin vapaamielisiä uskonnon suhteen, eivätkä varmasti ainakaan ääneen mitään asiasta sano.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse painin myös saman ongelman kanssa. Tapasin ihanan tyypin deittisivustoja.fi -palvelun kautta ja haluaisin kovasti ottaa hänet mukaan häihin. En vain tiedä uskaltaako? Se olisi ensimmäinen kerta kun sukuni saisi tietää. Veisinkö kaiken huomion? Oletteko te muut tehneet koskaan näin? Miten neuvoisitte toimimaan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään