Hyppää sisältöön


Polttarit Vaasassa


  • Kirjaudu vastataksesi
3 vastausta aiheeseen

#1 Vieras_Vieras_*

Vieras_Vieras_*
  • Vieras

Lähetetty 13 toukokuu 2009 - 13:48

Onko sinulle pidetty polttarit Vaasassa tai oletko ollut mukana juhlimassa?

Ideoita tarvittaisiin, kun juhlat pitäisi järjestää, mutta asun itse muualla. Netistä ei kovin meneviä ideoita ole löytynyt. Keilailu ei ole se ykkös tekeminen, vaikka toki hauskaa onkin.

Ja jos tiedät kivaa mökkiä suht lähellä keskustaa, niin sekin tieto auttaisi kovasti.

Kiitos paljon!

#2 Vieras_Leppä_*

Vieras_Leppä_*
  • Vieras

Lähetetty 09 elokuu 2010 - 23:23

Heippa!
Olen innostunut aloittamaan Itsenäisenä ihonhoitokonsulttina. kokeilin tuotteita ensimmäistä kertaa ihonhoitoillassa ystäväni luona ja hullaannuin täysin niihin. Et sitoudu mihinkään, vaikka järjestäisit illan, muuta kuin pitämään hauskan ja rennon illan ;)

IHONHOITOILTA MUKAVASSA SEURASSA?
Halutessasi hemmotella ystäviäsi/tuttaviasi/sukulaisiasi, voit kutsua 3-6 naista ihonhoitoiltaan (tai päivään) kotiisi! He voivat tulla meikit kasvoilla tai ilman. vieraasi tekevät käsi- ja kasvohoidon itse itselleen minun opastuksellani. Tilaisuus kestää n.2h
Lahjaksi tästä saat 30euron tuotelahjakortin!
Voin myös tulla erilaisiin tilaisuuksiin: Polttareihin, saunailtoihin, naisten muihin “illanistujaisiin” tms.

e-mail: tkourio@hotmail.com

#3 Kaaka81

Kaaka81

    Juniori

  • Rouva
  • PistePiste
  • 36 Viestit
  • Paikkakunta:Vaasa

Lähetetty 10 elokuu 2010 - 09:38

Omat polttarini olivat vasta viikko sitten Vaasassa ja minua vietiin Singsbyhyn ratsastamaan (Tanjan tupa on tallin nimi nykyään), välissä käytiin vähän evästämässä, jonka jälkeen vietimme n. 1,5h tankotanssitunnilla POle-a-holic nimisellä tanssisalilla Vöyrinkaupungin kupeessa.

Mökeistä en valitettavasti osaa sen kummemmin sanoa, itse olimme erään kaverini vanhempien mökillä saaressa. Mutta ainakin omat polttarini Vaasassa ja vieläpä sadesäällä olivat kaikin puolin mainiot, joten kyllä sieltä jotain tekemistä löytyy. Riippuu tietysti niin paljon morsiamen tyylistä.

#4 Vieras_Vieras_*

Vieras_Vieras_*
  • Vieras

Lähetetty 31 toukokuu 2012 - 10:27

Mun polttareilla oltiin tanssikoulu Kipinässä tanssitunnilla, se oli hauskaa vaikkei aiempaa tanssikokemusta juuri ollutkaan :)