AbFab

Sri Lanka / Malediivit

449 viestiä aiheessa

Lumikkih89, mä olen käynyt Komandoolla paristi Kuredulla ollessani ja mä en tykännyt siitä saaresta, koska aivan kyljessä oli ei-niin-kovin-siisti paikallissaari (Hinnavaru). Jos siis haluaa olla idyllisen saaren keskeltä ei mitään, en suosittele Komandoota. Me aina resortia valitessa yritetään tarkistaa myös se, mitä muita saaria lähellä on. Sun Island taitaa olla yksi suurimpia resorteja, eikö se saari ollut jotain pari kilometriä pitkä? Mä rankkaisin sen pois ihan sillä perusteella, ettei saarta pääse siis kovin helposti kiertämään ympäri. Ellei halua tehdä ihan kunnon lenkkiä ;) Mutta mulle nyt Kuredukin on liian suuri, sen jälkeen kun on käynyt noilla pienillä saarilla :)

 

Reethi Beach on yksi meidän seuraavista vaihtoehdoista. Siinä tuntuu aika lailla kaikki olevan kohdillaan. Vai tarkoititko Reethi Rahia?

Muokattu: , käyttäjä: Rayelle

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pink_Girl,

 

Tjären nettisivuilla on itse asiassa jonkin sortin aikataulua vesitasojen suhteen nähtävissä. 

 

http://www.tjareborg.fi/malediivit/malediivit/kuredu-island-resort

 

(Sijainti ja kuljetus hotelliin)

 

Aloin miettimään, miten pitkä matka Kuredulle on Malesta ja samalta sivulta löytyi vesitasojen aikatauluista jotain tietoa.

Muokattu: , käyttäjä: Lebbis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lebbis, Huomasin tuon tiedon kans vihdoin, kun tarpeeksi kauan olin sivuja selannut. Me otimme KLM:n lennot Amsterdamin ja Abu Dhabin kautta, ja pitäisi olla perillä Malella puoli kolmelta. Vesitasolennot on jo myös varattu, ja mulle myös vakuuteltiin Tjäreborgilta, että mikäli jotain sattuisi ja kone olisi myöhässä meitä autetaan sitten siellä Malella löytämään majoitus yhdeksi yöksi. 

 

Tsekkasin kans, paljonko nuo samat reissut maksaisi nyt viikkoa myöhemmin, ja nousua hinnoissa yhteensä 500 euroa samoille lennoille. Tosin samaa selainta mä tässä käytän, joten se voi tietty vaikuttaa asiaan. Nyt näyttäisi tosin Turkish airlinesin lennot olevan yhteensä 100 euroa halvemmat, joten itse asiassa jos ei viikkoa sitten olisi vielä varattu, ni ois kyl valittu noi lennot mieluummin. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

pink_girl: minkä sivuston kautta varasitte nuo matkat? Otitteko lennot erikseen ja majoituksen vai miten? Ja onko Tjäreborgilta vai mistä? Ja paljonko tuli maksamaan, jos saa kysyä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pink_girl, jos myöhästytte lennon kanssa, niin apua on siellä tosiaan tarjolla. Vesitasolennolta myöhästyminen itsessään ei ole ongelma. Tietty englantia tarvitsee avuksi. Varatkaa ensin hotelli valmiiksi lentokentältä, jos ette ehdi vesitasolennolle. Silloin ei ainakaan lentokenttäsaarella ollut vielä hotellia, en tiedä onko vieläkään. Lentokentän uloskäynnin edestä paatit menee yli Malen saarelle ja ylitys kestää n. 10-15 min. Laukut punnitaan valmiiksi käsitavaroineen vesitasolentoa varten jo valmiiksi aamua varten.

 

Puoli kolmen aikatalu on kyllä aika jämpti, jotta vesitasolle ehtii. Laukutkin pitää ehtiä saamaan... Vesitasoille on vielä erillinen kuljetus, ne eivät lähde samasta paikasta kuin iso kone tulee alas.

Muokattu: , käyttäjä: Lebbis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paikallista valuuttaa tarvitaan veneeseen, me vaihdettiin se kentällä. Kävimme paluumatkallakin Malessa, koska meille jäi monta tuntia lennon lähtöön. Muutoin emme paikallista valuuttaa tarvinneet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viulisti: pistin sulle yksäriä, kun muuten ois tullut niin pitkä sepustus tänne :) tjäreborgilta tosiaan otettiin matka ja itse sai päättää, mitkä reittilennot halusi.

Lebbis: onneksi miehen äidinkieli on englanti, niin en epäile hetkeäkään, etteikö pärjättäisi :) sen verran on tullu reissailtua, että ei ihan heti mee sormi suuhun. Tosin tää on kuitenkin meille molemmille eka matka itäänpäin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin käytiin Komandoolla Kuredulla ollessamme. Saari on todella pieni - toki siinä on se hyvä puoli, että moottoriajoneuvoja ei koko lomalla tarvii katella tai kuunnella. Lisäksi Komandoo on K18, mikäli sillä on jollekin merkitystä. Komandoolla koralliriutta oli myös huikean hieno, parempi kuin Kuredulla.

 

Jos lähtee Malediiveille, kannattaa kyllä ehdottomasti edes snorklata. Jotenkin tuntuu, että siinä jää aika paljon näkemättä ja kokematta, jos vaan rantavedessä käy kellumassa? Pinnan alla avautuu kuitenkin aivan erilainen maailma. En pysty sanoin kuvaamaan sitä hämmästystä, kun näkee mitä erilaisempia kaloja ja koralleja. Itse muistan varmasti vielä kiikkutuolissakin sen, kun oltiin eräällä snorklausretkellä (Meedhupparu). Hypättiin veneestä veneeseen, paikka oli aika matala, vesi oli turkoosia ja kirkasta, hieman kauempana näkyi hiekkaa, jonne uitiin ohjaajan kanssa odottelemaan muita snorklaajia. Odotuspaikalla oli sen verran matalaa, että meillä yletti jalat pohjaan - läpyteltiin siinä sitten räpylöitä hiekkapohjaa vasten. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja ajattelin vedessä kelluessani, että tämä se on elämää! Lopulta kaikki oli hypänneet veneestä veteen ja lähdettiin snorklaamaan pitkin riuttaa. Nähtiin kalojen lisäksi kilpikonnia sekä lopulta ohitsemme ui jättiläisrausku.

 

Kuredusta kiinnostuneiden kannattaa tutustua Facebookin Kuredu-ryhmään "Kuredu Island Resort &  Spa (Official)". Ryhmässä on paljon ajankohtaista asiaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme joulukuussa Komandoolla häämatkalla ja paikka ihastutti suunnattomasti. Komandoo ja Kuredu kuuluvat ilmeisesti samalle omistajalle, joten saarilla on varmasti paljon samaa, lähinnä pieniä vivahde-eroja. Komandoo on hieman pienempi, eli saarella on myös vähemmän vierailijoita, mökkejä taisi olla 16. Kuvien perusteella Komandoon bungalowit ovat aavistuksen siistimpiä sisustukseltaan. Komandoolla on K18, eli lapsiperheitä ei näy, väki näytti muutenkin keski-iältään hieman vanhemmalta kuin Kuredulla. Komandoolla on edellämainituista seikoista johtuen hieman rauhallisempi yleisilmapiiri, saarella ei myöskään ole minkäänlaisia moottoriajoneuvoja. Komadoolla on myös upea ranta-allas aivan veden päällä, ja korallit ovat heti laguunissa hyväkuntoiset. Pysähdyimme Kuredullakin paluumatkalla. Ihastuttavia saaria molemmat!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miten paljon noi hinnat vaihtelee, siis esim marraskuu vs. tammikuu? Noita sääinfoja yritin taas tulkita, ja näyttäis siltä että toi tammikuu olisi paljon varmempi. Mutta kun hinnoista ei ole mitään tietoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tammi-helmikuu taitaa olla kaikkein kalleinta ajankohtaa. Muistaakseni hinnat alkaa kallistumaan marraskuun puolenvälin jälkeen ja kohoaa sinne helmikuulle saakka.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olimme häämatkalla Kuredulla marras-joulukuussa -14. Perillä 8 yötä, joista 6 yötä beach villassa ja 2 water villassa. Hintaa tälle tuli hitusen alle 3000e/hlö. Matkan varasimme Helin Matkoilta ja olimme tyytyväisiä. Beach villaa toivoimme O'Resortin puolelta, josta sen myös saimme. Mielestämme tuo O'Resortin ravintola sijaitsi kaikista parhaimmalla paikalla ja muutenkin O'Resort oli ihanan rauhallinen. Kiersimme saaren kokonaan ympäri, joten näimme myös muiden majoitusvaihtoehtojen sijainnin. Osa Koamas beach villoista sijaitsi myös hyvällä paikalla, mutta se on tietysti tuurista kiinni mistä kohtaa rantaa villan saa. O'Resortin villamme edessä oleva ranta oli liian matala uimiseen, mutta nopeasti tuli käveltyä toisella puolen saarta sijaitsevalle rannalle. O'Resortin uima-allasalue oli myös huomattavasti rauhallisempi kuin pääalueella.

 

Sangu Resortin Water villan paras puoli on ehdottomasti terassi, josta pääsee suoraan mereen. Ja aamulla hampaita pestessä saa tuijotella kylppäristä turkoosia merta :) Saaren tässä päädyssä sijaitsee kapea hiekkasärkkä, jota iltaisin laskuveden aikaan pääsee kävelemään yli kilometrin - kannattaa!

 

Molempiin majoituksiin olimme tyytyväisiä ja reissuun muutenkin kokonaisuudessaan. Vaikka hinta aluksi mietitytti niin kyllä se oli koko rahan arvoista. Palvelu oli todella hyvää! Siivooja kävi melkein huomaamatta, häämatkalaisille tarjottiin kuohuvaa, hedelmiä sekä paidat ja viimeisen iltamme kunniaksi meille katettiin pöytä yhdelle ravintolan parhaista rantapaikoista (viimeisenä iltana siis olimme Sangussa). Meillä oli all inclusive, joka kannattaa ottaa. Aamupala-, lounas- ja illallisbuffetit olivat runsaita ja maukkaita. Lisäksi hintaan sisältyi iltapäivätee, joka tarjoiltiin yhdessä pääalueen baareista. Meillä oli hyvä tuuri säiden suhteen, reissun aikana satoi päiväsaikaan vain kerran. Muutamat edelliset viikot oli kuulemma satanut paljon. Eli loppuvuodestakin on näköjään tuurista kiinni, millaiset säät kohdalle osuvat.

 

Lennot olivat Helsinki-Istanbul-Malé. Istanbulissa oli sopivan mittainen, reilun kolmen tunnin välilasku molempiin suuntiin. Ai niin ja se vesitasolento oli hieno kokemus, todella huikeita maisemia :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietimme unelmiemme häämatkaa Kuredulla syys-lokakuun vaihteessa 2014. Tuohon aikaan hinta ei ole aivan niin korkea kuin korkeasesongin aikaan eli marraskuulta maaliskuulle suunnilleen. Meidän matkamme maksoi n. 3000 €/hlö ja perillä olimme 11 yötä (oli muuten mielestämme hyvin sopiva aika). Majoituimme Water villassa ja all inclusive kuului hintaan. Alkuperäinen ajatuksemme oli, että olisimme olleet osan matkasta water villassa ja osan matkasta beach villassa, mutta se ei sitten Tjäreborgin kautta onnistunutkaan.

Me olimme kuitenkin erittäin tyytyväisiä päädyttyämme water villaan! Omalla terassilla ja deckillä sai olla aivan omassa rauhassansa, korkeintaan yhden viereisen villan deckiltä näkyi meidän terassillemme sekä jos joku joskus sattui uimaan ohitse. Toisin kuin taas beach villojen edustalla rannalla on jatkuvaa ohikulkuliikennettä. Water villassa ihana heräillä aamuun katsellen loputonta merta edessänsä suoraan vuoteesta, kun taas beach villassa pakko pitää verhot edessä, jos ei halua kaikkien ohikulkijoiden tuijottelevan sisälle. Lisäksi nautimme suunnattomasti oman "akvaarion" katselemisesta omalla deckillämme.

Itse olimme myös ehdottomasti sitä mieltä, että Sangu oli alueena kaikkein parhain. Ravintola oli ihanan tunnelmallinen hiekkalattioineen eikä niin suuri ja vilkas kuin O'restaurant (missä myös kävimme yhtenä iltana syömässä). Oli ihana nauttia illallista päivittäin rantahiekalla kirkkaan tähtitaivaan alla. Ravintolan häly ei kantautunut ollenkaan näihin rantapöytiin ja tuntui kuin olisimme olleet saarella kahdestaan. Sangun uusi uima-allaskin avattiin lomamme aikana. Myös se oli ehdottomasti upea ja toi Sangulle entistä enemmän lisäarvoa.

Säät olivat reissumme aikana hieman vaihtelevat. Yhtenä päivänä satoi enemmän ja muutamana päivänä tuli puenempiä kuuroja. Kaiken kaikkiaan sää ei haitannut lomaamme ollenkaan. Malediivien säätä on niin kovin vaikea ennustaa. Sateita voi saada milloin vain ja pääsääntöisesti kelit ovat kuitenkin hienoja.

Kuvia ja videoita tuli otettua tuhansia niin maan päältä kuin veden altakin. Jos vain omistaa tai saa jostakin lainattua, niin kannattaa ehdottomasti ottaa mukaansa GoPro tai vastaava action-kamera, jolla saa kuvattua myös vedenalaista maailmaa. Upea loma, upea paikka ja ehdottomasti hintansa väärti! Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka vähänkään ovat Malediivien reissusta haaveilleet!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin olimme Kuredulla häämatkalla marras-joulukuun vaihteessa 2014. Matka kesti kaksi viikkoa, yövyimme jacuzzi beah villassa ja meillä oli all inclusive. Matka maksoi 8400e kahdelta, järjestäjänä Finnmatkat. Lisämaksua tuli a´la carte ruuista ja retkistä (3 kpl), yhteisestä hieronnasta sekä pienistä ostoista yhteensä 1500e.

 

Paikka on todella ihana! Erityisesti mieleen jäi kilpikonnat, joiden kanssa uiskentelimme päivittäin. Kävimme Muna -laivan risteilyllä ja saimme uida mantojen kanssa ja nähdä upeita koralleja. Kuredun korallialue on jo pahoin kulunut, ehkä siellä laitesukeltamalla näkisi enemmän? Öinen haisukellus oli ikimuistoinen, lähellä laiturina ja laivoja allamme uiskenteli nelja nursesahrkia, jotka olivat liki kolmemetrisiä!

 

Saimme valita aamiais- ja lounaspaiksi minkä tahansa buffeen (Koamas, Sangu, O ja Bonthi), joista jälkimmäistä emme käyttäytäneet. Ruoka kaikissa on samaa, mutta esillepano vaihtelee. Illallispaikkamme oli Koamas, mutta saimme varaamalla pöydän muualtakin. Pidimme ehkä eniten Sangusta. Aamiainen oli aina samanlainen ja lounasta sai valita eri vaihtoehdoista, illallisella ruoka vaihteli tosi paljon ja ilmeisesti päivän kalansaaliin mukaan. Punaista lihaa eivät minusta oikein osanneet siellä laittaa. A´la carte ravintoloita on kolme, joita kaikkia kokeilimme. Pitsat olivat tosi hyviä, hummeri-illallinen ihna ok, vaikka meitä hymyilytti alkupala: kuivanutta ruisleipää ja savulohta :) Kaikein parasta oli TEPPANYAKI, jossa kokki taikoi ja jonglöörasi uepan ateria. A´la cartesta saimme 50% alennuksen, jolloin hinnat olivat aivan kohtuulliset.

 

Alkoholia all inclusilvella sai aivan riittävästi. Minibaarista olutta ja limsoja, jääteetä ja -kahvia. Baareista drinkkejä, olutta ja talon puna- ja valkoviiniä. Tippiä annoimme huonepojalle 5e setelin joka toinen päivä ja kerran viikossa 10e tarjoilijalle (joka on sama koko matkan ajan ja oppii tuntemaan sinut!). Huone siivotaan pari kertaa päivässä ja aina jotenkin niin, ettet huomaa mitään. Huoneessa oli pylvässänky ja moskiittoverho, pari tuoli ja tv, kampauspöytä. Yksinkertainen mutta toimiva sisustus. Muodoltaan villa oli pyöreä, kuin kota ja itseasiassa kuulemma pohjoismaista suunnittelua. Lukot olivat Abloyn! Wc ja pesutila on yhdeltä seinältään avoin, mutta katseilta suojattu korkealla aidalla. Siellä oli katoksen alla laveri (jossa oli ihana ottaa päiväunia) ja poreamme, jota käytimme itseasiassa joka päivä. Sinne oli ihana vetäytyä iltapäiväksi rentoutumaan ennen auringonlaskua.

 

Perjantaisin siellä on white party, jolloin pukukoodi on valkoinen. Mulla oli valkoinen, kevyt iltapuku ja miehelläni valkoiset pellavahousut ja paita. Otimme itsestämme kameran ja jalustan avulla ihana kuvan hiekkasärkällä auringonlaskun aikaan. Vieraille tarjotaan myös 30min ilmainen kuvaushetki saaren omien kuvaajien toimesta. Ihaninta siellä oli se, ettei kenkiä tarvinnut jalkaansa laittaa kahteen viikkoon. VArovainen kyllä kannattaa olla, itse potkaisen puolivälissä matkaa isovarpaani mökin edustalla juurakkoon ja isovarpaani murtui. Onneksi meni räpylä jalkaan, mutta pitkät kävelyretken hiekalla eivät enää onnistuneet.

 

Kyllä minulla tippa tuli linssiin kun sielä lähdimme. Olemme nyt päättäneet, että menemme tänä vuonna uudestaan :) Suosittelen lämpimästi! Ja erityisesti kannattaa tutustua Facebookin sivuun, josta jo joku tuossa aiemmin mainitsikin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Selventäkäähän kiltit mulle vielä tuota fullboardin ja all inclusiven eroa Kuredulla. Käsitteenä toki ovat tutut. Mutta mies ei juo juurikaan alkoholia, ja itse olen toivottavasti raskaana häämatkamme aikaan. Hintaeroa noilla oli se 85 taalaa, joten saako noista kahvista,limppareista ja vedestä tosiaan tälläisen summan kasaan joka päivä? Niitä juomme paljon. Kuuluiko tuohon all inclusiveen vielä jotain välipala snacsia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ero ei ole vain juomisten suhteen, goldiin sisältyy enemmä, aktiviteetteja, kuntosalia, minibaarin, ala carte ruokailua jne. Kuredun sivuilla on kerrottu tarkkaan, mitä plus  ja gold all inclusivet sisältävät. Kannattaa varmaan vertailla niitä, niin voi miettiä mistä haluaa maksaa.

Muokattu: , käyttäjä: Lebbis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on meidän häät juhlittu ja häämatka Kuredulla takana. Olimme siis Kuredulla heti juhannuksen jälkeen, eli lähdimme maanantaina matkaan ja takaisi olimme Suomessa seuraavan viikon torstaina. Matkat oli varattu Tjareborgilta, jacuzzi beach villa ja all inclusive, hintaa yhteensä 4500 euroa vesitasokuljetuksen kanssa. Lennot olivat KLM:n ja Etihadin, eli välilaskut oli Amsterdamissa ja Abu Dhabissa. Menomatkalla lennot sujuivat oikein hyvin, välilaskut olivat lyhyitä ja rakastuimme Etihadin koneisiin! Kaksi pisintä lentoa oli Etihadilla, ja molemmat totesimme Etihadin olevan paras lentoyhtiö, jolla olemme koskaan lentäneet. Niskatuet koneissa toimivat moitteetta, kuulokkeiksi jaettiin ääntäeristävät isot kuulokkeet, viltit ja tyynyt oli valmiiksi odottamassa koneessa ja yön yli olleella lennolla Abu Dhabiin saimme myös sukat, unimaskin ja hampaidenpesuvälineet. Takaisin tullessa pisin lento oli vanhalla KLM:n koneella, ja siitä nyt ei ole mitään hyvää sanottavaa, paitsi että henkilökunta oli todella mukavaa :) 

 

Saavuimme Maleen aikataulun mukaan iltapäivällä puoli kolmen aikaan. Olimme juuri ajoissa ehtiäksemme vielä lentämään kohteeseen, ja lentomme lähtikin jo neljän aikaan. Emme jostin syystä päässeet lentämään suoraan Kuredulle, vaan meidät ja yksi toinen pariskunta jätettiin saman atollin toiselle saarelle, josta toki saimme suht nopeasti kyydin spead boatilla Kuredulle. Saavuimme siis Kuredulle paikallista aikaa kello seitsemältä. Vastaanotto oli henkilökohtainen ja ihanan lämmin :)

 

Majoituksena meillä oli jacuzzi beach villa nro 230, joka sijaitsi paremmalla riutan puoleisella rannalla aikalailla golfkentän kohdilla. Sijainti oli loistava! Heti päästyämme huoneeseemme kirmasimme vielä ennen pimeän laskeutumista pienelle uinnille. Meidän pääravintolana oli Koamas, vaikka O-resort olikin meitä hieman lähempänä. No se ei meitä haitannut, sillä saimme käyttää kaikkien muidenkin ravintoloiden palveluita, ja ainoastaan illalliset piti varata etukäteen. 

 

Me vuokrasimme snorklausvälineet melkein koko ajaksi. Lisäksi jouduimme vuokraamaan kameran yhdeksi päiväksi, koska oma vedenpitävä kameramme sanoi sopparinsa irti ekana käyttöpäivänä. Lisäksi vuokrasin itselleni pelastusliivin pidemmille snorklausreissuille, koska en luottanut kykyyni pysyä pinnalla koko reissun ajan. En ollut koskaan aiemmin snorklannut, joten eka päivä meni säätäessä ja minun kakoessa suolavettä keuhkoistani ja nenästäni  :girl_haha: Snorklaus oli tosiaan parasta koko reissulla, ja onnistuin näkemään pari kertaa jättiläiskilppareita! Mies näki myös kolme isoa yli puolitoista metristä haita ollessaan yksin riutalla. :girl_impossible: Eipä ne tosin mitään tehneet, ja kaikki vakuutteli meille, ettei haita tarvitse pelätä.

 

Emme lopulta maksaneet yhtään ekskursiota, vaan kävimme ainoastaan auringonlaskuristeilyllä, jolloin meillä kävi kyllä tosi hyvä säkä, koska aurinko laski lähes pilvettömältä taivaalta ja näimme myös delfiinejä. Tämän lisäksi kävimme yhtenä iltana Far eastissa syömässä. 

 

Puolivälissä lomaa kävimme kysymässä mahdollisuutta siirtyä water villaan loppulomaksi, ja maksua vastaan saimme siirrettyä itsemme Sanguun kolmeksi vikaksi yöksi. Mies oli ihan intona, mutta minä taas en millään meinannut osata nukkua veden päällä varsinkin, kun parina yönä satoi kaatamalla ja myrskysi. Muuten water villa oli ihan jees, varsinkin, kun sai kunnon suihkun ja vessan :D jacuzzi beach villassa kylppärissä asusti myös jokunen muurahainen ja pari gekkoa, joista ei todellakaan ollut koko loman aikana mitään haittaa. Yksi lisko tosin putosi puusta päälleni, jolloin sekä minä että lisko meinattiin saada sydäri mun huutaessa kurkku suorana!  

 

Kahdeksan yötä paratiisissa oli meille tällä kertaa ihan sopiva aika. Alkulomasta harmiteltiin, että miksi varattiin näin lyhyt loma, mutta loppulomasta huomattiin, ettei mun kroppa oikein kestänyt tuota trooppista ilmastoa, ja sainkin sitten loppuloman vahtia, että söin varmasti jatkuvasti! Iltapäivän teehetki olikin mun pelastus, koska sieltä sai aina tosi hyviä sandwichejä  :girl_haha:

 

Kovasti meitä yritettiin saada palaamaan saarelle uudestaan, mutta uskoisin, että ensi kerralla valitsisimme jonkin pienemmän resortin. Kuredu on tosi iso paikka, ja me emme oikein välittäneet isoissa laumoissa viihtyneistä briteistä ja saksalaisista. Toisaalta siirryttyämme Sanguun pääsimme heistä eroon, eli ehkä sen olisi pitänyt olla alunperinkin meidän pääpaikkana. Resortin henkilökunta oli aivan ihania, ja meidän Sangun tarjoilijaa tuleekin oikein jo ikävä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kiitos näistä!  :girl_in_love: Väläyttelin sulhaselle Malediiveja ihan hatusta tossa pari viikkoa sitten ja se oli heti, että ei me tommosilla hinnoilla lähdetä... No mä olen tässä sen jälkeen joka asian vieressä kautta rantain jakanu tätä omaa näkemystäni, että kerran sitä vaan mennään ja nyt jos koskaan johonki vähän kauemmas, ja siis kerta kaikkiaan!! Tänään se oli facebookissa tykänny jostain Kerran elämässä -matkailusivusta ja kysyi multa että mitä rokotuksia sinne tarvis  :girl_haha: Kyllä se siitä vielä toivottavasti lämpee, että jos jollain on vielä sanottavaa Malediiveista niin kertokaa lisää  :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sain kuin sainkin sulhasen innostumaan Malediiveista ihan kunnolla, ja nyt on matka varattu! Lähdetään heti häiden jälkeen maanantaina Kuredulle ja jacuzzi beach villa buukattu 8 yöksi! :girl_in_love:

Eleonore likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
On 5/16/2016 at 7:37 AM, Tinskuli said:

Sain kuin sainkin sulhasen innostumaan Malediiveista ihan kunnolla, ja nyt on matka varattu! Lähdetään heti häiden jälkeen maanantaina Kuredulle ja jacuzzi beach villa buukattu 8 yöksi! :girl_in_love:

Malediivit on niin upee mesta. <3 Sinne pitää kyl joskus päästä uudelleen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Löytyisikö kellään kokemuksia muista kuin valmiista paketeista? Kiinnostaisi yhdistää nämä Malediivit yhdeksi kohteeksi lomalla ja alkuun lomaa, eli olisi tarkoitus jatkaa matkaa asiaan päin Malediiveiltä. Ilmeisesti varsinkin tämän vesitason saaminen ilman yhtiötä ei ole mikään helpoin homma?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 

On Sunday, August 21, 2016 at 00.05, JustinBieber90 said:

Löytyisikö kellään kokemuksia muista kuin valmiista paketeista? Kiinnostaisi yhdistää nämä Malediivit yhdeksi kohteeksi lomalla ja alkuun lomaa, eli olisi tarkoitus jatkaa matkaa asiaan päin Malediiveiltä. Ilmeisesti varsinkin tämän vesitason saaminen ilman yhtiötä ei ole mikään helpoin homma?

Sen vesitason saa järkyttää resortin kautta, niin me tehtiin ekalla kerralla ja sinne se maksetaankin. Eli siihen ei kyllä tartte matkatoimistoa. Varaat vaan lennot Maleen ja sieltä eteenpäin ja majoituksen valitsemaltanne saarelta. Saari hoitaa kuljetukset Malen kentältä resorttiin :)

JustinBieber90 likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos tiedosta. Nyt pitää vaan alkaa katsella minnekkä päin malelta pääsisi ja mielellään vielä edullisestikkin.!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään