Jump to content
Naimisiin.info

Miten tapasitte?


Guest lady

Recommended Posts

Olisi kiva kuulla, milloin, miten ja missä tapasitte toisenne. :-X Oliko rakkautta ensi silmäyksellä, vai syntyikö rakkaus hiljalleen...

Minä vielä odottelen omaa prinssiäni... :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Tutustuttiin netissä joskus 2006-2007, juteltiin toisinaan niitä näitä mesessä, ei mitään syvällistä. Sitten syksyllä 07 sattumalta muutin samaan kaupunkiin opiskelemaan, missä hän oli töissä. Edelleenkään en ollut kaavaillut itselleni mitään IRL-tapaamista/tutustumista tms.

Loppujen lopuksi siinä kävi niin, etten kerennyt opiskelijarientoihin lähteä, kun minut kutsuttiin katsomaan hänen kotiinsa leffaa, ja siitä se sitten lähti. Ihastuin heti kun autoon istuin, vaikka hakua ei ollut päällä enkä ollut sellaista elämääni suunnitellut. :D:-X

Tämän leffaillan jälkeen vietinkin hänen asunnollaan muutaman päivän päästä lähtien melkein kaikki illat, kunnes 3kk kuluttua tapaamisesta muutin saman katon alle ja sillä tiellä olen edelleen. Uskomattomalla tuurilla löysin ja sain, mitä halusin, häät ovat tiedossa ensi vuonna.

Link to comment
Share on other sites

Haa, hauska ketju tulossa, arvelisin. :) Netissä tavattiin mekin. Meillä vain minä etsin kevytmielistä seikkailua ja mies elämänkumppania... hetken aikaa piti nikotella ja rimpuilla, kunnes omat iltavillit oli pidetty, ja tajusin, että hänet minäkin haluan koko loppuelämäksi. Mies kuulemma tiesi, että tulen järkiini, ja päätti odottaa siihen asti :) Häiden ja ensitapaamisen väliin tulee 2 v 10 kk.

Link to comment
Share on other sites

Samanaiheinen ketju löytyy ihmissuhdepuolelta :)

Itselläni kyseinen linkki ei ainakaan toiminut. :)

Ja vastauksena ketjuun. Tapasimme opiskelujen kautta. Herra oli opiskellut jo vuoden ennen kuin tulin samalle kampukselle. Puolen vuoden jälkeen jopa jo tunnistin hänet toisesta hyvin saman näköisestä (ja saman nimisestä) herrasta. Tutustuimme sen kevään aikana, mutta pari meistä tuli vasta seuraavana syksynä.

Link to comment
Share on other sites

Samanaiheinen ketju löytyy ihmissuhdepuolelta :)

Itselläni kyseinen linkki ei ainakaan toiminut. :)

Ja vastauksena ketjuun. Tapasimme opiskelujen kautta. Herra oli opiskellut jo vuoden ennen kuin tulin samalle kampukselle. Puolen vuoden jälkeen jopa jo tunnistin hänet toisesta hyvin saman näköisestä (ja saman nimisestä) herrasta. Tutustuimme sen kevään aikana, mutta pari meistä tuli vasta seuraavana syksynä.

Ei toimi sulla, koska olet vain "jäsen", kannattaa pyytää morsian -statusta (rai rouvaa/kaasoa/mikä oletkin:)), niin pääsee seuraamaan kaikkia keskusteluja. Tuolla on todella pitkä ketju aiheesta (24 sivua jo).

Link to comment
Share on other sites

Tapasimme paikallisessa yökerhossa. Olin hukannut kaverini, joten istuin yksin pöydässä, kun mies tuli juttelemaan. Siitä se lähti, ja itse ainakin rakastuin häneen aika lailla ensi silmäyksellä :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nettiin laitoin hakuilmoituksen, johon mies sitten vastasi. Ihastuin jo siihen tietokoneella otettuun kuvaan, jonka laittoi vastauksensa liitteeksi. Tavattiin kahvilla josta mentiin syömään minkä jälkeen en saanutkaan enää unta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vaihto-oppilasvuotenani 2004-2005, kun vietin vuoteni Arkansasissa, Yhdysvalloissa, kaupungissa nimeltä Mountain Home. Hän istuutui viereeni ruuhkabussissa eräänä syyskuun iltana, vähän ennen 16-vuotispäivääni (lähdin heti yläasteen jälkeen vaihtoon.) Juttelimme mukavia matkan ajan ja ennen pysäkkiään antoi minulle numeronsa. Siitä se lähti, nuoria oltiin ja nuoria yhä ollaan.

Link to comment
Share on other sites

Juhannusyönä yhteisen tuttavamme järjestämissä juhlissa.

Ei ole enää sen juhannuksen jälkeen tarvinnut tehdä juhannustaikoja selvittääkseen, että mistä suunnasta se sulhanen tulee.. :-X

Muokattu: , käyttäjä: iialiia
Link to comment
Share on other sites

meillä tais olla kohtalo pelissä..

olin silloin vielä alaikäinen ja kävimme tyttökavereiden kanssa kattomassa kylällä poikia kävellen..sattumalta meille täysin tuntemattomat pojat alkoivat huutelemaan jotain..et tulkaa tänne juttele meijän kaa..no tais olla kohtalo et mentiin...siitä se sit alko..1kk meni kavereina ja siitä se sit alko(työttömyyttä,opiskelua,armeissa vuosi ja monen viikon erot,suuret puhelinlaskut ja arvatkaa kuinka moni meijän kavereita on eronnu ja yms..sinä aikana kun me kaks ollaa oltu yhes ..näin nuorina..nyt 20 ja 24v..jokin on pitänny meijät yhdessä ja yhtä rakastuneina...6vuottaon näin nuorena on pitkä aika.ens keväänä naimisiin!!

Link to comment
Share on other sites

Tavattiin työpaikalla. Pari vuotta mä ehdin tuota siellä kaukaa ihastella ennen kuin kumpikaan uskalsi edes kunnolla puhua toisilleen :grin: Tämä tyttö oli heti ekasta lyhyestä keskustelu kerrasta ihan myyty. Eihän siinä mitään sen "ihmeellisempää", mutta olin naimisissa silloin vielä. Sieltä se prinssi saapui, ei valkoisella ratsulla, mutta trukilla mun elämään :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Myö tavattiin armeijassa, jossa vaan kaverustuttiin, ilman minkäänlaista ihastusta kummankaan puolelta. Varsinainen seurustelu alkoi 4kk kotiutumisen jälkeen, kaikki vaan asettui paikoilleen :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Me tavattiin alunperin netissä. Olin juuri eronnut aika tuskaisesti, ja jossain mielenhäiriössä tein nettitreffihakemuksen, ja yksi mukava mies sitten vastasi mulle. Noh me sit useampi kuukausi juteltiin vaan mesessä ihan kaikesta, itkettiin surujamme kilpaa. Kuvia oli kyllä vaihdettu ja mies oli aika kivan näköinen, mutta en uskaltanut tavata häntä. Mulla oli sit jotain pientä säätöä jo erään toisen kanssa, kun sattumalta tapasin tän mun nettituttavuuden baarissa. Mä olin ihan myytyä naista siinä vaiheessa, sanoinkin kavereilleni, et mä haluun ton! :wub: Muut säädöt jäi sit mun osaltani, hällä oli vielä jotain epämääräistä, ja siinä reilun kuukauden kuuntelin tuskaisena haaveluista toisesta naisesta. No lopulta sit oltiin juhlimassa ihastukseni synttäreitä ja sit jotain tapahtui... :first_move: Puolentoista kuukauden päästä se on sit virallisesti mun! :gpari:

Link to comment
Share on other sites

Me tavattiin vuonna 2003 sillä tavalle, että laitoin nettiin suranhakuilmoituksen, johon mies sitten vastasi.

Puhuimme silloin yöllä 3 tuntia puhelimessa ja tapasimme seuraavana päivänä hänen luonaan.

Siitä se lähti. Yhteinen lapsi syntyi vuonna 2006. Kihlat vaihdettiin 2007 ja ensi heinäkuussa astelemme vihille :)

Rakkautta ensisilmäyksellä <3

Link to comment
Share on other sites

Tavattiin ammattiliiton ja kattojärjestön välisessä kokouksessa marraskuun lopulla 2009. Siinä sitten meni jonkin aikaa ennen kuin tavattiin seuraavan kerran, taas ammattiliiton merkeissä molempien alan isossa koulutustapahtumassa. Mun mies pyysi siellä mun ystävää leffaan, mut hän kieltäytyi. Mutta mulla oli ollut koko viikon (mitä tiiviisti oltiin yhdessä tapahtumassa) vatsanpohjassa mieletön kutina, josta tiesin, että nyt alkaa jotain tapahtumaan. Yhdessä vietetty viikko piti sisällä ravintolassa hienostelua, kartingia, luentoja, edustamista ja kokouksia - ja tietenkin toisiin ihmisiin tutustumista. Tutustuin silloin myös miehen ystäviin ja tuttuihin. Tapahtuma loppui, mutta meidän yhteydenpito vain kasvoi. Soiteltiin päivittäin ja sähköpostiteltiin. Sit mies tulikin taas Helsinkiin kokoukseen ja nähtiin keilauksen merkeissä. Juteltiin hurrrjan paljon ja käytiin kaffella ja ilta loppui kesken. Myöhemmin keväällä käytiin katsomassa mulle tarjottua vuokrakämppää yhdessä ja sitä ennen puhuttiinkin jo häistä ja kihlautumisesta ja lapsista ja kaikesta.

Eli marraskuussa 2009 tavattiin, helmikuun alussa alkoi seurustelu, maaliskuussa epävirallinen kihlaus, huhtikuussa 2010 virallinen kihlaus. Kohta 10kk kihloissa ja häät tulossa 14.9.2013.

Link to comment
Share on other sites

Netissä seuranhakupalstalla. Mesetettiin pari pvää kunnes nähtiin. Tästä tulee nyt 9kk täyteen tällä viikolla ja olemme nukkuneet eri asunnoissa (silloin kun asuimme vielä erillämme, omissa asunnoissa) 5 yötä erillämme sen jälkeen. Virallisesti mies muutti luokseni 3kk seurustelun jälkeen, 2kk sen jälkeen kosi, 1,5kk sitten ostimme yhteisen asunnon ja naimisiin menemme marraskuussa, jolloin yhteistä taivalta on takana 1v ja 8kk. Skippasimme kokonaan tapailu-vaiheen ja treffailut. Heti alusta lähtien, ekasta tapaamisesta, kuvioissa pyöri molempien lapset, joten arki on ollut mukana heti. En ole ikinä tavannut ketään hänen laistaan, kaikki vain loksahti paikoilleen! Edes lapsieni isää kohtaan en tuntenut mitään tällaista :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Tavattiin paikallisessa baarissa pääsiäisenä 2009. Olin ystävien kanssa viettämässä iltaa ja hän omien ystäviensä.. Oltiin molemmat myytyjä ensisilmäyksellä, minä ainakin tiesin ett tuon minä haluan! Tutustuttiin ja juteltiin, kunnes yhtäkkiä mies katosi jonnekin, eikä oltu edes vaihdettu numeroita. Onneks mies oli kertonut miulle, että hänellä on netissä ilmoitus, joten seuraavana iltana keräsin rohkeuteni, kirjauduin palstalle ja otin mieheen yhteyttä. Mies oli kuulemma otettu miun rohkeudesta :girl_haha: Tavattiin uudestaan tästä muutaman päivän päästä, poistettiin samana iltana kumpikin omat ilmoituksemme netistä ja sillä tiellä ollaan... Vietettiin kaikki vapaa-aika yhdessä, ja 6 kk tapaamisesta muutin miehen luo koirineni. Kihloihin mentiin :gihlat: vappuna 2010 ja meidän häitä tanssitaan 30.7.2011 :gpari::-X Mies oli kuulemma tiennyt kihloista jo useamman kuukauden etukäteen, odotti vaan sopivaa hetkeä :) Ja minä tietysti koko kevään kerkesin höpöttää hääohjelmia katsoessamme että "mie en varmaan koskaan saa tuollasta sormusta". On siinä miehekkeellä ollut kiemurtelemista, kun sillä on koko sen ajan ollut sormus takataskussa :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...