Jump to content
Naimisiin.info

kade79

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä kade79

  • Syntymäpäivä 08/29/1979

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Atlanta, GA

kade79's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. OrangeLight; jos miehesi on asunut oleskeluluvan kanssa Suomessa 6 kuukautta tai enemmän, niin tuota sinun viisumiasi USA:han voi hakea USA:n suurlähetystön kautta, muussa tapauksessa hänen pitää hakea sinulle viisumia USA:n päästä missä saattaa kestää todella kauan (näin ainakin kerrottiin minun miehelleni kun hän soitti USA:n suurlähetystöön Suomessa). Jos tuota viisumia saa hakea suurlähetystön kautta niin sen käsittääkseni saa paljon nopeammin. Kannattaa ottaa yhteyttä tuonne suurlähetystöön ja kysellä asiasta tarkemmin.
  2. Joo siellä kyllä vastataan varmasti kaikkiin kysymyksiin. Kannattaa harjoitella matikka osiota varten mahdollisimman paljon, ne on aika vaikeita tehtäviä ja ei se englantikaan helpoimmasta päästä ole...Mutta jos on jo vahva englanti taustalla niin en luulisi sen kanssa olevan vaikeuksia. Itse olen tosiaan suorittanut sekä kandin että maisterin opinnot jenkeissä, joten jos tulee mitä vaan kysymyksiä sen suhteen niin laita mulle viestiä ja vastailen mielelläni!
  3. Kiitoksia! Pitää tosiaan ottaa selvää, koska en tiennytkään että on tuollainen vaihtoehto olemassa!! Tosiaan meillä ei ole ihan vielä edes tarkoitus muuttaa takaisin jenkkeihin, ajatus olisi että ensi vuden lopulla vasta...mutta jos viisumin saamisessa kestää ikuisuus niin hakeminenhan kannattaa alkaa ajoissa!!
  4. Moi, Oletkin jo varmaan löytänyt tietoa tästä mutta ajattelin vastata kuitenkin. Eli itse olen suorittanut opintoja USA:ssa ja suoritin tuon GRE kokeen Helsingissä Fulbright Centerissä. Käsittääkseni täällä Helsingin seudulla ei järjestetä tuohon kokeeseen liittyen mitään kursseja, en ainakaan itse löytänyt. Itse ostin jenkeistä GRE kirjan jossa oli harjoitus tehtäviä ja ohjeita...koe itsessään meni ihan hyvin ja pääsin ainakin hakemaani kouluun. Jos haluat tietää lisää ihan mitä vaan tähän liittyen niin kirjoittele mulle, minä kyllä mielelläni vastailen kysymyksiin!
  5. Hei, Mä olen ihan uusi täällä ja naimisissa Amerikkalaisen kanssa. Meillä on sellainen tilanne, että me asutaan tällä hetkellä Suomessa ja ollaan täällä menty naimisiin. Mä yritin tossa ottaa selvää noista viisumeista mulle, kun me mennään takaisin jenkkeihin ja olen ihan kyllä ulkona että miten kaikki toimii kun käsittääkseni vuoden alusta käytännöt muuttuivat. Meidän varmaan pitää/kannattaa hakea tuota K3 viisumia...mutta onko täällä muita jotka ovat sitä hakemassa tai hakeneet vai voisiko joku kerto kokemuksia ja neuvoja miten kannattaisi toimia?
×
×
  • Create New...