Dessa

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Dessa

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 12/23/79

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Satakunta
  1. Onko sinettileimasimen pää hyvä öljytä?? siis aivan normaalista metallipäisestä sinettileimasimesta kyse... tää oli mulle aivan uutta! aiimin tekstistä vain poimisin!
  2. Laitoinkin sulle jo yv:tä tarkemmin Joo mun paketti oli tosiaan pitkään reissussakin vajaa kaks kuukautta, eli ollaan pikkasen jo odoteltukin. Paketin arvo oli sellaset 120€ eli kyllä hiukan harmittaa maksaa siihen lisää tai saati sitten et se jää tulliin eikä saa tavaroita olleskaa. Mutta pidellään peukkuja, jos sulkki käy siel selvittääs tänään asiaa, mulle kun noi tullin aukioloajat ei oikeen sovi, sen verran työmatkaa etten ikuna ehdi aukioloaikoina sinne päinkään.
  3. efavormart.comin kautta tilasin myös kamerat, kamerat tosiaan tuli edullisemmaksi kuin suomessa vaikka lisää suuret postikulut, haluan kuitenkin muistuttaa että niinkin voi käydä kuin mulla eli paketti on tällä hetkellä tullissa kiinni Eli mun pakettini joutui pistokokeeseen ja nyt ootellaan lisämaksuja ja sitä saanko pakettia edes ulos, koska minulta puuttuu kauppalasku (eli se joka pitää erikseen pyytää kun tilaa jenkeistä) saattaa johtua nyt joulun alusajasta että tarkastaa tarkemmin, tällä hetkellä jenkeistä tulevasta joululahjastakin pitää maksaa 22% alv + tullimaksu... eli ne on myös odotettavissa itselle tulevan :-/ Että näinkin voi käydä, vaikka firma ittessään toimii hyvin!
  4. tää suuteluleikki voidaan tehdä myös tunnistamalla nilkka / takapuoli ym. Oon ollu häissä jossa morsian piteli viittä takapuolta ja piti arvata nisitä sulkin takamus Se oli kohtuullisen hauska
  5. Meille tulee näillä näkymin tää Neon2 vanha biisi ja itte biisin tekijän laulamana.. tai sitte jonkun muunkin ehdotama luis armstrongin wonderfull world.. mut täs nää sanat, vihdoinkin löydettynä... Sinua sinua rakastan sinua sinua kosketan sinua sinua suukotan ja uneen tuuditan Nuku rauhassa yösi tää untasi lämpimää minä viereesi käperryn uneesi etsiydyn Kun hiljaiset äänet säestää Kun hiljaiset äänet säestää Sinua sinua rakastan sinua sinua kosketan sinua sinua suukotan ja uneen tuuditan Kuuta tähdet taas kumartaa aamuun on tunteja hengitystäsi kuuntelen kasvojas katselen Kun lämpimät tuulet puhaltaa Kun lämpimät tuulet puhaltaa Kun hiljaiset äänet säestää Kun lämpimät tuulet puhaltaa Sinua sinua rakastan sinua sinua kosketan sinua sinua suukotan ja uneen tuuditan Sinua sinua rakastan sinua sinua kosketan sinua sinua suukotan ja uneen tuuditan
  6. taidetaan päästä hurjan helpolla kun sulholle tulee virkansa puolesta juhlapuku, miten osais viel sitäkin miettii Ei oikeestaan oo ees pohdittu muuta vaihtoehtoa.
  7. Voi kun ei tarttis ajatella säästämistä... Tahtoo niin prinsessapäivän siitä, kun se on niin ainutkertaista, mutta jostain on karsittava. oon aatellu luopua, mun unelmapuvusta ja tyytyä siihen toiseen vaihtoehtoon, jonka mahdollisesti saan ostettua naikkarisiskolta jos vaan on sopiva.. siitte hääauto on varmaankin omasta takaa, samoin hääyö vietetään mökillä.. Tällasii säästösuunnitelmia meillä. Kutsut ja kaikki koristeet väkerrän itse, en tiiä meneekö se enää säästön puolelle kuitenkaan. sen verran tahtoo kaikenlaista tilpehööverii!! Ihanaa! Hääpaikasta en ajatellut luopua, se on mulle kaikki kaikessa, niin ihana ja samoin bändi, jos vaan ikinä mahdollsista saada haluamani soittamaan sinne! ei vielä varattu.. Kaikkea kun ei voi saada.. Viinasta on myös pakko tinkiä, koska hääpaikalla on oikeudet, eli ei omia juomia, ainoastaan ruokajuomat aateltiin tarjoilla, mahdollisesti janojuomat olut ja siideri myöhemmin illalla... ei väkeviä.