Jump to content
Naimisiin.info

Mia Salo

Rouva
  • Viestit

    177
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Mia Salo

  • Syntymäpäivä 04/23/1982

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1180 profiilin katselua

Mia Salo's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. En tiedä onko Valentina Näsi lopettanut kokonaan, ainaan liikettä Runeberginkadulla ei enää ole ollut muutamiin kuukausiin. Olen muuten huomannut saman !!!!!!
  2. Valentina Näsi on pilannut myös minun pukuni , en suosittele .. .. ..
  3. Ripsitupsut pysyy vaikka itket koko päivän Siis ammattimeikkaajan laittamana ainakin !!
  4. Mia Salo

    Ruusuja suodatinpusseista

    Mä luulen että pystyy , mä olen tehnyt paljon erikokoisia & muotoisia ruusuja. Ja liljoja. Soveltaessa itse saa varmasti mitä vaan !!
  5. Tässä meidän , olen muokannut sitä "omannäköiseksi " - Iloinen mieli ja aurinkoinen hymy, vaikka räntää tai vettä sataisi! - ILMOITTAUTUMINEN ------------------------ Ilmoittakaa tulostanne tai mahdollisesta esteestä viimeistään BLAABLAA mennessä, jotta osaamme varata kahvipöydän antimia & istumapaikan jokaiselle tulijalle. VARTALON VERHOILU ------------------------- Pukeutuminen on suotavaa, sillä kyseessä on perhejuhla. Pukeudu rennosti, kuitenkaan liiempää huomiota herättäen. Pukumokat sallittu !!! KAHVITUS ------------ Kahvipöydässä on tarjoilua moneen makuun. Voileipäkakkuja , täytekakkuja yms. Perheen pienimmille mukaan oma maito / piltti. Ruoka-aine - allergioista ilmoita Mikolle tai Mialle. LAHJUKSET ------------- Lahjojen tuominen ei ole edellytys juhlaan osallistumiselle. Mikäli juhlaväki kuitenkin tahtoo meitä lahjalla muistaa, olisi suotavaa tuoda kirjekuori PS.Kuvaaminen On Erittäin Toivottavaa !!! , kunhan muistatte lähettää myös meille ne parhaat otokset. JUHLIEN KESTO ------------------ Juhlien kesto Albergan kartanolla KELLONAIKA. TOIVOTAMME TEILLE RENTOUTTAVAA JUHLAA KANSSAMME !!
  6. Mia Salo

    Ruusuja suodatinpusseista

    Tässäpä minun harjoitusruusuni kahtena kuvana. Käytin tekemiseen pitkiä coktail - tikkuja , kukkateippiä ja tietenkin suodatinpusseja. http://www.aijaa.com/v.php?i=2589596.jpg http://www.aijaa.com/v.php?i=2589598.jpg MUOKS !! Vielä kolmaskin kuva ! http://www.aijaa.com/v.php?i=2589645.jpg
  7. Mia Salo

    Hääjuhlan maksullisuus

    Minä jättäisin menemättä häihin jos pyydettäisiin ns. osallistumismaksu !!!!
  8. Pakko lisätä tänne oma huono kokemukseni erään ystäväni häistä.. .. .. .. Siitä hetkestä kun saavuttiin juhlapaikalle 15.00 , ei ollut MITÄÄN ohjelmaa kun alkumaljat ja taustamusiikkia 2 TUNNIN AJAN !! - Sitten ruokailu - 17.30 , ihmiset söivät ja santsasivat n. 0 , 5 tunnin / 45 min verran. Ja taas , EI OHJELMAA 2 TUNTIIN !! - Tätä seurasi kahvitus - 19.30 , aikaa meni n. tunti kahvitellessa. Ihmisistä suurin osa lähtivät pois tässä vaiheessa. n. 21.00. ----Sitten alkoi ohjelma.. .. .. EN OLE ELÄESSÄNI OLLUT TYLSEMMISSÄ HÄISSÄ Älkää jättäkö liikaa aikaa syömiselle yms. koska tunnelma lätistyy todella nopeasti.
  9. Itse kävin Nina Orellin meikattavana ja Hän laittoi mulle " irtotupsuja " ripsien nurkkiin. Tuli mielestäni fantastisen näköisiksi ja sivukuvissa näyttää ihanilta
  10. Tämä tuleva rouva ei myöskään halua polttareita. Ehkä tyttöjen kanssa vois mennä vaikka stadiin muutamalle ja karaokeilemaan, mutta ei muuta
  11. Mia Salo

    Hääjuhlan maksullisuus

    KAMALAA pyytää rahaa häistä.......!!!! Itse jättäisin häät väliin.
  12. Täällä on myös toista kertaa avioituva 26.vuotias neiti ! Ensimmäisellä kerralla menin salaa naimisiin. ( juuri 18.vuotta täyttäneenä, seurustelua oli kestänyt vuoden ) 3 kk jälkeenpäin vietettiin "häitä" , suuret sukujuhlat pukuineen ja kakkuineen. Liitto kesti vuoden. En siis suosittele kenenkään menevän naimisiin alle 20.vuotiaana. Huumorii !!!! Tämä toinen kerta on hyvin erilainen.. pienet ja tyylikkäät juhlat ystäväporukalle ja vanhemmille Ollaan seurusteltu 4 vuotta ja tunnetaan toisemme läpikotaisin, täydellinen mies mulle.
  13. Mä ostan miehelleni tavallisen leveän & sileän kultaisen sormuksen johon kaiverrutan meille tärkeän sanan kiinalaisin kirjaimin........ siis ulkopuolelle tietenkin, näkyviin !
  14. Mullekkaan ei ole tulossa polttareita, en halua.. ehkä tämä ikäkin siihen vaikuttaa
  15. Heh, mä en TO-dellakaan halua että mies näkee pukua ennen h-hetkeä..!! Poikaparka vielä luulee että mulla on prinsessa-tylli-unelma päälläni mutta kokee järkyttävän shokin, niin myös (valitettavasti) äitini ja sukulaiset 8-) Puku on siis musta eikä ihan perinteisin puku.. .. .. ..
×
×
  • Create New...