Jump to content
Naimisiin.info

Kaesula

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Kaesula

  • Syntymäpäivä 12/19/1981

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kuopio

Kaesula's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minusta on enemmänkin positiivista jos hääpari kerrankin suunnittelee juhlansa sen mukaan mistä itse tykkää eikä aina sen saman elähtäneen kaavan mukaan, koska niin "kuuluu". Jos on tyyppiä, joka haluaa perinteiset häät, niin toki pitäköön kukin mitä haluaa, mutta ei kaikkien ole pakko. Jos joku vetää perinteistä poikkeamisesta herneen nenäänsä (parin sukupuolista riippumatta) niin vetäköön. Enemmän ainakin omaan silmään särähtää, jos "siviilissä" erittäin harvoin hameissa ja korkokengissä viihtyvä nainen on vetänyt kunnon kermakakkumekon päälle. Se ei vaan sovi siihen kuvaan, mikä henkilöstä on syntynyt. Olkaa vaan omia itsejänne ja yllättäkää vieraat kerrankin viihtyisillä ja oikeasti hauskoilla häillä!
  2. Minusta kalliskin typerä lahja on aivan yhtä typerä ja mauton kuin vaikka 5 euron karkkipussi ärrältä. Jos joku toisi meille jonkun moccamaster superextramahtisfantsuversion ovh 399, tai kullasta valetun suklaafonduesetin ovh 599, tai edes aalto-maljakon, niin mielummin olisin ottanut vaikka sen karkkipussin kun karkista tykkään. Hinta ei lahjan huonoutta pelasta, päin vastoin, arvo ja arvottomuus eivät varsinaisesti liity hankintahintaan vaan lahjojen saajien toiveisiin/persoonaan. Ja noita kalliita typeriä lahjoja ei edes niin helposti kehtaa myydä tai antaa eteenpäin vaikka niillä ei mitään tekisikään. Samoin joku halpa itsetehty "arvokkaampi" lahja voi saajan mielestä olla huonompi kuin siihen käytetty summa rahassa, jos tämä itse tehty juttu on saajilleen täysin epäkäytännöllinen. Sellaistakaan ei kehtaisi pistää kiertoon vaan kaappiin jäisi pölyttymään. Minusta rahalahjan pyytäminen ei ole mautonta, tietääpä ainakin että sille on jotain käyttöä. Ja meillä asia on hoidettu niin, että rahat voi laittaa anonyymisti säästöpossuun, jolloin voi antaa oikeasti ihan mitä vaan 5 sentistä ylöspäin eikä lahjoja vertailla jälkikäteen. Meillä on jo kaikkea mitä tarvitaan, mielummin matkustellaan (omatoimisesti) lahjarahoilla. Mutta kuten joku tai useampi on jo kirjoittanut, niin lahjaan käytetty rahasumma riippuu toki antajan, mutta myös saajan, elämän- ja taloudellisesta tilanteesta. 35-vuotias työssäkäyvä pariskunta odottaa todennäköisesti (työssäkäyviltä) vierailtaan hiukan arvokkaampia lahjoja kuin 24-vuotias opiskeleva pariskunta.
  3. Me ainakin pistetään rahasumma ja aikamäärä x per vieras kasaan sen takia, että a) halutaan juhlistaa meidän päivää läheisten ihmisten kanssa ja vieraat viihtyisivät ja muistaisivat päivän mukavana vielä jälkeenkin päin. En minä ajattele, että "sijoittaisin" rahojani juhlien järjestelyvaiheessa ja odotan saavani niillä jotain tuottoa (tai edes omat pois) sitten lahjoissa. En oleta yhdenkään vieraan tuovan meille lahjaa, olen positiivisesti yllättynyt jos näin käy! (No okei, niin kuin joku jo tuolla kirjoittikin, myös minä oletan saavani isovanhemmiltani rahnaa sen takia että olen heiltä sitä aiempinakin juhlapäivinä saanut, lähinnä tämä tilitys siis kaverivieraista). Ja kyse ei nyt ole omien pienten lahjojeni puolustelusta, itse olen kavereilleni antanut noin 25-30 euroa (siis tämä minun henk.koht osuuteni) häälahjaksi ja mielestäni tuo on ok summa. Ei ainakaan valituksia ole kuulunut edes välikäsien kautta, päin vastoin kiitosta.
  4. Me pidetään pienet ja halvat häät enkä todellakaan edes odota kaikilta lahjaa. Rahaa ollaan kuitenkin toivottu siinä tapauksessa, jos joku jotain haluaa antaa. Minusta 25 euroa/pää "normaalihäissä" on ok, meidän häissä tuommoinen summa ehkä hiukka nolottaisi. Mutta ajatus, että annetaan sen verran kun vieraan kestitsemiseen on mennyt, vähän ehkä ontuu. Jos ruoka-, juoma- ym. tarjoilu ei miellytäkään, voiko sen rahan sitten ottaa takaisin? Tuommoinen oman tarjoilunsa ostamisajatus minusta lisää sitä, että tarjoilusta ym. pikkuasioista voi valittaa turhaan ja juhlan todellinen idea unohtuu. Ja juhlissahan olisi siis tarkoitus juhlistaa tämän hääparin tärkeää päivää ihanien ihmisten kesken!
  5. Suosittelen kysymään tuolta Mika Mäkiseltä (www.vihkisormus.com) kilpailevaa tarjousta. Mekin harkitsimme sormusten tilausta tuolta titanringarilta, mutta kun halusimme niihin hieman erikoisemman pinnan, kysyimme tarjouksia myös Suomen kultasepiltä ja loppujen lopuksi tuo Mäkisen hinta postikuluineen oli suunnilleen sama kuin titanringar, vaikka lopputulos oli "enemmän uniikki" ja toimitusaika lyhyempi (ikinään mitään viimetipassa tehdä... ).
  6. Kokemusta sormuksista ei ole. Meinasimme ensin sieltä sellaiset tilata, mutta kivellisiä sormuksia ei ollut valmiina kun olivat istutuksessa ja myyjä lupasi ilmoittaa kun ne sieltä saavat. Ei ole sieltä sen koommin mitään kuulunut, joten ei jäänyt oikein hyvä maku firmasta. Sormukset näyttävät kuvissa aika paksuilta reunoista (ei siis leveältä).
  7. Hyvä että voin olla avuksi! Me saimme molemmat sormukset (toinen kivellinen, toinen ilman) halvemmalla kuin monessa muussa paikkaa olisi pelkkä kivellinen sormus maksanut. Eikä halpa hinta näy ainakaan lopputuloksessa.
  8. Hyvä kun korjasit, on taas sen verran tohkeissaan tullut kirjotettua että päätteetkin menee sekaisin.
  9. Meidän titaaniset vihkisormuksemme tilattiin Mika Mäkiseltä Turusta (www.vihkisormus.com) ja en voi kuin kehua. Palvelu oli erittäin hyvää ja ystävällistä. Kommunikointi tapahtui pelkästään sähköpostin välityksellä (asumme Kuopiossa) ja vastaukset tulivat aina todella nopeasti. Hinta oli myös huomattavasti edullisempi kuin muissa paikoissa, josta sitä kyselin ja jotka ylipäätään timantteja istuttavat titaaniin. Ja nyt kun saimme nämä valmiit sormukset, niin en voisi tyytyväisempi olla! Suosittelen Mika Mäkistä erittäin lämpimästi titaanisesta sormuksesta haaveilevalle! edit. nettiosoite korjattu...
  10. Kaesula

    Kuopio

    Onko kellään tietoa kuinka Kuopion kaupungin leirikeskusten alkoholikieltoa vahditaan? Ja mitä sanktioita sen mahdollisesta rikkomisesta saa? Entä onko kellään tietoa edullisesta ja saunallisesta paikasta, jonne saa viedä omat ruuat ja juomat ja jota vuokrataan myös talvella? Esim. seurantaloja tms? Pöljän ja Alapitkän jo tiedänkin.
×
×
  • Create New...