Jump to content
Naimisiin.info

werewolf_84

Morsian
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä werewolf_84

  • Syntymäpäivä 09/24/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Outokumpu

werewolf_84's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. werewolf_84

    Egypti

    Me varattiin häämatka Hurghadaan ja all inclusive-hotelli on Sofitel Hurghada. Onkohan kellään kokemusta sieltä? Lähtöpäivä on 3.11 ja sitä odotellaankin tässä jo kovasti. Vatsatauti tietysti mietityttää vähän mutta voihan sen toki saada myös muualtakin. Aiemmin ollaan käyty tunisian soussessa ja kahdesti kyproksella, pafoksessa ja limassolissa. Jälkimmäisellä reissulla ennen kotiinpaluuta oli vähän vatsa sekaisin ja vatsaan sattui mutta imodiumit oli onneksi mukana ja olo helpottui ennen koneeseen nousua. Hurghadalta odotamme paljon lämpöä, aurinkoisia päiviä, uimista ja rentoutumista kahden kesken. Aiomme käydä meriretkellä Giftunin saarelle sekä ehdottomasti Luxorissa. Ollaan aina haaveiltu siitä että nähdään livenä kuninkaiden laakso, temppelit ja muut huikeat historialliset nähtävyydet!
  2. Me valittiin häähitaaksi Scorpionsin You and I. Ihana biisi!
  3. Meidän häämatka suuntautuu 3.11 Egyptin Hurghadaan. Ollaan aina haaveiltu sinne matkustamisesta ja ehdottomasti näkemään kaikki historialliset paikat! Olisikohan elokuvilla Muumio, Muumion paluu ja Skorpionikuningas jotakin tekemistä asian kanssa..? Varasin viikon matkan aurinkomatkoilta ja se maksoi molemmilta yhteensä 1640 e. Hotelli on Sofitel Hurghada ja kerrankin päästään all inclusivella... Lisäksi varasin jo etukäteen reissun Luxoriin ja meriretken Giftunin saarelle snorklaamaan, yhteensä 260 e. En jaksa millään odottaa marraskuulle asti!
  4. vieras_anne_: meidän häät on Outokummussa, ( pohjois-karjalassa ) ravintola Kuparisydämessä. Ei ole erikseen pitopalvelua vaan sieltä saadaan kaikki tarvittava!
  5. werewolf_84

    Kirkon koristelu?

    Me jätetään kirkon koristelut pois rahasyistä ja lisäksi meidän kirkossa on monet vihkimiset samana päivänä.
  6. Meillä on tällainen: Alkumaljana kuohuviini ja pommac Vihreäsalaatti + tomaattinen salaatinkastike Metsäsienisalaatti Kurkku- ja tomaattiviipaleita Lämminsavulohi Graavilohi Karjalanpiirakat + munavoi Broilerinfilettä sinappi-kermakastikkeessa Kermaperunoita Juomat: mehu, maito, vesi, kotikalja Mansikka-kermatäytekakku Herrasväenpikkuleivät kahvi,tee Hinta on 24 e/hlö. Alkoholittomat alkumaljat sisältyvät hintaan. Kuohuviinin hinta 18 e/plo.
  7. Me valittiin Prinsessa Ruususen juhlamarssi ja Mendelssohnin häämarssi. Häähidasta vielä mietitään, on niin monta kivaa biisiä joista valita Se oikea..
  8. Minä valitsin keltakultaisen vihkisormuksen koska kihlasormus oli myös keltakultainen niin mielestäni sopivat paremmin yhteen..
  9. Pidän koko ajan paitsi leipoessa ja sitten hygieniasyistä töissä en käytä.
  10. Minä aion laittaa kalevala korun euran sydän korvikset ja kaulakorun, koska olen saanut ne kihlatultani joululahjaksi ja niillä on siksi paljon tunnearvoa...
  11. Kyllä, koska aion pitää molempia myös jatkossakin.
  12. Minulla on kokemusta hiuskaivoksesta ja olen ollut todella tyytyväinen kampauksiin. Hinta on ollut noin 20 e. Itselleni on varattuna hääkampaus juuri sieltä ja se maksaa 40 e. Hiusmesta on myös erittäin hyvä paikka, muista outokummun kampaajista en tiedä. Häämeikkiin menen kauneus- ja jalkahoitola Tuulahdukseen ja sekin maksaa 40 e, sis. koemeikin. Lisäksi edellisenä päivänä kynsimanikyyri 25 e. Toivottavasti tästä oli edes vähän apua..
  13. 8.8.2008 Ravintola Kuparisydän, Outokumpu.
×
×
  • Create New...