Jump to content
Naimisiin.info

toukotar2010

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä toukotar2010

  • Syntymäpäivä 12/18/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

toukotar2010's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä häihin vielä reilu puoli vuotta mutta viime yönä näin hirveää unta. Kaikki meni pieleen! Odotettiin kirkossa jossain huoneessa vihkimistä kaasojen kaa kun huomattiin että saippuakuplapullot on koristelematta. Sitten alettiin niihin laittamaan paniikissa satiininauhaa koristeeks. Sitten kun lähdin astelemaan alttarille niin multa puuttui kimppu ja isi ei ollutkaan vieressä. Vihkimisen jälkeen unohdettiin jäädä sulhasen kanssa odottelelemaan muiden poistumista ja mentiin ulos ja sit tuli ajatus et ai niin ne saippuakuplat!! Sitten mulla jossain vaiheessa puku muuttui polvimittaiseksi ja kinttukarvat oli ajamatta. Hääauton kuljettaja oli jo vihkimisen jälkeen kännissä ja etsi itselleen kyytiä juhlapaikalle. Me sitten tämän takia myöhästyttiin valokuvasta. Ja kaiken lisäksi hääpaikalle ei oltu viety mitään koristeita ja aloin koristelemaan paikkaa kun bileet alkoi. Olipa ahdistava uni ja ihanaa oli herätä!! Ehkä näin huonosti ei sentään voi oikeasti käydä..
  2. toukotar2010

    Bridezillas-verkkokauppa

    Mä tilasin lokakuun eka viikolla lähes 200 eurolla tavaraa bridezillasista. toimitusajaksi sanottiin 2 viikkoa. Kolmen viikon päästäkään ei ollut kuulunut niin laitoin sähköpostia perään. Seuraavana päivänä tuli viesti että paketti on lähetetty ja on noudettavissa postista seuraavana päivänä. Ei kuitenkaan kuulunut sitä noutolappua muutamaan päivään postilaatikkoon, niin menin postiin kyselemään. Siellä selvisi, että lähetysnumerolla, minkä ne mulle bridezillasista ilmotti, niin ei oo lähetetty yhtään mitään. Kyllä ottaa päähän!!! Huomenna pitää sit jatkaa asian selvittelyä. Toivottavasti saan tuotteet pian koska tartten ne nopeasti, mutta mikäli ne on muka lähetetty mutta posti muka hävittäny, niin toivon että saan rahat takaisin ilman suurempaa taistelua.. saas nähä...
  3. Valkokultaa.. En oo koskaan osannu keltakultaa käyttää, ja mullakin tosiaan kaikki muutkin korut pääasiassa hopeaa ja jonkin verran myös valkokultaa. Ja mun mielestä valkokulta on jotenkin kauniimman näköistä.
  4. Mikkeliläiset!!! Tutustukaa ihmeessä nettisivuun www.puuskanniemi.fi!!! Meillä häät siellä toukokuussa 2010, paikka aivan upea!! Kivinavetta on niin kaunis että koristeisiin ei tule paljon rahaa uppoamaan. Pitopalvelun saa itse valita, ja samoin juomat voi hankkia itse. Paikka on saimaan rannalla ja siellä on yöpymismahdollisuus noin 15 henkilölle. Kivinaventan vuokra 450e + 50e tanssilato + 50e loppusiivous, eli ei paha. Kannattaa katsastaa paikka! ainut vaan että jo pari kk sitten koko ensi kesä oli täynnä lukuunottamatta lakkiaispäivää.. Mutta ehkä keväälle ja syksylle on vielä tilaa. Itse kun näin paikan niin en enää muuta suostunut harkitsemaankaan!
  5. Väkisinkin on huomanut kun kaikki illat koneella istun, ja kaikki täältä löytämäni hyvät vinkit aina sille samantien ilmotan..
  6. Tässä pukuni jonka kävin perjantaina ostamassa! Tositoimiin puku pääsee vasta toukokuussa, mutta ehkä jo ennen sitä yritän laittaa kuvia siitä päälläni.. On NIIIIN kaunis ja makutuomareiden ja itsenikin mielestä ihan minun näköiseni puku! <3 <3 <3
  7. Häissä suihkautan todennäköisesti kenzon floweria, koska se on ollut lemppariani jo tosi monta vuotta.. <3
  8. Itse aloin reilu 2 kk sitten käyttämään dr hauscka sarjaa, ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Tuotteet eivät ole edes kovin kalliita. Iho on nyt ihanan puhdas ja hehkuva!! En kuitenkaan suosittele käytön aloittamista jos häät ovat tässä kovin pian, sillä minulla nämä tuotteet aiheutti melko pahan ihon puhdistumisreaktion noin 2 vko-1kk käytön aloittamisen jälkeen, jolloi näppyä nousi tosi paljon.. Mutta se kuului asiaan, iho puhdistui oikeasti syvältä, ja nyt näyttää ja tuntuu tosi hyvältä!!
  9. Meillä alkoholibudjetti 600e sadan hengen häihin. haemme juomat tallinnasta. Varmaankin viinaa tulee liikaa koska sukulaiset ei oo kovia juomaan. Mut mielummin liikaa ku et loppuis kesken!
  10. entäs nyt.. höh.. nyt luovutan..
  11. testing.. no plääh..
  12. Häävalssin sijaan häätanssi.. Tauskin sinä vain <on ollu meijän biisi ihan alkuajoista lähtien.. Myös stellan häävalssi olisi ihana, sekin varmasti soitetaan illan aikana. Häämarssia ei olla mietitty vielä, niihin pitäisi yrittää jossain välissä vähän perehtyä..
  13. Häämenu Savilohifileetä Marinoituja katkarapuja **** Tuoresalaattivati Broilerisalaatti Savuporoleipäjuustosalaatti Salaatinkastike **** Paahtopaisti Pihlajanmarjahyytelö Keitetyt perunat **** Pippurihärkää punaviinikastike Rakuunaporkkanat Kermaperunat **** Kotikalja, mehu, vesi patonki, yrttilevite **** Hääkakku Kahvi Hinta 28e/hlö sisältäen tarjoilun, pöytäliinat ja servetit jotka saamme tukusta itse valita.
  14. tässä tällainen mikä meille tulee=) ei kuvan auto, mutta samanlainen:) Kontio SISU paloauto vm-76
×
×
  • Create New...