Jump to content
Naimisiin.info

Anqu

Rouva
  • Viestit

    104
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Anqu

  • Syntymäpäivä 02/10/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Anqu's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Anqu

    Anqun ideakuvat

    Ideakuvia kaikkeen mahdolliseen häihin liittyvään.
  2. Olin itse juuri ennen häitä uusimassa muutamaa reseptiä, ja kysyin samalla siltä lääkäriltä tästä asiasta. Se sanoi, että nimi niissä resepteissä on melkein turha, että sotun perusteella ne apteekissa katsoo. Kävin sit häiden jälkeen jotain reseptiä apteekista hakemassa, ja ei ne siellä mitään sanoneet kun tungin reseptin vanhalla nimellä, ja kela-kortin uudella. Ihan normaalia arkea niille apteekkitädeille ja -sedille. Varsinkin ku ottaa huomioon sen, että reseptit on voimassa ainakin vuoden.
  3. Täältä kans todella hyvät suositukset Washingmanille! Puvun olisi saanut ihan parissa päivässä, jos oltais keretty ennen häämatkaa hakea... Puku tosiaan oli ensin sen pari kuukautta pukupussissa odottelemassa et aktivoin itseni...Hups. Mutta tuli todella puhdasta! Eikä mitään vaurioita näkyvissä noissa koristeissa. Pesetytin myös vanteellisen alushameen, ja yhteishintaa tuli hieman alle 45e. Hieman saattaa tosiaan tuo sijainti ja ulkonäkö hämätä... En meinannut ensi löytää sinne ollenkaan. Pyörin auton kanssa Koskelantietä eestaas, ja soittelin miehelle kotiin, et missä mä olen
  4. Anqu

    Mauritius

    Leijonakävely oli aivan loistava!!! Suosittelen todellakin. Me otettiin Mauritius Attractionsin kautta tällainen paketti: linkki. Leijonakävely kesti reilun tunnin, mutta ei tuntunut noin pitkältä. Aikataulutus kuitenkin meni pieleen meidän paketin kannalta, ja jouduttiin vaihtamaan tuo safariajelu lyhyeen zip-line-juttuun. Mikä oli sitten loppujen lopuksi parempi vaihtoehto. Casela Parkin myyjä kertoi, että ajelulla näkee samat eläimet ym. kuin tuolla mönkijäajelulla. Eli kannatan sitä, että tuolta varaa itse etukäteen paikan Leijonakävelylle ja ottaa sitten paikanpäällä sellaiset aktiviteetit mitä haluaa. Tässä linkki Caselan hinnastoon: hinnat. Ja täältä löytyy lisää tietoa noista leijonista. Hinnastoon vinkiksi, että 1000 MUR on noin 25€, 2000 MUR noin 50€. Kannattaa ottaa tuo leijonakävely, mönkijäsafari ja zip-line Leijonakävelyn lisäksi on mahdollista eri maksusta päästä silittämään muitakin kissaeläimiä.
  5. Anqu

    Mauritius

    En tiedä onko paljoa apua, mutta pakko kommentoida. Tultiin muutama päivä sitten häämatkalta, oltiin Le Canonnierissa 11 yötä. Tarjous pyydettiin myös Helin matkoilta, mutta meidän mielestä parempi tarjous tuli Mr.Travelilta. Kaikki kolme hotellia kuuluvat samaan ketjuun (Beachcomber). Muutamalla retkellä keskusteltiin ihmisten kanssa, jotka olivat Le Mauriciasta. Olivat olleet lounaalla/illallisella Canonnierissa, ja kaikki sanoivat sen olevan paljon parempi. Olimme todella tyytyväisiä valintaamme! Ruoka hotellin kaikissa ravintoloissa oli todella hyvää. Ja All Inklusive oli todellakin ehdoton valinta. Meillä siitä ei tullut lisähintaa kuin n.150e/hlö. Oli jonkinlainen häämatkatarjous. Pelkästään juominen (vesi, limppari, olut, drinkit) olisivat tuleet huomattavasti kalliimmiksi. Hotellin kautta sain ihan hyviä tarjouksia taxeista. Ja kun parilta kuskilta oli kysynyt hintaa esim. Casela Parkkiin, niin hinnat lähti aika hyvin alaspäin. Mauritius Attraction-firman kautta voi varata&maksaa aktiviteetteja etukäteen, mutta esim Casela Park olisi tullut hieman halvemmaksi jos olisi ottanut vain taxin itse sinne ja koonnut paketin itse. Leijonien kanssa kävely pitää tosin varata muutamaa päivää etukäteen!! Oli aivan uskomatonta! Meillä taxin hinta vaihteli 2000-3000 MUR välillä, eli euroissa 50-80. Tinkaaminen ehdottomasti kannattaa. Varsinkin sellaisen kuskin kanssa, jolta on jo ottanut kyydin jonnekin. Pieni varoituksen sana: Grand Baiessa on pieni kauppa Avish Graft Market & Avish Travel Tours Ltd. Todella ystävällistä porukkaa, ja kertovat että heillä on suomalaisia ystäviä (mitä varmaan oikeasti saattaa ollakin, näyttivät kuvia esim Apollosta!). Oltiin heidän tarjoamallaan East Tourilla. Ihan kohtuuhintainen reissu ja todella hyvä kuski, joka osasi hyvin englantia ja osasi kertoa kaikenlaista saaresta. Paikan omistaja-nainen oli tehnyt meille ruuan reissulle. Heidän kanssa pitää olla todella tiukka, ettei osta kaupasta! Kauppa on muihin samantyylisiin verrattuna todella kallis! Ja tavara on ihan samaa. Hotellien All Inklusive tarjoomuksia kannattaa todellakin hyödyntää! Meillä kuului hintaan mm. snorklaus ja vesihiihto. Parasailing ei kuulunut hintaan, mutta oli ihan edullinen (1000 MUR/25 EUR per henki). Ehkä tässä on nyt tarpeeksi tekstiä yhdeksi kerraksi Muistakaa tinkiä hinnoista saarella!
  6. Mulla on myös hampaissa tuollaisia liiallisesta fluorin käytöstä tulleita värivirheitä. GLOSSin hammashygienisti sanoi mulle, että hampaiden valkaisulla se väriero pienenee. Ainakin omalla kohdalla. Olettaen, että sun fluoripilkut on samoja kun mun hampaissa... Jatketaas sitten omalla kokemuksella: Ketjun innoittamana varasin tosiaan ajan tuonne GLOSSille. Aivan ehdottomasti yksi elämäni parhaista teoista!!! Voin ihan suoraan sanoa, että ne kunnallisen hammashoidon lääkärit ja hygienistit voi painua jonnekin mihin aurinko ei paista... Ovat minua neuvoneet väärin koko pienen ikäni. Sillä seurauksella, että hampaat ja ikenet on pysyvästi vaurioituneet. Hampaiden valkaisu olisi ollut muuten ihan mahdollinen sen ottamani puhdistuksen jälkeen, MUTTA: lapsena läpikäymäni hampaiden oikominen on suuuuurena ongelmana tässä välissä. Rautojen kiinnitysmuovi on jätetty (!!!) kiinni kaikkiin hampaisiin. Rautojen poistamisesta on nyt kulunut jo 10 vuotta, eli muovi itse on ollut kiinni hampaissa sen reilut 15v. Eikä sitä nyt ilmeisesti saa enää IKINÄ pois! Glossin varusteissa ei ole sellaista laitetta, jossa riittäisi tehot muovin poistamiseen, joten olen tänään koittanut varata aikaa kunnalliseen muovin poistamiseksi. Seuraava vapaa aika olisin HEINÄKUUN lopulla... jep jep. Se siitä hampaiden valkaisemisesta sitten.PRKL. Mutta muuten voin kyllä hyvin suuresti suositella GLOSSia! Ja varoituksen sana kaikille, joilla on joskus ollut raudat^. Päivitystä edelliseen vuodatukseen Sain kuin sainkin ajan kunnalliselta puolelta, hammashygienistiltä ja samalle viikolle! Kävin sitten siellä, ja vaikka tämä hammashygienisti sanoi ettei hanpaiden pinnalla ole mitään hiottavaa, hioi mun hampaita yli puoli tuntia... Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin; muovipinnoite saatu pois hampaista ja pääsin koittamaan uudestaan valkaisua. Ja sehän onnistui todella hyvin! Hampaita valkaistiin muutamassa erässä, ensin keltaisimmat kulmahampaat, sitten mukaan vähemmän keltaiset ja viimeiseksi vielä kaikki hampaat. Jokaisen valkaisujakson lopussa vihlaisi pahasti toisesta kulmahampaasta, mutta siinä on narskuttelusta johtuva kiilteen halkeama (vaikkakin todella todella pieni sellainen). Saman päivän aikana vihloi juuri tuosta kulmahampaasta muutamia kertoja, mutta ei enää sen jälkeen. Sain mukaan yöksi hampaiden pinnalle laitettavaa tahnaa, joka auttaa hampaan pintaa "toipumaan" ja vahvistamaan kiillettä. Ja nyt on kyllä ihana hymyillä näillä valkoisilla hampailla! Vihdoin! Ja ihanalta näyttää hääkuvissakin
  7. Tässä nyt oma yhdistelmä Olen todella tyytyväinen, että lopulta löysimme juuri sellaisen vihkin, kun olen aina toivonutkin. Huomenlahjaksi sain sormukseen kuuluvat korvakorut.
  8. Ensimmäinen posti oli englanninkielinen vihkitodistus papilta. Kesti noin viikon... Kela-kortteja odottelen edelleen. Jopa Plussa-kortti on tullut jo! Ja vihkimisestä on nyt puolitoista viikkoa. Jopa pankkiin on päivittynyt sukunimi.
  9. Anqu

    Mistä löytäisin...

    Onko kukaan nähnyt kultaisia kynttilöitä? Tarkoitus olisi saada jostain 5cm halkaisijalla olevia kultaisia pöytäkynttilöitä pääkaupunkiseudulta. Ainoat mitä olen itse löytänyt oli Tiimarista...ja oman mittauksen mukaan ne oli 6cm... Kynttilöiden kipot on vain 5cm.
  10. Tuolla toisessa ketjussa jo kerroin että Studio Tähtisilmä Helsingissä on mun varaama paikka. Kampauksesta menee 88e ja meikistä 52e. Suunnittelu kuuluu tuohon hintaan mukaan, muttei varsinaisia koemeikkejä tai kampauksia. Pientä testausta hiuksista oli kyllä suunnittelussa.
  11. Tänne mä nyt sitten olen kuukauden päästä menossa. Olen ollut nyt kaksi kertaa värjäämässä&leikkauttamassa hiukset, sekä yhdessä suunnittelupalaverissa. Ja olen todella tyytyväinen valintaani. Taina tais olla tämän kampaajan nimi, ja vaikuttaa todella ammattitaitoiselta! Ja juuri sellainen tyyppi, että osaa ehdottaa asioita, mutta jolle pystyy tämmöinen hieman ujompikin sanomaan suoraan mitä mieltä on! Kuukauden päästä koitan muistaa laittaa sitten ihan käytännön kokemuksesta kommentteja. Tai sitten ne löytää ainakin tuolta mun päikystä... jos laiskottaa...mua siis.
  12. Mulla on myös hampaissa tuollaisia liiallisesta fluorin käytöstä tulleita värivirheitä. GLOSSin hammashygienisti sanoi mulle, että hampaiden valkaisulla se väriero pienenee. Ainakin omalla kohdalla. Olettaen, että sun fluoripilkut on samoja kun mun hampaissa... Jatketaas sitten omalla kokemuksella: Ketjun innoittamana varasin tosiaan ajan tuonne GLOSSille. Aivan ehdottomasti yksi elämäni parhaista teoista!!! Voin ihan suoraan sanoa, että ne kunnallisen hammashoidon lääkärit ja hygienistit voi painua jonnekin mihin aurinko ei paista... Ovat minua neuvoneet väärin koko pienen ikäni. Sillä seurauksella, että hampaat ja ikenet on pysyvästi vaurioituneet. Hampaiden valkaisu olisi ollut muuten ihan mahdollinen sen ottamani puhdistuksen jälkeen, MUTTA: lapsena läpikäymäni hampaiden oikominen on suuuuurena ongelmana tässä välissä. Rautojen kiinnitysmuovi on jätetty (!!!) kiinni kaikkiin hampaisiin. Rautojen poistamisesta on nyt kulunut jo 10 vuotta, eli muovi itse on ollut kiinni hampaissa sen reilut 15v. Eikä sitä nyt ilmeisesti saa enää IKINÄ pois! Glossin varusteissa ei ole sellaista laitetta, jossa riittäisi tehot muovin poistamiseen, joten olen tänään koittanut varata aikaa kunnalliseen muovin poistamiseksi. Seuraava vapaa aika olisin HEINÄKUUN lopulla... jep jep. Se siitä hampaiden valkaisemisesta sitten.PRKL. Mutta muuten voin kyllä hyvin suuresti suositella GLOSSia! Ja varoituksen sana kaikille, joilla on joskus ollut raudat^.
  13. Kuulostaa kivalta idealta! Mä itse kammoksun näitä ryöstöjä, enkä ollenkaan halua että mua ryöstetään yhtään minnekään! Tuntuu tyhmältä, miten joku viedään pois juhlasta...mutta vielä vähemmän tykkään ryöstön tavasta. Eli siitä, että on leluaseiden kanssa heiluvia ihmisiä... Tiedän olevani aika jyrkkä tässä asiassa, mutta asioita voi aina tehdä toisillakin tavoilla. Pitää koittaa vinkata kaasolle, kun kuitenkin suunnittelevat jotain ryöstöä, että ottaisivat jonkun toisenkin sit mukaan:girl_smile: . Ja uhkaisivat jollain muulla kun leikkiaseilla... kun vaan keksis millä muulla vois uhata... Kaulin olis aika osuva, jos sulho ryöstettäis!
  14. Itsekin ehdottaisin ns.laatuaikaa polttareiden jälkeen. Tai sitten jonain toisena viikonloppuna oma versio polttareista, mutta vain kaaso ja morsian? Ja ehdottomasti morsiammelle kunnollinen selitys, miksi joutuu jättämään väliin, sikäli kun sellainen vain on mahdollista. Itse ainakin odotan, että kaaso on ehdottomasti paikalla. (vinkkinä vaikka omalle kaasolle, jos tätä lukee:girl_wink:) Kyllä kaikki varmasti ymmärtävät, kunhan osaa vain selittää kunnolla syyt.
  15. Anqu

    Helsinki

    Salmi-sali? Meillä sama kirkko ja juhlapaikkana Salmi-sali. Eli siis tuo sali kuuluu Annin Juhla-pitopalvelulle. Löytyy tietoa noiden nettisivuilta: Annin Juhla ja Salmi-sali. Paikka on siis Ruoholahdessa.
×
×
  • Create New...