Jump to content
Naimisiin.info

Lode

Rouva
  • Viestit

    1087
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Lode

  • Syntymäpäivä 11/30/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Espoo

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

800 profiilin katselua

Lode's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

  1. Oltiin 2004 syksyllä Samuilla (+Tao+Bangkok) ja rahaa meni yhteensä 1500 euroa koko matkan aikana. Matkan pituus oli 17 päivää. Eriteltynä vähän tuota rahan palamista; 350 euroa räätälille (miehelle puku, 3 paitaa, kravatti, mulle "iltapuku", ja 2-osainen jakkupuku), tuliaisiin meni n.200 euroa (sisältää uuden matkalaukun n.30euroa), retkiin paloi aika paljon rahaa (tehtiin yhteensä neljä päivän kestävää retkeä, maksoivat n.20euroa/hlö, näihin kuuluivat ruuat ja juomat mukaan, alkoholittomat siis), syötiin aamupala hotellilla ja illalla käytiin sitten vasta syömässä kunnolla (ei tullut nälkä oikeastaan ja jos tuli, käytiin Samuin mäkkärissä ranskalaisilla, eksoottista juu). Tuossa vähän jotain kuluja, en enää muista tarkkaan mitä meni mihinkin. Samuilla ja Bangkokissa saa ainakin VisaElectronilla nostettua rahaa, ei ainakaan silloin maksanut edes hirveästi. Meillä on Nordean kortit, en tiedä sitten veloittavatko muut pankit kuinka paljon. Alkukassa meillä oli 800 euroa ja kun mies halusi sitten tuon puvun niin nostettiin vaan lisää rahaa. Ja minä sitten ostelin myös vähän tuolla MBK-tavaratalossa ja taas piti nostaa lisää fyrkkaa. 8-) Ja sitten Samuilla käytiin ihan perusruokakaupoissa, joista ostettiin hotelliin sipsejä, limukkaa ja olutta.
  2. Lode

    Espoo

    Mä käyn meikissä ja kampaajalla Ison Omenan Oppivissa käsissä, saa vähän halvemmalla.
  3. Me saatiin Hyvinkäältä vihkijä paikalle Espooseen Eikä kulujakaan tule niin paljoa, koska ko. henkilöllä on sinä lauantaina 3 häät pääkaupunkiseudulla ja hän jakaa kustannukset kaikkien kesken
  4. Lode

    Espoo

    En tiedä vielä miten vihkiminen järjestyy, pitäisi hommata vihkijä paikalle tai sitten maistraattiin. Ei tiiä vielä. Mutta juhlat ovat 11.9.2004 ravintola Haikaranpesässä.
  5. Sulhasen mummo suhtautui ihan jees kun kerrottiin että meille ei tule kirkkohäitä mutta pappa : ei ota kuuleviin korviinsa. Jauhaa vaan että mukava sitten nähdä kun astellaan käytävää pitkin ja viimeksi intoili että sitten pitää muistaa pussata kirkossa... Kysyin että missä kirkossa siivuutti mun kommentin kuin ilmaa vaan. No, intoilkoot vaan, luulen että pappa kuvittelee että siviilivihkiminen on ankeaa eikä näin ollen tule juhlia. Sittenpähän näkee!
×
×
  • Create New...