Vanillac

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Vanillac

  • Syntymäpäivä 11/29/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Winter Wonderland

Vanillac's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mä en ees oo tuijotellut mitään kattoa, joten mua ei ainakaan häirinnyt mikään siinä. Oliko siellä jotain tummentumia? Tuskin sinne kukaan muukaan kerkisi tuijotella meidän hääpäivänä Meillä oli pöydät toimivasti siten, että junaradan puoleisella seinällä oli salin ovelta katsottuna vaakasuunnassa 4kpl 10hlön pöytiä ja salin toisella reunalla pitkittäissuunnassa 2kpl 16hlön pöytiä. Meidän pöytä oli perimmäisen takan vieressä. Homma toimi meidän tarkoituksiin oikein kivasti ja tanssitilaa tosiaan järjestyi pitkiä pöytiä muokkaamalla tosi nopeasti Pari palasta pitkistä siirrettiin sivuun ja lopuista tehtiin L:n mallinen pöytäkokonaisuus. Tarjoilupöytä oli sivuhuoneessa, paitsi kahvi tarjoiltiin baaritiskin viereen samansuuntaisesti kootulta kahvinoutopöydältä. Mä katon, jos meidän kameraan sattui tarttumaan mitään kuvia tyhjästä juhlapaikasta valmiina. Sit ehkä voisin laittaa mailiin jotain. En kuitenkaan vieraiden kuvia laita kellekään Ja kesäaikaan ainakaan en usko olevan yhtään mikään ongelma saada 80hlölle istumapaikkoja sisälle. Ja osa ihmisistä viettää kuitenkin ulkonakin aikaa, jos kelit sallii ja riippuen siitä, miten järjestelyt hoidetaan
  2. Me juhlittiin häitämme Haulitehtaalla la 5.2.2011 <3 Paikka oli aivan täydellinen ja toimi jopa paremmin kuin odotettiin vaikka odotukset oli valmiiksi suht korkealla Tunnelma Haulitehtaalla on kynttilöiden ja himmennettävien valojen kanssa ihan mieletön ja videotykki toimi moitteettomasti yhteen bestmanin läppärin kanssa. Yhtään liian ahdasta ei ollut, tanssitilaa järjestyi käden käänteessä paria pöytää siirtämällä ja kaikki meni tosi mutkattomasti. Junarataa ei edes huomannut, kun musiikkia oli vähintään taustalla koko ajan ja piha-alue oli rauhallinen eikä siinä ollut mitään trafiikkia. Meillä tarjoilupöytä oli ruokailun ajan sivuhuoneessa, joka sekin oli tosi toimiva ratkaisu. Ne rumat kaapit siellä me peitettiin kivasti asetetuilla lakanoilla ja valokuvilla. Vieraatkin tykkäsivät ratkaisusta, kun pääsivät kuvia katselemaan ja niitä matkamuistoksikin ottamaan. Astiastosta puheenollen.. Meillä oli porukkaa häissä yhteensä n.75 ja samanlaisia + siistejä lautasia löytyi sen verran, joten otettiin sittenkin paikan lautaset käyttöön vaikka alunperin meinattiin ottaa lautaset lainaan samasta paikasta kuin tarjoilut hoitui. Onhan ne vähän pitsisen näköiset tuolla, mutta ihan hyvin ne tuon ajan meni Osa tuoleista oli likaisia, mutta löytyi helposti puhtaita. Kahtien erilaisten tuolien ongelma me ratkaistiin niin, että salin vasemmalla puolella olleet pöydät oli yhdenmukaisia ja oikealla puolella yhdenmukaisia (olivat eripäinkin), joten eri kokonaisuuksien ollessa yhteneväiset kukaan tuskin huomasi eroa niiden välillä Mimotus - Suosittelen upottamaan paikan kynttilöihin. Niillä tekee talviaikaan ihmeitä!! Me oltas haluttu laittaa takkoihin tulet, mutta onneksi jätettiin se väliin, sillä olisi tullut aivan liian kuuma! Sen sijaan takatkin koristeltin kynttilöillä ja se toimi hyvin Ja tosissaan, siellä tulee kyllä lämmin talvellakin! Koristeluissa me panostettiin pöytiin ja kynttilöihin ja musta se oli hyvin riittävä. Ei alettu niitä junaratakiskotolppia peittelemään mitenkään, ne on kivat ja paikan teemaan sopivat Sitä paitsi mun silmään ne vetää enempi huomiota itseensä, jos niitä alkaa tylliin kietomaan tms. Mutta jokaisella omannäköistä toki ja eri mielipiteet. Me pidettiin tyylikkään niukkaa ja tarkasti harkittua koristelulinjausta. Talviaika toimi juomapuolen osalta kivasti, sillä me käytettiin hankea ja talvikeliä hyväksemme kyllä tossa juomien (siiderit, oluet yms) jäähdyttämisessä ja meni ihan nappiin Niin ja jäiden kanssa! Pakastin oli ulkona Meillä oli boolia isossa, siistissä ja hanallisessa muoviastiassa, jossa oli maitopurkkiin tehtyjä jäitä, jotka säilyi hyvin ulkona käyttöön asti.
  3. Mulla on tällä hetkellä aivan uniikki nimi ja tykkään siitä kovasti. Samalla sukunimellä tallustaa maapallolla ainoastaan 26 ihmistä ja etunimenikin on suhteellisen harvinainen. Aion kuitenkin luopua uniikkiudestani naimisiin mennessämme ja liittyä sukunimiporukkaan, josta löytyy vähän yli 4000 tapausta nykyisellään. Toisaalta vähän harmittaa, kun oma kiva uniikki nimi katoaa, mutta tykkään tulevasta yhdistelmästäkin kyllä. Ja jos mies ottaisi mun nykyisen nimen, koko nimi ei olisi kauhean kiva ja yhdistelmäsukunimi meillä olisi aivan katastrofaalisen pitkä. Joten teen eräänlaisen uhrauksen positiivisessa mielessä Tiedän, etten sitten ole enää uniikki nimeltäni, mutta edelleenkään ei tule olemaan hurjan montaa samannimistä ihmistä.
  4. Moikka morsiamet! Vuoden 2011 hinta on 750 euroa. Meillä on vuoden päähän helmikuulle Haulitehdas varattuna juhlapaikaksi. Me käytiin kokeilemassa pöytiä sinne ja hyvin saadaan mahtumaan sellaset vähän reilut 80 henkilöä. Meillä tarjoilupöytä tulee sinne sivuhuoneeseen, kunhan koristellaan sitä vähän. Paikka on aivan ihana ja pienillä jutuilla siitä saa upean Tosin tunnelmaa löytyy paikasta jo itsessäänkin hurjasti. Me ei koristella niitä tolppia mitenkään.. musta vanhat ratakiskot on kivat Muoks. Ja lisäksi siis meillä kans tullaan sitten siirtämään paria pöytää sivuun sinne varastohuoneen (eli meillä tarjoiluhuoneen) puolelle, kun on syöty ja kahviteltu jne ja alkaa olemaan tanssahtelun sun muun vuoro. Jossain vaiheessa porukka kuitenkin harvenee vähän ja kaverit ainakin pitkälti varmasti tulee olemaan tanssilattialla, niin ei jää keltään istumapaikka pois. Eli siis ei siirretä ketään istumaan sivuhuoneeseen vaan eliminoidaan pari pöytää pois ja tuoleja seinustalle tms sitten tilalle.
  5. Me varattiin juhlapaikka 1,5 vuotta ennen häitä. Sitten ku suuremmat linjat kunnossa, niin voi laittaa ajatuksia kypsymään ja suuremmin järjestellä lähempänä Pitkin matkaa pikkuhiljaa on meidän taktiikka <3 vaik tulee se kiire varmaan silti lopussa Vielä pitää odotella ens vuoteen, et saa kirkkoa varata.
  6. Me ollaan seurusteltu tällä hetkellä reilut 3,5 vuotta ja yhdessä asuttu reilut 2,5 vuotta. Häiden aikaan siis tulee olemaan yhteisoloa takana vähän vajaat 5 vuotta. Kihloissa ollaan oltu viime helmikuun alkupuolelta Mulla amk menossa, mies on vakitöissä omalla alallaan. Lapsia ei ole - vielä. Toiveissa kyllä jossain kohti. Lemmikkejä onkin sitten kolme
  7. Minulla on kaksi kaasoa. Toinen on ystävä pidemmän ajan takaa ja asuu hiukan kauempana ja toinen puolestaan on "tuoreempi" läheinen ystävä samalta paikkakunnalta kuin minä.
  8. Mä kysyin molempia kaasojani päivä pari sen jälkeen, kun oltiin miehen kanssa päätetty päivä. Häihin on aikaa vielä yli vuosi, mutta molemmat ystäväni ovat hurjan innoissaan ja on ihana hössöttää näitä hääjuttuja tyttöjen kanssa samalla kun koittaa päättää, mitä haluaa. Toki miehelläkin on sanansa sanottavana silti melkein kaikkeen Sitä paitsi olisin haljennut, jollen olisi saanut jakaa tätä ilouutista! Rakastan suunnittelua ja haaveilua ja yritän, etten ylikuormita häsläämiselläni miestä Siksi on hyvä hössöttää kaasojen kanssa välillä <3 Toisen kaasoni kanssa olen jo vähän jutellut aiheesta ja toisen kanssa juttelen tulevana viikonloppuna alkuun asioita. Hän kun asuu eri paikkakunnalla.