Jump to content
Naimisiin.info

morsian-88

Morsian
  • Viestit

    47
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä morsian-88

  • Syntymäpäivä 12/20/1988

Profile Information

  • Gender
    Female

morsian-88's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Eikun ihan itseni kannalta mietin tuota rahallista satsausta, että onko kannattavaa ostaa kaikille vai ei. Olen aika pihi monessa asiassa ja yritämme päästä mahdollisimman edullisesti, mutta olen tyytyväinen, että kuplat tuli ostettua kaikille. Hienoa, että teille teidän hankkima kuplamäärä riitti! Ok
  2. Häät ohi ja hyvin menivät saippuakuplienkin osalta, miksi kaikki puhuvat rahasta yhtäkkiä? Ei se siitä kiinni ollut vaan turhuudesta ja vähän ajattelin luontoakin. Ei ollut yhtään liian vähän kuplia muuten, eipä kovin moni pystynyt edes puhaltelemaan kun olivat niin tiiviisti siinä seinustalla. Lapset saivat mikä oli pääasia ja moni muukin. Eli onneksi ei hankittu turhaan niitä 100kpl
  3. Mun mielestä toi on tosi hyvä määrä, ei ketään aikuista OIKEASTI kiinnosta saako se jonku pikku saippuakuplapullon vai ei. Kunhan kaikille lapsille on. Mulle ainakin sanottiin jo tosta munkin määrästä kaverit ja sukulaiset, että miksi ihmeessä niin paljon. Tarkoititko että 24 on hyvä määrä? Vai tuo 48? Hehe siis se 24
  4. No kaikista eri pulloista mitä minä luin, luki ettei ole tahraavaa. Eiköhän se jos joku ole otettu huomioon, uskoisin. Kun kerta ovat vielä erikseen hääsaippuapulloja.
  5. Mun mielestä toi on tosi hyvä määrä, ei ketään aikuista OIKEASTI kiinnosta saako se jonku pikku saippuakuplapullon vai ei. Kunhan kaikille lapsille on. Mulle ainakin sanottiin jo tosta munkin määrästä kaverit ja sukulaiset, että miksi ihmeessä niin paljon.
  6. Päädyin tosiaan ostamaan 30kpl niitä.
  7. No ei se ny hinnasta ole kiinni, lähinnä luontoa ajatellen, kulutusta ja kuinka turhaa olisi ostaa niitä kasapäin, luulen, että lapsille ne on kuitenkin tärkeempiä.
  8. Voi toki korjata, mutta ymmärsin kyllä, ettei ole auttaneet mitenkään häiden järkkäilyssä, kun muuten tuskin sanoisit että "tulevat vain juhlimaan" jne. Jos he ovat kaikkensa tehneet häitten eteen niin sitten ymmärsinkin väärin. Näin ymmärsin, nyt en sitten jaksa kuunnella näsäviisasteluja, joten jos osattais keskustella kuten aikuiset ihmiset ilman sitä. Mutta alottaja, miten on, ovatko nämä vanhemmat sitten muuten auttaneetkin vai putsanneet kätensä täysin kaikesta?
  9. Aloittaja kysyi onko itsekästä sulhasen vanhemmilta jos he eivät osallistu rahallisesti häiden järjestämiseen, eivätkä ota hääparin lasta hääyöksi hoitoon. Muusta avusta ei ollut puhe. Ja sä haluat jatkaa ja jatkaa...
  10. No mutta siitä oli alotuksessa kyse johon vastasit...mutta äh aivan sama, ei jaksa kinata.. :D
  11. No eihän tästä pääse yli eikä ympäri, olet vain eri mieltä, minusta on itsekästä oikein ILMOTTAA että hei me ei osallistuta yhtään mihinkään. Ehkä olen tottunut niin sukuun jossa jokainen auttaa vuorollaan. Että se ei "on kaan" itsekästä vaan päinvastaista.
  12. Tällastahan se perheiden toisiaan auttaminen on...sitä kun ei ole... :/ Kyllä me aijomme auttaa kaikkemme vanhempiemme juhlissa, lapsenvahtina tietysti ei voi olla kun pieniä lapsia ei arvatenkaan ole, mutta kaiken muun minkä pystymme, ja tekisin koska vaan ja mitä vaan oman poikani ja hänen häiden eteen. Jos ei olisi rahallista mahdollisuutta niin sitten muuten. Koen sen oikeastaan ihanaksi velvollisuudeksi. Ja teen sen mielelläni. Nykypäivänä ollaan totuttu niin itsekkäiksi. Eipä minulla muuta.
  13. morsian-88

    Kutsukorttien kustannukset

    Yllätyin totaalisesti miten paljon menikään pelkkiin kutsuihin rahaa, varmaan yli 100e ja 44kutsua lähetettiin.
  14. Täh?! Maksaako meille mennä temppeliaukion kirkossa naimisiin?!
×
×
  • Create New...