Jump to content
Naimisiin.info

Meisi

Rouva
  • Viestit

    283
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Meisi

  • Syntymäpäivä 10/23/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

645 profiilin katselua

Meisi's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Hei meidän matka lähestyy - ei tosin ole häämatka, mutta voisi ajatella vaikka kaksivuotispäivän kunniaksi.... BKK saavuttuamme suuntaamme Samuille. Sieltä olemme varanneet bungalowit Chawengilta muutamaksi yöksi Baan Suan Sook Resortista http://www.sawadee.com/hotel/samui/suansook/pictures.html. Sen jälkeen täytyy katsella, josko vaihdamme rantaa tms. Kotimatkalla yövymme BKK, jotta ehdimme tehdä shoppailuja. Alustavasti olen kysellyt huoneita täältä: http://www.thetwintowershotel.com/, vastausta odottelen. Olisi vähän hemmottelua ranta-ja "mökkeily"loman päätteeksi. Täytyyhän rankan shoppailupäivän päätteeksi päästä rentoutumaan. Millaisia suunnitelmia muilla?
  2. Lisää kesävinkkejä ;D. Meillä reissu heinäkuun lopusta elokuun puoliväliin 18.7.-2.8. Matkakohteet vielä avoinna. Pari yötä BKK:ssa ja sitten jonnekin, mutta mie...arvotaan vielä : muoks: saimme lentopäivät muutettua lähemmäs alkuperäistämme.
  3. Samanlaisen käsityksen minäkin sain tuttavani kertomuksen perusteella. Toisaalta on sanottu höpönpöpöt tuollaisille kommenteille. Jotenkin itselläkin sellainen mielipide (luulo), että kun kerran ei Patongillakaan viihdytti, niin ei Pattayakaan ei varmaan ole meidän paikka.
  4. Löysinpäs kivan ketjun! Suunnittelemme ukkokullan kanssa Thaimaan matkaa tulevaksi kesäksi. Matkakuume on jo kova ja yhä vaan yltyy! Olimme häämatkalla Phuketissa, Karon Beachilla joulukuussa 2004. Tsunamin tuhot eivät (ainakaan juuri tapahtumahetkellä) olleet ko. alueella niitä pahimpia ja meidän hotellimmekin säilyi aalloilta. ..Kuten onneksi mekin, vaikka vetten päällä tuolloin mentiinkin. Nyt siis mietin lähinnä muita vaihtoehtoja kuin Phuket - sillä tuntuisi hassulta palata samaan kohteeseen, vaikka tietty tunnearvo asialla olisi. PAttayasta olen kuullut monenlaista, ja korostan tosiaan sanaa kuullut, omaa kokemusta ei ole...Joten mietityttää, petymmekö odotuksiimme pahastakin, mikäli valitsemme Pattayan? Kokemukset Phuketista ovat ihanat tapahtumista huolimatta. Lisäksi, haluasin tällä kertaa shopata oikein urakalla, kun tiedän hintatason jne ... Tässä ketjussa onkin tullut ilmi HuaHinin shoppailumahdollisuudet, mutta kyselisin, onko ko. alueella ostoskeskuksia ym, joista löytää muutakin vaatetta kuin "merkki" t-paitaa ja collegehousua? Mietin, että Bangkokissa ostosmahdollisuudet ovat varmasti huimat ;D. Olen vertaillu omatoimimatkan ja pakettimatkan hintoja. Tällä hetkellä halvimmat lennot kahdelle hengellä ovat noin 1600€, kun taas halvin pakettimatka taitaisi olla reilu 1800€. Haluaisimme kumminkin majoittautua suht' hyvässä hotellissa, nauttia ilman torakoita ja hyvästä palvelusta ...joten tuleekohan omatoimimatka kuitenkaan edullisemmaksi. Toisaalta, omatoimimatkan aikana olisi vapaampi vaihtamaan maisemaa - vaikka tuo 1800 on sellainen hinta, jonka voisi maksaa ja siltikin käydä yön taikka pari jossain muualla. Tässäpä omaa pohdintaa :.
  5. Meisi

    virsi 517

    Sama meilläkin. Tykkään kovasti ko. virrestä .
  6. Meisi

    Tornio

    Varasimme Pirkkiön talon vasta samana keväänä . Tosin, hääpäivämme on syyskuun puolella, joten kun pääsiäisen aikoihin kyselin eri paikoista, olisi hääpäivämme ollut vielä vapaa myös Mattilassa ja Antinsaaressa. Elokuun loppuun asti oli kuulema kamalaa "ryysistä". --> Joten, jos kyseessä on kesä-elokuun viikonloppu 2006, kannattaa soitella jo varauksia!
  7. Heips ompelutaitoiset.. ..mahtaako kangasliikkeístä (siis kotimaisista) saada näytepaloja silkistä, jos kertoo esim, etsivän kangasta iltapukuunsa ...vaikka siis oikeasti aikookin ostaa kankaan Thaimaasta...mitä asiakas ei tietenkään kerro En harrasta ompelua, joten ei ole tapana asioida kangaskaupoissa :-/
  8. Meisi

    Tornio

    Heiiips! Pirkkiön talo on ihanan tunnelmallinen!!! Ilmeisesti ajankohdasta johtuen meidän vuokra oli vajaat 100ekeä edullisempi, kuin Sannien mainitseman hinta. Varteenotettavia vaihtoehtona myös Antinsaaren leirikeskus! Ihana sijainti ja majoituspaikat lähellä, ainoa miinus (?) on paikan hengellisyys...siis tämä vain meidän kohdallamme. Tertun mainitsema Mattila on myös mainio paikka, tosin meille ois ollut varmaan liian pieni (vieraita oli ~100). Järjestystalollahan on myös pidetty häitä, mutta mun mielestä se on sijainniltaan liian näkösällä.
×
×
  • Create New...