elona

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä elona

  • Syntymäpäivä 01/27/1991

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku
  • Interests
    Treenaus

elona's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli ns. teinikihlat eli mentiin kihloihin ennen kuin täytin edes 18. Oltiin seurusteltu vasta vuosi silloin. Mutta nyt ollaankin oltu sitten se 8 vuotta yhdessä. Häistä olen intoillut jo parisen vuotta ja alunperin olisin halunnut häät jo ensi kesäksi mutta sulhanen sai sen verran ylipuhuttua, että häät pidetäänkin kesällä 2016. Tämä siksi, että maksetaan häät pääosin itse ja valmistuimme vasta äsken, joten ehditään tässä paremmin vuoden aikana säästämään. Virallinen hääpäivä päätettiin niin, että vein kalenterin sulhasen eteen ja sanoin, että siittä sitten päättämään päivä. Päiväksi valikoitui 6.8.2016. Itse halusin häät elokuulle, koska silloin on jo pimenevät illat..<3
  2. Nostan tätä ketjua, koska olen itsekin etsimässä kampaajaa ja meikkaajaa Ikaalisista ja kukaan ei ole tänne aikaisemmin vastannut. Myös Parkano ja Hämeenkyrökin käy. Häät ovat 2016 elokuussa.
  3. Aivan ihana idea nuo kyltit! Meille on tulossa myös vanhoista heinäseipäistä ja lankuista kyltit niin tämä kävisi niihin loistavasti.
  4. Harvinaisempi nimi Juvela (92 kpl) vaihtuu Salmiseen (15178 kpl). Toisaalta ihan hyvä näin koska saman etunimen omistavia on ollut alle 60 kpl 1900-luvulta tähän päivään.
  5. Olin pitkään sitä mieltä, että pidän oman nimeni ja, että mies saa ottaa minun sukunimen itselleen. Itselläni on aika harvinainen sukunimi, joten olisi kiva, että se säilyisi. Miehen sukunimi on taas samaa tyyliä kuin "virtanen". Mutta sitten mietin asiaa ja ajattelin, että ehkä olisi välillä mukava sekoittua massaan, koska etunimeni on taas sen verran harvinainen. Tämä ehkä mahdollistaa sen, että kerrankin oma nimi lukisi edes osaksi oikein posteissa yms. :DD
  6. Meillä hääpäivä on vielä kaukana tulevaisuudessa. Valmistutaan molemmat joulukuussa 2014 ja mietimme eka että pitäisimme yllätyshäät eli kutsuisimme ystävät ja sukulaiset valmistujaisiin kertomatta isompaa syytä mutta koska haluan kesähäät ja perinteiset kirkkohäät niin päivämme on 4.7.2015. Päivä on siksikin tärkeä, sillä aloimme seurustelemaan 7.4.(2007) ja kihloihin menimme 15.7.(2008) ja tuo päivä on vielä kaikeksi onneksi lauantai!