Tätty

Rouva
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Tätty

  • Taso
    Juniori
  • Syntymäpäivä 09/19/79

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Espoo
  1. Ei tullut. En käyttänyt etukäteen mitään rakkolaastareitakaan, tms. Mikä on sinänsä ihme, sillä kengät tuntuivat hiertävän ja puristavan aina kun niitä sovittelin ennen häitä. Harmitti, kun ajattelin että olin niistä kuitenkin maksanut yli 70 e ja ne olivat tosi kauniit, ja hirvitti, että pilaako nuo kengät kuitenkin mun oloni jossain vaiheessa juhlaa... Mutta hyvin meni! En kiinnittänyt kenkiin mitään huomiota juhlien aikana. Ne tuntuivat aivan hyvältä jalassa. Vasta hääyöpaikalla tuntui sitä normaalia väsymystä mitä seuraa korkkareissa tanssimisesta.
  2. Pidän pelkkää vihkisormusta koska se on valkokultaa toisin kuin kihla joka on keltakultaa, ja koska ne ovat kumpikin sen verran muhkeita, että etten osaa pitää niin paljoa "tavaraa" sormissani. Ovat tosin samaa muotoilua ja samasta sarjasta.
  3. No niin. Kolme viikkoa vierähti Malesiassa kuin ei mitään. Voinkin vastata omaan kysymykseeni nyt yhtä Mulun kansallispuistoreissua viisaampana: Mulun kansallispuisto Sarawakissa vei sydämemme! Siellä oli kaunista, rauhaisaa ja alue tarjosi valtavasti näkemistä ja tekemistä. Puiston toimiston alue eli headquarters oli paljon kivempi kuin osasimme odottaa. Se oli kauniisti rakennettu ja hoidettu, kompakti alue nurmikoineen ja puisine kävelypolkuineen. Ravintolasta sai hyvää ruokaa ja yleistunnelma oli kuin joltain kivalta kesäleiriltä. Henkilökunta puiston toimistolla oli hyvin ammattitaitoista, motivoitunutta ja ystävällistä. Läheisille luolille tehtiin pari retkeä ja niitä kolutessa meni koko päivä. Ilman opasta niihin ei pääse, mutta retket oli järjestetty hyvin ja ne sisältyivät puiston pääsymaksuun 20 RM. Luolat ovat upeita ja näkemisen arvoisia. Alueella on luolastoja satojen klometrien edestä ja siellä voi harrastaa ohjatusti seikkailulajeja kuten Caving:iä jossa mennään pois turistireiteiltä ja kiipeillään ja uidaan jokunen matka luolastossa. Puistossa oli myös tarjolla paljon eri kävelyretkiä luonnosta kiinnostuneille ja ympäröivästä sademetsästä sai helposti kiinnostavaa tietoa toimistolta tai vain kysäisemällä joltain oppaalta. Teimme myös kolmen päivän retken Pinnacles-kallioille jotka ovat vuorenseinästä törröttäviä n. 20-30 m korkeita veitsenteräviä kalliomuodostumia. Reitti oli aika kova ja viimeiset 60 min. kiivettiin neljällä raajalla. Mutta saavutus oli huikea, kun istui syömässä eväitään korkealla vuorella josta oli hienot näkymät Muluun päin. Kaikkiaan, Mulussa meistä tuli niin rentoja, onnellisia ja nauravaisia kuin näillä geeneillä ja taustalla meistä voi ylipäätään tulla. Muluun pääsee Malesian airlinesin twinotter-koneella Mirin kautta. Touko-kesäkuussa vierailijoita on paljon, elokuussa oli ihanan rauhallista. Suosittelen.
  4. Ha haa! ;D Meillä myös Malesian matka tiedossa heti häiden jälkeen ja välillä meinaa tosiaan häätkin unohtua kun matkaa suunnitellaan niin innoissamme. Meillä reissu koostuu Kuala Lumpur-Sarawak-Perhentian-Kuala Lumpur-"kimarasta"!
  5. Onko kellään kokemuksia Gunung Mulun kansallispuistosta ja siellä etenkin the Pinnacles-muodostelmista tai viidakkovaelluksista siellä?? Ollaan menossa sielläkin piipahtammaan Malesian matkallamme...
  6. Kotona, olohuoneessa reenaillaan. Tähän mennessä ollaan harjoteltu kaksi kertaa, puolen tunnin sessioina. Netistä ollaan kurkittu ohjeita. Kyllä se nyt jo alkaa sujua, vaikka kumpikin on viimeksi koulun voikkatunnilla valssannut. Kenkiin pitää totutella vielä.
  7. Mua jännittää hieman se, että miten sukujen puoliskot viihtyvät juhlassa, osa on nimittäin alkoholin suhteen absolutisteja ja osalla on normaali, nautinnollinen suhde nautintoaineisiin... Lisäksi jännitän anoppini puolesta, että osaako se olla iloinen ja nauttia juhlasta ym. vai saako se jonkinlaisen tunnemyrskyn ja alkaa käyttäytyä omituisesti... : Vieraiden viihtyminen huolettaa myös... mutta eiköhän niistä mukavat kemut tule...
  8. Aapuuva! Mä oon miettiny tätä sukkahousupolitiikkaa jo siis niiin pitkään... Tekis mieli laittaa jotkut muotoilevat litistyssukkikset ja olla niinkuin ellun kana.. mulla on vain ja ainoastaan huonoja kokemuksia stay-upeista - ne tippuu! Sukkikset vois olla mukavat... mutta tahtoo olla myös shekshikäs! 8)Sukkanauhaliivi ja sukat ois varmaan aika hyvä ratkaisu. Toisaalta en tiedä miten paljon sukkanauhat näkyy kapean pukuni läpi? ??? Onko sukkanauhaliivi luotettava? Pysyykö ne sukat varmasti? Nimimerkillä "stay-up-sukista harmaita hiuksia"
  9. Uutta: puku, kengät Vanhaa: mummon kaulakoru Lainattua: äidin helmikorvakorut Sinistä: sukkanauhapa tietenkin...paitsi että sitä pitää vielä harkita koska puku on aika kapea, enkä tiedä vielä miten paljon se sieltä näkyy läpi...
  10. Meinas jo välillä mennä hermot, mutta nyt olen saanut "kohtalokkaan" anoppini mukaan hääjärjestelyihin ihan kiitettävällä asenteella. Tilanne oli se vielä jokin aika sitten, että olimme hautautuneina omiin "poteroihimme", ja kyräilimme toisiamme ilman että kumpikaan uskalsi edes puhua häistä! Toisaalta, edelleen mua häiritsee se, ettei hän ole lainkaan kiinnostunut esim. puvustani jonka ostin jo aikoja sitten....
  11. Meillä on ollut jo pitkään selvillä (minulla varmaan jo pikkutytöstä..he hee) että sisääntulomarssina on Pachelbelin kaanon ja ulosmarssina Kristus valo valkeuden. Valssi oli kummankin mielestä luontevasti iki-ihana Saarenmaan valssi. Toisaalta valssi tulee pelkällä haitarilla, koska sanat on tietty hieman...hmmm....skeptiset. Mutta säveleltään ja tunnelmaltaan siis kuitenkin iiihana valssi.... (Esmeralda vaipuu tunnelmoimaan)