Jump to content
Naimisiin.info

Bigsister

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Bigsister

  • Syntymäpäivä 03/29/1984

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Pori

Bigsister's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Täällä ilmoittautuu myös uusi kaaso! Siskoni kaasoksi pääsin, häät ovat kesällä 2011. Sisko oli minun kaasonani heinakuussa 08 ja nyt pääsen siis hänen häitään järjestämään! Kivaa!
  2. Yhden liikkeen ikkunassa olen nähnyt mainoksen suihkurusketuksesta. Se on keskustassa yhden morsiuspukuliikkeen vieressä (olen tosi tarkka joo... ) Tämä taisi olla yksi kortteli Eurokankaalta keskustaan päin.. Löydätkö olleenkaan..
  3. Meillä on Surkeenjärvellä häät 19.7.2008! Eli ihan kohta! Iik! Me ollan tykännyt paikasta tosi paljon, siellä on niin paljon vaihtoehtoja ja tiloja. kaikenlaista voi tehdä! Siellä tosiaan on hyvin tilaa majoittaa väkeä ja minusta on kiva kun bileet ei lopu kesken vaan jatkuvat aamuun asti! Mutta tulen kertoilemaan kokemuksia tuossa 1,5kk päästä kunhan ollaan häämatkaltakin selvitty kotiin.
  4. Hmm.. meillä pihistetään.. - Sulhasen puku vuokrataan, morsusneitojen puvut Ebay:stä 5e kpl! Tosi nätit pikkutyttöjen uvut tuli! - Minun kimppuni heitetään eli ei erikseen heittokimppua. - Koristeluun en osta kukkia, eli kukkia on vain minun kimpussani, vieheissä ja morsiusneitojen kimpuissa. Koivut ovien pieliin. - Itse olen tehnyt kaikki koristeet ja kutsut ym. - Tiara on jotain lainattua, korut isomummun vanhat helmet eli jotain vanhaa. - Me olemme itse päättäneet mite me enne hanki eli autosta emme maksa, bändin lupasi isäni maksaa ym. Paljon sitten on tullut, että haluatteko sellaista jne ja aina olen sanonut, että saatte järjestää jos haluatte mutta me emme maksa. - kaikki juomat haettu Puolasta (isäni työmatkaan yhdistettynä) -lasit teki mummini meille Panostetaan: - Nimikirjaillut kahvi servetit - Häämatka kahdestaan viiden tähden hotelliin - Minun alusvaatteet (ne maksaa muuten ihan kamalasti enkä voi koskaan kertoa sulhaselle mitä niihin oikeasti on pistetty.. ) - Minun hääpuku ja sormus - Juhlapaikka ja kirkko on sellaisia mitkä me halusimmekin, väkeä tulee paljon
  5. Kyllä tulee. Infoa tarvitaan paikalle löytämisessä, majoituksessa yms.
  6. Tämä on niin hassua miten häitä on niin erilaisia. Tämä lista on lähes sellainen mitä minä häiltäni odotan. Minua ei perinteet kammoksuta vaan ne on niitä mitä olen odottanut, että joskus sitten minunkin häissäni! Minulla ehkä se NOU NOU on kitisevät lapset minun lähelläni. Oma lapsenikin saa olla jonkun muun hoidossa, jos ei osaa käyttäytyä. Se on yksi päivä tämän äidin elämässä kun ei kitinää tarvitse kuunnella. Lapsia meille silti tulee häihin paljon, mutta todella toivon että kitinät tapahtuvat ulkona!
  7. Bigsister

    Ketkä kättelevät häävieraat?

    Vastasin hääpari ja vanhemmat, mutta siihen ehkä lisäksi vielä mummot oman jaksamisensa mukaan. Minun mummoni ovat niin vanhoja, etteivät välttämättä jaksa jonossa seistä, mutta minusta he onnisttelut ansaitsevat sillä ei hirveän moni näe lapsen lapsen lapsensa naimisiin menoa.
  8. Meillä hääpäivää ei vielä ole päätetty mutta haaveissa on tammi-helmikuu 07. Haluan tuon pimeyden ja kovan pakkasen, rekiajelun, kynttilän valon lämmittämään jääpuikoilla (tekokirstalleilla) koristeltua juhlasalia ja upean valkoisen turkin (tekoturkki olisi paras, kunhan on iso! ) jossa astelen alas kirkon portaita.
  9. Bigsister

    Kihlajaiset?

    Me olimme matkalla Tunisiassa ja siellä minua kosittiin äärimmäisen romanttisesti hotellin katolla! ;D Kihlauspäivämme on siis 8.9.2005! Matkalta tulosta viikon päästä oli kihlajaiset (kiire aikataulu pisti hieman stressaamaan... ) lähimmille sukulaisille ja parhaille kavereille. Vieraita oli 50. Meillä oli iso juhlateltta vanhempieni talon pihassa. Teimme itse ruoat päivällä sukulaisille ja illalla kavereille, tarjosimme boolin, viinit ja siiderit ja itse koristelimme teltan. Jouluvaloille (joita äidilläni ja minulla on paljon.. ) löytyi käyttöä muutenkin kuin jouluna. Niillä sai mielettömän tunnelman telttaan! Muutenkin koristeet olivat ilmaisia: puolukan varpuja, pihlajan oksia, kukka-asetelmat tehtiin oman pihan kukista ja kynttilöitä meillä on aina ollut paljon muutenkin . Musavehkeet naapurista ja pari lämpöpuhallinta telttaan (lämpötila ulkona oli n. 5 astetta..) ja tunnelma oli mieletön!
  10. Onko vinkkejä missä kannattaisi viettää talvi-häitä? Vieraita olisi tulossa n. 90. Olisi hyvä jos saisi omat juomat tuoda paikalle.. Olisin kiitollinen vinkeistä!
×
×
  • Create New...