Jump to content
Naimisiin.info

konnaepeli

Rouva
  • Viestit

    53
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä konnaepeli

  • Syntymäpäivä 08/27/1979

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kuopio

konnaepeli's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Olisiko palladiumista tullut jo lisää käyttökokemuksia? Olisi kiva saada infoa miten on käytössä toiminut; kestävyys, väri, mahd. allergisoituminen. Ja jos kuviakin löytyy palladiumsormuksistanne, niin laittakaa ihmeessä näkyville.
  2. Saako malleja E-530 ja E/535 palladiumista? Onko palladiumin työstäminen kalliimpaa kuin valkokullan, ajatellen kiven istuttamista palladiumsormukseen?
  3. Kiitos pikaisesta vastauksestasi! Vaikuttaa siltä että mieleinen malli on nyt löytynyt. Ajattelin tosiaan kiven/istutuksen siirtämistä nykyisestä sormuksesta tuohon E-530/W sormukseen, jos se vaan järkevästi onnistuu. Jos nykyinen istutus ei sellaisenaan sovellu sormukseen tai saa lopputuloksen näyttämään nuhruiselta, niin sitten varmaan istutus olisi myös uusittava. Tuo 3,8mm leveä runko on varmaan se sopivampi leveys nykyistä kiveä ajatellen. Olen yrittänyt mittailla istutuksen leveyttä ja 3,8mm taitaa olla senkin mitta. Lisäksi ajattelin nykyisen sormukseni kohdalla seuraavaa; Nykyinen sormukseni on pienennetty ja siitä poistettu pala on minulla tallessa. Ajattelinkin, että sen palan lisäisi sormukseen poistetun kiven/istutuksen tilalle, jolloin sormus olisi edelleen käytettävissä kivettömänä rinkulana. Toisena vaihtoehtona kiven siirrolle olisi E-530/W:n kaveriksi E-535/W. Paljonko sen suositushinta mahtaa olla koossa 15,5? Osaatko yhtään kertoa paljonko työkulut kiven/istutuksen siirrosta voisi olla? Edes jotain suuntaa? Osaisin verrata siten kustannuksia kiven siirron ja E-535/W:n välillä. Minulla on tosin vielä päätettävänä tuo rodinointiasia. En ole onnistunut näkemään vielä missään rodinoimatonta valkokultaa, joten en tiedä pidänkö siitä. Rodinoinnin kuluminen kuitenkin mietityttää, vaikka värinä se hyvin kaunis onkin. Jos päädyn tuohon kiven siirtämiseen, niin miten minun tulisi toimia? Tekeekö jälleenmyyjä tilauksen sormuksista ja toimittaa nykyisen sormukseni sitten teille?
  4. Hei taas ja kiitos ilmoittamistasi tiedoista! Vielä vaivaan näillä kysymyksilläni. Kävin tutustumassa jälleenmyyjän luona sormuksiin ja pidin kovasti mallin E-559/W:n rungosta. Onko jossakin kivettömässä mallissa tuo sama runkomalli/korkeus? Lähinnä leveydet 4mm ja 5mm kiinnostavat. Jos sellaisia on, niin mitkä niiden hinnat olisi valkokultaisena koolle 15,5? Onko esim. E-530:n runko matalampi, kuin E-559:n?
  5. Kiitos vastauksestasi. Nyt menee pohdinnan puolelle, että mitä tämän nykyisen kiven kanssa tekisi. Pidän nykyisestä istutuksesta eikä A-20:n istutus ole oikein mieleiseni. Kuitenkin kiven mahdollinen vaurioituminen mietityttää. Vaihtoehtona on, että vanha kivi jää entiseen sormukseen ja harkitsen kokonaan uusien ostamista. Siksipä kysynkin vielä seuraavien sormusten hintoja koolle 15. E-140W E-250W E-229W Myötätuuli Ovatko nuo sormusmallit keskenään samalla runkomallilla (flakka?) ja onko niiden korkeus sama? Korkeus oli mainittu vain myötätuulen kohdalla, 2mm. Materiaaliksi oli kerrottu 18K:n valkokulta. Valmistatteko tilauksesta myös 14K:n valkokullasta.
  6. Kiitos pikaisesta vastauksestasi! Sormusten koko olisi 15, joten varmaan vähän edullisempi kuin ilmoittamasi koko 17. Kuva nykyisestä sormuksesta, josta kivi siirrettäisiin, on nähtävissä liitteessä. Onko jälleenmyyjillä liikkeissä olevat sormukset yleensä aina rodinoinnilla, vai onko myymälöissä näytillä rodinoimattomiakin sormuksia? Lähinnä noiden kahden väriero kiinnoistaisi nähdä. terveisin Konnaepeli
  7. Itse tiedän vastaavanlaisen käytännön Stockman Beautyssä (Kuopiossa). Olimme työporukalla (4-5 henkilöä/ryhmä) meikkiopastuksessa. Meikkaaja teki jokaiselle osallistujalle oman valinnan mukaisen meikin, johon sai samalla opastusta, jotta itsekin osaisi tehdä. Itse esim. pyysin tekemään raikkaan ja luonnollisen nude-meikin. Meikissä käytetyt tuotteet kirjattiin jokaiselle "tuoterekisteriin". Hintaa tapahtumalla oli 10€ ja tuo summa hyvitettiin tehdyistä ostoksista. Ilmeisesti tällaisia järjestetään kuitenkin vain ryhmille. Morsianhan voisi ottaa mukaan kaason ja pari muuta kaveria! Itse hyödyin tuosta tapahtumasta löytämällä täydellisen meikkivoiteen! Kerrankin sai kunnolla kokeilla, onko meikkivoiteen koostumus ja sävy oikea.
  8. Kyllä minulle on ihan mielellään annettu näytteitä, kun olen pyytänyt. Jos kaupassa ei ole ollut erikseen näytepakkausta, niin ovat laittaneet testeristä tuotetta pieneen purkkiin. Näin siis Sokoksella. Muualta minulla ei ole kokemuksia.
  9. Vielä lisäisin neuvoksi, että näissä vähän hintavammissa tuotteissa kannattaa pyytää kaupasta näytteet kokeiltavaksi. Tietää sitten mikä tuote sopii ja mikä ei, eikä tule ostaneeksi turhaan monen kymmenen euron hintaista tuotetta!
  10. Turvotukseen on minulla auttanut Biothermin silmänympärysvoiteet. Aiemmin käytin Hydra Deto2x:a ja sen valmistuksen loputtua Multi recharge:a. Molemmat siis Biothermin tuotteita. Turvotukseen auttaa tehokkaasti myös RVB:n naamio; Eye-Lip contour cream mask. Lähtee nesteet liikkeelle! Tummuutta olen peittänyt Lumenen peitepaletilla ja valokynällä. Silmänalusia meikatessa vähemmän on enemmän! Tummuutta taitaa olla melkoisen mahdotonta saada kokonaan pois millään aineella. Turvotuksen poistaminen on onneksi helpompaa!
  11. Tarkoitat varmaankin Yotuel -sarjan tahnaa. Sarjaan kuuluu myös valkaisevat kynät; stick ja pen. Tätä valkaisutahnaa hammaslääkäritkin suosittelee, koska sen teho ei perustu hankaukseen vaan entsyymiin.
  12. Minulla käsivarsien ihokarvat on pitkät mutta vaaleat ja hennot eli ohuet. Tuo pituus on se ainoa häiritsevä asia karvoissani. En ole halunnut sheivata, kun sitten olisi sänkiongelma enkä oikeasti edes haluaisi kokonaan karvattomia käsiä. Itse ratkaisin "ongelmani" saksilla. Leikkaan karvat vähän lyhyemmiksi, jolloin niitä ei enää iholta oikein erotakaan vaalean värin ja karvojen ohuuden takia. Koska karvat on niin hentoisia, ei niihin tule saksimalla edes teräväntuntuista päätä. Kesäaikaan ehkä kerran kuussa napsaisen saksilla; helppoa ja nopeaa eikä ole vaikuttanut millään tavalla karvojen kasvuun tai väriin!
  13. Kyllä on laitettu PALJON rahaa hemmetin rumiin sormuksiin!!! Liian isoja kiviä minun makuun noin esteettisesti ja sitten näyttää monella olevan vielä sen verran iso sormus, että se killuu jotenkuten sormessa. Osalla on ison mollukkasormuksen kanssa vielä peruspyöreä rinkula, eikä ne kovinkaan monella asetu kauniisti vierekkäin, kun iso kivi puskee väliin. Itse tykkään, että jos on kaksi sormusta, niin ne menisi kauniisti yhteen, eikä väliin jäisi rumaa rakoa. Osassa sormuksista tuo timantin muoto myös yököttää - en voi sietää tuollaisia "pisara-malleja"! Suurin osa kaikkiaan YÖK! Pinkillä on ihan suht kaunis sormus! Isommista sormuksista Danica Patrickilla on ihan kiva, kun on oikean kokoinen sormeenkin, ettei roiku miten sattuu. Fiksua myös ettei siihen ole yritetty yhdistää toista sormusta kaveriksi. Makunsa kullakin!
  14. Kannattaa pyytää suoraan Puikkarista tarjous. Mekin laitettiin sähköpostia suoraan hotellille ja kysyttiin erilaisia hääsviitti-vaihtoehtoja hääpäivällemme. Saatiin melko pian sähköpostitse vastaus, jossa meille kerrottiin erilaisten huoneiden varustuksesta sekä tietysti huoneiden hinnat. Oltiin siis Puikkarissa ja tykättiin kovasti. Sviitissämme oli mm. sauna ja aamupala tarjoiltiin huoneeseen. Illaksi huoneeseen oli tuotu kuohuviiniä ja suklaata. Hintaa oli noin 180€. Scandic olisi varmaan myös ihan kiva paikka!
  15. Kimppu, heittokimppu, sulhasen viehe sekä morsiamen hiuskukka yhteensä 65 euroa! Kimppu tehtiin 7 valkoisesta Avalanche-ruususta, joiden reunoille tuli vihreitä lehtiä kehykseksi. Varret jätettiin pitkiksi ja ne peitettiin pitkällä "heinällä" ja ympärille sidottiin valkoista sifonkinauhaa. Heinä jätettiin valumaan pitkäksi huiskaksi. Sulhasen viehe yhdestä Avalanche-ruususta samalla periaatteella kuin morsiuskimppu. Heittokimppu kolmen ruusun versio morsiuskimpusta. Hiuksiin yksi pienempi ja valkoisempi ruusu. Nämä oli yhteensä 65 euroa ja hyvin kesti kaikki koko päivän!
×
×
  • Create New...