Jump to content
Naimisiin.info

StellaNea

Rouva
  • Viestit

    149
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä StellaNea

  • Syntymäpäivä 10/24/1983

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    E-P

StellaNea's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. StellaNea

    Mistä kultainen spray/maali?

    www.cchobby.fi 2,50 e.
  2. Aika huonossa jamassa on täälläkin suomenkielen taidot. Mies taitaa kyllä kaikki lapsiperheen normi lausahdukset, kuten "Onko kakka tullu?" yms. Niillä ei vain kovin pitkälle kodin ulkopuolella pötkitä. Suomessa mies on asunut vähän vajaa 4 vuotta, keskenämme puhumme englantia ja lapsillekin olisi tarkoitus opettaa kaksi kieltä.
  3. Suomi Nigeria tiimi täällä. Naimisiin menimme 10.2.2006, ihanaiset pojat saatiin 12/06 ja 02/08, hääjuhlat suunnitteilla kesälle 2009. Päikkyihin alta.
  4. StellaNea

    Pöytäliinat

    Aavistuksen blondi päivä taas meikäläisellä... Saako noita Dunin paperi pöytäliinoja valmiina pyöreille pöydille tarkoitettuna? Meille tulossa suht pienet pöydät (max 2-3 hlö/pöytä) ja pöytäliinojen löytäminen on osoittautunut haastavaksi puuhaksi.
  5. StellaNea

    Kutsukortteja

    Meidän kutsut. Kutsun mitat 9,3cm x 21 cm. Tulostan ne kaksipuoleisena valkoiselle helmiäispaperille. Yläreunassa oleva narupiirros tulee olemaan oikea nyöri lopullisissa kutsuissa.
  6. Olisikohan jonkun mahdollista lähettää vaikka yksärillä Mika Mäkisen meili osoitteen? Nettisivuillansa on vain linkkinä ja tämä blondi ei sitä kautta saa postia lähetettyä sitten millään.
  7. StellaNea

    Nettikaupat

    CCHobby mm. tuikkukippoja tosi halvalla; 48 kpl 14 e.
  8. Minä otin mieheni nimen. En edes miettinyt muita vaihtoehtoja, sen verran paljon halusin päästä omastani eroon. Mieheni nimi on kivan lyhyt ja sopii etunimeeni paremmin kuin tyttönimeni. Vaikka nimi ei ole vaikea eikä pitkä, sitä saa olla kyllä tavaamassa joka laitoksessa.
  9. Meillä kotikielenä englanti, joka on myös nigerialaisen mieheni äidinkieli. Tähän mennessä ei ole kauheasti ongelmia ilmennyt... Mies vain välillä valittaa, etten yritä tarpeeksi kovasti opettaa häntä puhumaan suomea...
  10. Minusta tulee mrs Umoru (Miekkosein on Nigeriasta...) Omasta sukunimestäni luovun mielelläni... en ole siitä ikinä oikein pitänyt... siitä kun saa aikaiseksi mitä mielenkiintoisempia väännöksiä :-/
  11. StellaNea

    Etelä-Pohjanmaa

    Liityn joukkoon... Häitä juhlitaan tällä tietoa Lapualla... toinen vaihtoehto Seinäjoki on tällä hetkellä jäähyllä...
  12. Kihla 17,5 ja vihkistä tulee samankokoinen.
  13. Meillä taasen olisi hakusessa paikka Lapua-Seinäjoki ympäristöstä... vieraita tällä tietoa korkeintaan 60... Plussaa olisi jos itse vihkiminenkin voitaisiin suorittaa juhlapaikalla... Kokkaukset ja koristelut hoidetaan itse... jos sitä vaikka säästäisi jonkun sentin... Olisiko ehdotuksia?
×
×
  • Create New...