Parhaat häävalokuvaajat Naimisiin.infosta. Kuva: Sami Seppänen Photography

Boho-chic -hääpuvut 2019

Boho-chic -tyylillä tarkoitetaan hyvin laajalla skaalalla boheemeja, nostalgisia malleja tai yksityskohtia/asusteita. Yhteistä tyylille on usein tietty hippimäisyys, maanläheisyys ja rajoja rikkova luonnollisuus.

Vuoden 2019 häämuodissa boho-chic -tyyli on melko voimakkaasti esillä ja lähes kaikilla merkittävillä suunnittelijoilla on tyyliin sopivia malleja tälle sesongille. Häämuodissa tyyli ilmenee keveinä, laskeutuvina kankaina ilman jäykkiä vannehameita. Virkatun näköinen, selkeäkuvioinen pitsi, see-through -pitsit ja -kankaat (tosin suomalainen morsian valitsee useimmiten kuitenkin vuorillisen version), syvään uurretut pääntiet, rohkeat helman halkiot, monikerroksiset helmat sekä avoimet selät kuuluvat myös tyyliin.

Suomalaiselle, jo luonnostaankin luonnolliselle morsiamelle tyyli sopii loistavasti ja siksi tätä tyyli nähdääkin yhä useampien morsianten päällä tällä sesongilla.

Alla muutamia esimerkkejä tyyliin sopivista malleista valmistajilta Justin Alexander, Sincerity, Sweetheart ja Bianco Evento.

Bianco Evento Rebeca

Sweetheart 11004

Sincerity 44092

Justin Alexander 88003

Bianco Evento

Sweetheart 11022

Sincerity 44092

Justin Alexander 88035

Bianco Evento Riviera

Sweetheart 11027

 

Parhaat hääpalvelut 2020 Naimisiin.infosta

Mediatiedot & mainonta sivustolla

info(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2019

Löydä edulliset häämatkalennot >