Hääopas: vihkiminen ulkomailla

 

Kuva: Banyan Tree Vabbinfaru

Unelmahäät ulkomailla - 7 uskomatonta häähotellia

Teksti: trivago
Kuvat: trivago, asianomaiset hotellit

Kesä tuo tullessaan romanttisia hetkiä, timanttikoristeisia kihlasormuksia… ja hääsuunnitelmien valtavan taakan. Nyt kihlaparit voivat rentoutua rauhassa ja nauttia kesästä, sillä hotellihaku www.trivago.fi esittelee seitsemän suurenmoista syytä järjestää unohtumattomat häät ulkomailla.

Hääpäivä on yksi elämän onnellisimmista ja ikimuistoisimmista päivistä. Valitettavan usein hääjärjestelyt ja niiden aikana kohdatut vastoinkäymiset aiheuttavat turhaa huolta varjostaen juhlaparia tärkeänä päivänä. trivago esittelee nyt seitsemän stressitöntä tapaa toteuttaa unelmien häät ulkomailla. Nämä luksushotellit huolehtivat pienimmästäkin yksityiskohdasta, jotta morsian ja sulhanen saavat rentoutua ja nauttia toisistaan.

Olipa alttarina merenranta, merenpohja tai Etelä-Afrikan villi savanni, nämä hotellit kelpaavat jopa maailmanluokan tähdille – mukana listalla ovat muun muassa Jennifer Garnerin ja Ben Affleckin sekä Jessica Bielin ja Justin Timberlaken häähotellit.
trivago toivottaa rakastuneille ihanaa ja stressitöntä hääpäivää!

Parrot Cay by COMO (Providenciales, Turks- ja Caicossaaret)

Kuva: Parrot Cay by COMO

Toteuta unelmiesi häät Karibian auringon alla Hollywoodin tyyliin, kuten näyttelijäpariskunta Jennifer Garner ja Ben Affleck, jotka lupautuivat toisilleen Turks- ja Caicossaarilla vuonna 2005. Hääpäiväänsä Parrot Cay by COMOn yksityisellä saarella viettävät kyyhkyläiset voivat valita joko all inclusive –hääpaketin tai räätälöidä päivästään juuri omanlaisensa toivomiaan palveluja yhdistellen.

Ranta-alttarille astellaan valkean hiekan ympäröimiä pitkospuita pitkin, kristallinkirkkaan meren siintäessä taustalla. Parrot Cayssa häitä voidaan tanssia myös morsiusparin oman villan yksityisellä rannalla.

Hääpari ansaitsee vain parasta , kuten omalla uima-altaalla varustetun villan Karibialla: http://www.trivago.fi/providenciales-103602/hotelli/parrot-cay-resort---como-shambhala-retreat-319636

Banyan Tree Vabbinfaru (North Male Atoll, Malediivit)

Kuva: Banyan Tree Vabbinfaru

Monen hääjuhlaansa suunnittelevan haaveena on täysin erilainen ja normaalista poikkeava vihkiseremonia. Unelmilla on tapana toteutua, ainakin Malediiveilla. Banyan Tree Vabbinfarun vedenalaisen seremonian ansiosta hääpäivänäsi sinua ympäröivät kuplat muuallakin kuin vain häävieraiden samppanjalaseissa.

Mikäli pelkäätte sormusten putoavan merenpohjaan, voitte myös vannoa valanne yksityisellä hiekkasärkällä turkoosin, kimaltelevan meriveden ympäröimänä, seurana vain auringonlasku ja laineiden liplatus.

Sukella avioliiton syvyyksiin Malediiveilla, kirjavien korallien koristamalla alttarilla: http://www.trivago.fi/nord-male-atoll-486043/hotelli/banyan-tree-vabbinfaru-43249

St Regis Princeville Resort (Princeville, Havaiji, USA)

Kuva: St Regis Princeville Resort

Hääjuhlan Havaijilla ei tarvitse jäädä vain kaukaiseksi haaveeksi. Havaijin ”puutarhasaareksi” kutsutun Kauain eksoottinen luonto mahdollistaa auringonlaskun koristamien rantahäiden lisäksi vaikkapa vihkivalojen vannomisen vuoristovesiputouksen äärellä. Elämyksen täydentävät havaijilaiseen hääperinteeseen kuuluvat lei-seppeleet sekä ensimmäinen tanssi avioparina ukulele-sointujen tahdittamana.

Tutustumisen arvoinen hotelli on esimerkiksi St Regis Princeville Resort, jossa onnellisen pariskunnan toiveita on toteuttamassa kokonainen tiimi hääspesialisteja.

Toteuta omat unelmahääsi Havaijilla – miksi et aloittaisi jo tänään: http://www.trivago.fi/princeville-34455/hotelli/st-regis-princeville-resort-64099

Pimalai Resort & Spa (Krabi, Thaimaa)

Kuva: Pimalai Resort & Spa

Suomalaisten suosituimpiin rantalomakohteisiin lukeutuva Krabi luo ihanteelliset puitteet niin tuoreen liiton solmimiseen kuin vihkivalojen uusimiseenkin. Häitä järjestäviä hotelleja löytyy runsain määrin, kuten Kantiangin rannalla sijaitseva Pimalai Resort & Spa. Valittavana on perinteinen länsimainen vihkiseremonia tai eksoottinen thai-seremonia. Ikimuistoisen juhlan kruunaa hääparin näyttävä poistuminen estradilta – on aika unohtaa limusiinit ja ratsastaa elefantilla aamunkoittoon.

Perinteiseen thaityyliin sisustettu yksityinen rantahuvila kruunaa elämänne romanttisimman päivän: http://www.trivago.fi/krabi-441/hotelli/pimalai-resort---spa-80506

Madikwe Hills Game Lodge (Madikwe, Etelä-Afrikka)

Kuva: Madikwe Hills Game Lodge

Safarihäät eivät välttämättä tupsahda ensimmäisenä hääsuunnitelmien sokaiseman morsiamen mieleen. Etelä-Afrikan savanni on kuitenkin täydellinen pakopaikka niille, jotka kammoksuvat kaupungin vilinää ja satapäisiä suurhäitä. Esimerkiksi Madikwe Hills Game Lodge järjestää asiakkailleen pieniä, intiimejä häätilaisuuksia keskellä villiä luontoa. Seremoniaa säestää paikallinen Tswana-kuoro ja hotellin puolesta järjestyy pieninkin yksityiskohta todistajia myöten, mikäli tarkoituksena on karata salaa naimisiin lähipiirin tietämättä.

Houkuttavatko safarihäät Etelä-Afrikassa? Surffaa savannille täällä:
http://www.trivago.fi/madikwe-%C2%A0-105250/hotelli/madikwe-hills-game-lodge-713111

Borgo Egnazia (Fasano, Italia)

Kuva: Borgo Egnazia

Italia on tulvillaan romantiikkaa – ja sijaitsee ihanan lähellä – mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon ulkomaisista häistä haikaileville morsiuspareille. Eksotiikkaa hääjuhlaan lisää esimerkiksi Italian kaakkoisrannikolla, pienessä Fasanon kaupungissa sijaitseva Borgo Egnazia. Resortin kiehtova arkkitehtuuri, rauhallinen sijainti Välimeren rannalla, lempeä ilmasto sekä taianomaiset ilotulitukset luovat täydellisen miljöön yhteisen elämän aloittamiselle.

Hotelli kelpasi myös Justin Timberlakelle, joka esitti ballandin tuoreelle Jessica-vaimolleen Borgo Egnaziassa lokakuussa 2012.

Välimeren rannalla piilevä paratiisi saattaa olla unelmienne alttari: http://www.trivago.fi/fasano-45292/hotelli/borgo-egnazia-1307072

Playacar Palace (Playa del Carmen, Meksiko)

Kuva: Playacar Palace

Taidolla toteutetut luksushäät Meksikossa kelpaisivat vaativammallekin morsiusparille. Playacar Palacen yhdeksästä eri hääteemasta kyyhkyläiset voivat valita vaikkapa ”sensuellin auringonlaskun”, ”hohtavat helmet” tai ”eksoottisen riikinkukon” luomaan tunnelmaa tärkeänä päivänä. Elegantti hääjuhla Karibianmeren rannalla, aamiainen vuoteeseen… Playacar Palacen all inclusive –hääpakettiin kuuluu myös monenmoinen hemmottelu.

Anna ammattilaisten murehtia puolestasi - suunnittele itsellesi stressitön hääpäivä: http://www.trivago.fi/playa-del-carmen-51466/hotelli/playacar-palace-153427

Lisätietoa aiheesta “naimisiin ulkomailla”: naimisiin.infon hääopas

 

Mediatiedot & mainostus

info(ät)naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info