DJ häihin: Casanova Production

Nimi:

Casanova Production

Käyntiosoite:

Ulappakatu 1 E 14, 02320 ESPOO

Puhelin:

050 3568 294

Email:

info(at)casanovaproduction.fi

Kotisivut:

www.casanovaproduction.fi

Päätoimialat:

Hää-dj -palvelut, klassista musiikkia häihin, hääsuunnittelu, ohjelmaa polttareihin.

Toiminta-alue:

Pääkaupunkiseutu, koko maa sopimuksen mukaan.

Hyvä häämusiikki kruunaa tärkeän päivänne

Onnistuneet ja kauniit häät muodostuvat hyvästä tunnelmasta ja hyvä tunnelma vaatii, että vieraat viihtyvät. Musiikilla on tärkeä rooli hääjuhlienne tunnelman ylläpitämisessä juuri oikeanlaisessa vireessä. Musiikkiesitys tuo myös vihkitilaisuuteen viimeistellyn fiiliksen ja viestii, että tilaisuuteen on panostettu.

Voimme järjestää muusikkoja esiintymään myös kanttorin kanssa.

Hyvä hää-dj pääkaupunkiseudulla

Mikäli elävän musiikin sijaan etsitte loistavaa hää-dj’tä pääkaupunkiseudulla tai sopimuksen mukaan koko ruuhka-Suomessa, kysykää vapaista viikonlopuista ja pyytäkää tarjous >

Meiltä järjestyy myös kaikki tunnelmavalaistukseen ja äänentoistoon liittyvät palvelut.

Klassista musiikkia häihin

Klassiset sulosävelet säestävät vihkitilaisuuttanne tai esimerkiksi ruokailun taustamusiikkina luovat ikimuistoisen tunnelman unohtumattomiin häihin.

Meiltä taitavat ja korkeasti kouluteut muusikot (Sibelius – Akatemia) yhdessä suunnittelemallamme kokoonpanolla, kappaleet toivomustenne mukaan:

  • Sooloviulu
  • Viulu ja piano
  • Erilaiset kokoonpanot

Kaipaatko koko hääjuhlan organisointiapua?

Yrityksemme on erikoistunut myös hääsuunnitteluun. Hääsuunnittelija auttaa järjestelemään ja toteuttamaan hääjuhlanne onnistuneesti ilman liikaa stressiä.

Häät on yksi elämän tärkeimmistä ja isoimmista juhlista ja vaatii paljon suunnittelua ja ennakointia. Jotta oman tärkeän päivän takia ei tarvitsisi stressaantua totaalisesti tai rasittaa liikaa kaasoja tai bestmaneja, on fiksu vaihtoehto varata hääsuuunnittelija avuksi.

Persoonallista ohjelmaa polttareihin

Kaikille pääkaupunkiseudun polttarisankareille ikimuistoinen ohjelmanumero on valitsemanne soittimen opetusta ja soitin voi olla vaikkapa säkkipilli! Opetus tapahtuu haluamassanne paikassa pk-seudulla tai tiloissamme Espoossa ja sovittaessa siihen voi ottaa osaa koko polttariporukka :D Lue lisää >

Mikäli haussa on hyvä dj häihin pääkaupunkiseudulla, romanttista klassista musiikkia häihin, apua häiden järjestelyssä tai ikimuistoisen polttaritapahtuman järjestely, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

 

naimisiin_footer_980x50

Mediatiedot & mainostus

palvelut[ät]naimisiin.info

 

2000-2019 © naimisiin.info