Bilebändi Kepittäjät häihin!

Nimi:

Bilebändi Kepittäjät

Puhelin:

050 5314 888

Email:

jana.overlund[a]gmail.com

Some:

Facebook: https://www.facebook.com/bilebandi.kepittajat
Instagram: @kepittajat

Päätoimialat:

Ammattitaitoinen, nuorekas hää- ja bilebändi

Erikoisuudet/
erikoistuminen:

Tunnelman takuuvarma nostatus!

Toiminta-alue:

Kanta-Häme, Pirkanmaa, Etelä-Suomi

Bilebändi Kepittäjät on elämänne tärkeimmän juhlan onnistumiseen erikoistunut hämeenlinnalainen yhtye. Riveissämme on vuosien kokemusta ja nuorta voimaa. Ammattitaitoinen bilebändimme tanssittaa alkuillasta juhlakansaa niin, että koko suku pistää innoissaan jalalla koreasti perinteisten tanssien pyörteissä. Illan edetessä siirrymme vähitellen popin ja iskelmän kautta energiseen rockiin. Ohjelmistomme on laaja, ja toiveita otetaan tietenkin vastaan.

Peruskokoonpanomme on viisimiehinen. Tarvittaessa teemme keikkaa myös muunlaisilla kokoonpanoilla. Lisäksi laajan muusikkoverkostomme kautta saamme hankittua juhliinne muidenkin instrumenttien taitajia (viulisti, hanuristi…)

Kepittäjät ovat saaneet vuosien mittaan ainoastaan loistavaa palautetta. Halutessanne voimme antaa referensseiksi pareja, joiden häissä olemme soittaneet. Hääjuhlien lisäksi teemme myös keikkoja muissa juhlatilaisuuksissa (mm. firmojen juhlat, pikkujoulut…).

Ääninäytteenämme toimii Jana-yhtyeen Pelkuri! -albumi, joka löytyy Spotifysta. Solistin lisäksi osa soittajista on samoja ja laatu on täysin vastaava.

Keikoilla soitamme toki vain hyviksi ja toimiviksi todettuja hittejä ja ikivihreitä.

Ottakaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja kysykää lisää!

Bilebändi Kepittäjät

 

 

naimisiin_footer_980x50

Mediatiedot & mainostus

palvelut[ät]naimisiin.info

 

2000-2019 © naimisiin.info