Hääjuhlatila Keski-Suomi: Taulun Kartano

Nimi:

Taulun Kartano

Osoite:

Tauluntie 596, KANKAINEN

Ajo-ohje:

Jyväskylästä puoli tuntia Mikkelin suuntaan.

Puhelin:

0207353402

Email:

myynti[a]acravintolat.fi

Kotisivut:

taulunkartano.fi/juhlat/haat/

Erikoistuminen:

Juhlatila, juhlamajoitus, juhlamenut, polttaripaketit, ohjelmapalveluja juhliin.

Hääjuhliesi arvoinen miljöö: maalaisromantiikkaa, tunnelmaa ja tyyliä. Järjestämme ammattitaidolla perhe- ja yritysjuhlat toiveidesi mukaisesti. Suunnittelemme juhlan yksityiskohdat kanssasi, minkä jälkeen sinä ja läheisesi voitte keskittyä tärkeimpään, eli juhlan viettämiseen.

Me hoidamme käytännön työn, meille on ilo saada järjestää juhlanne.

Juhlapaikkana kartano ja sen upea miljöö on ainutlaatuinen kauneudessa ja palvelujen monipuolisuudessa Keski-Suomessa. Meiltä löydät upeiden juhlatilojen lisäksi myös tasokkaan majoituksen, erilaisia saunoja ja ohjelmapalveluja juhliin liittyen, kuten vaikka hääkyyti hevosella, karaoke tai tanssiorkesteri tai hemmottelupalveluja.

Juhlatilat kartanolla:

  • Kartanon päärakennus maks. 60 hengelle, päärakennuksen sali tarjoaa kartanotunnelmaa  60 hengelle, kaksi pienempää tilaa ja kauniit kuistit lisätilaa tarvittaessa.
  • Wäentalo on kartanon pihapiirissä sijaitseva suuri tunnelmaltaan rustiikkia talonpoikaishenkeä edustava rakennus. Yhtenäinen upea jugend henkinen juhlatila maks. 150 hengelle, kaunis parvi vihkimistä / esiintyjiä varten, tanssiparketti ja baari sijaitsevat suuressa salissa, buffetpöytä viereisessä salongissa.
  • Pihlajapellon torppa on järven rannalla savusaunan yhteydessä sijaitseva aito vanhan ajan savupirtti maksimissa 30 hengelle.

Lue lisää eri vaihtoehdoista >

Juhlamenuja on useita valmiita, joista voimme myös räätälöidä toiveidenne mukaisen.Menuja uudistetaan vuosittain tuoden niihin uusia tuulahduksia, mutta säilyttäen vanhat suosikit.

Kartanolla on valmiina erilaisia hääteemamenuja ja halutessasi voit osallistua juhlanne ruokailun suunnitteluun, räätälöimme sen toiveitasi vastaavaksi mikäli kaipaatte valmiisiin juhlamenuihimme muutoksia.

Tule tutustumaan, on siinä vaan tunnelmaa kun ympärillä on yli 100 v historiaa.


Hääjuhlatila Taulun Kartano

 

naimisiin_footer_980x50

Mediatiedot & mainostus

palvelut[ät]naimisiin.info

 

2000-2019 © naimisiin.info