Nimi:

Villa Concerto

Osoite:

Nuotanperä 12, 45160 KOUVOLA

Ajo-ohje:

Kouvolan keskusta 4,5 km, Lahti 65 km, Helsinki 140 km.

Puhelin:

040 7664974

Email:

info[ät]villaconcerto.net

Kotisivut:

villaconcerto.net

Facebook:

facebook.com/villaconcerto

Päätoimialat:

Juhla- ja edustushuvila, musiikki- ja konserttipalvelut, majoitus, kokoustila, koulutus- ja elämyspalvelu, vuokrahuvila.

VILLA CONCERTO

Villa Concerto -kokous- ja juhlahuvila sijaitsee Kouvolassa.

Arvokas huvilakokonaisuus 365 m2 muodostuu juhla/ konserttisalista, kokoustiloista, keittiöistä, saunaosastoista, takkahuoneesta ja majoitustiloista. Piha-alue koostuu terassista, patiosta ja luonnontilaisesta rinteestä. Tyylikäs ja valoisa Villa Concerto sopii erinomaisesti pienten, tunnelmallisten häiden pitopaikaksi. Suositus 10-40 henkilön ryhmille.

MUSIIKKIPALVELUT

Villa Concerton erikoisuutena on korkeatasoinen, kokoonpanoltaan ainutlaatuinen elävän musiikin orkesteri. Kamariyhtye Various Ensemblen soitinkokoonpano on erityisesti tunnelmallisiin häihin soveltuva: 2 selloa, flyygeli, kelttiharppu, konserttikantele, laulu, viulu.

Various Ensemble hääorkesterin musiikkigenreinä ovat klassinen, kevyt klassinen, viihde, jazz, elokuva- ja maailmanmusiikki.

Tilauksen mukaan Villa Concerto tarjoaa häämusiikkipalvelua sooloista salonkiorkesteriin.

TANSSI

Villa Concerto tarjoaa kesäaikoina pienellä patiolla erikoisuutena skotlantilaisen tanssin ja musiikin Ceilidh- tanssin hääillanvieton. Häävieraat saavat viettää hääjuhlaa skotlantilaiseen tapaan, jossa ilta kuluu kaikille yhteisten ryhmätanssien ja sooloesitysten vuorotellessa non- stop.

Ceilidh- tanssit opetetaan hääillan aikana. Tanssit eivät edellytä aikaisempaa tanssitaitoa ja jokainen, hääparia myöten, saavat osallistua iloiseen tanssilliseen yhdessäoloon.

Tansseina toki myös häävalssin ohella muu suomalainen ja ulkomainen musiikki hääparin toiveen mukaan.

CATERING JA JUOMAT

Ruokailu tilataan cateringin kautta. Voit myös tiedustella mahdollisuutta järjestää itse oma häätarjoilu. Villa Concerto ei tarjoa alkoholioikeuksia. Omat juomatarjoilut voi tuoda sopimuksen mukaan.

MAJOITUS

Villa Concertossa on majoitusmahdollisuus 10-12 häävieraalle.

Lisäksi Villa Concerto tarjoaa n. 30 m2 hääsviitin, joka on varustettu keittiöllä, infrapunasaunalla ja omalla sisäänkäynnillä.

SAUNATILAT

Villa Concerto tarjoaa kaksi saunatilaa, tavallisen sekä infrapunasaunan.

Tilauksesta hääyön ja savusaunan voi myös tilata n. 40 min päässä Villa Concertosta sijaitsevalta Vuohijärven rantahuvilalta.

TARJOUSPYYNTÖ

Ota yhteyttä kertoaksesi millaisen hääjuhlan haluatte. Teemme häistä kirjallisen tarjouksen. Toivotamme teidät tervetulleeksi tutustumaan juhlahuvilamme tiloihin. Lisätietoa voit katsoa nettisivuiltamme www.villaconcerto.net Tarjouspyynnöt sähköpostilla osoitteeseen info[ät]villaconcerto.net.

www.villaconcerto.net
Villa Concerto kokous- ja juhlahuvila
Nuotanperä 12
45160 Kouvola
0407664974
 
Tutustu Naimisiin.infon sponsoreihin

Mediatiedot & mainostus

info[ät]naimisiin.info

 

2000-2017 © naimisiin.info