Suomen upeimmat hääpaikat

Upeimpia hääjuhlatiloja Suomessa

Teksti: Naimisiin.info
Kuvat: Venuu

Häiden tärkein päätö on Sen Oikean löytäminen. Myös hääpaikan osalta. Upeat hääjuhlat voi järjestää (tai unelmoida järjestävänsä) tunnelmallisessa kartanossa, urbaanin rouheassa loftissa tai rustiikisti navetan ylisillä.

Tähän artikkeliin on yhteistyökumppanimme Venuu valinnut joukon Suomen upeimpia hääpaikkoja, joissa juhlitaan varmasti mieleenpainuvia häitä! Paikat ovat satunnaisessa järjestyksessä ja paljon muita, kenties vielä sopivampiakin hääpaikkoja juuri Teille voi löytyä täältä.

Tenalji von Fersen, Helsinki

Suomenlinna on yksi Helsingin ja jopa koko Suomen uniikeimmista hääpaikoista. Entisenä viljavarastona toiminut Tenalji von Fersenin tiiliholvattu juhlasali sopii tunnelmallisiin hääjuhliin eikä juuri koristeluja kaipaa. Ihanteellinen valinta niin kesä-, syys- kuin talvihäihin.

Lue lisää Tenalji von Fersenistä

Tenalji von Fersen

Pyynikin Panimo, Tampere

Pyynikin Panimo Tampereen keskustan tuntumassa on uniikki ja trendikäs valinta hääjuhliin. Suuret kuparipannut, suuret ikkunat sekä seinillä oleva nykytaide luovat ainutlaatuisen tunnelman.

Lue lisää Pyynikin Panimosta

Pyynikin Panimo

Pyynikin Panimo

Hotel Kämp / Peilisali, Helsinki

Elegantit häät tanssitaan Hotel Kämpin Peilisalissa. Legendaarisen juhlatilan kauniit kristallikruunut ja koristelut luovat arvokkaan, jopa palatsimaisen tunnelman. Tilaan mahtuu jopa 150 häävierasta.

Lue lisää Hotel Kämpin Peilisalista

Hotel Kämp Peilisali

Hotel Kämp Peilisali

Elva Event Loft, Helsinki

Urbaani, trendikäs, minimalistinen. Juuri sellainen on Kruununhaassa sijaitseva Elva Event Loft. Rouheat betonilattiat yhdistettynä vaaleisiin seiniin luo Elvaan raikkaan tunnelman. Helppo viimeistellä kukilla ja koristeilla oman tyylin mukaan.

Lue lisää Elva Event Loftista

Elva Event Loft

Puotilan Kartano, Helsinki

Jos etsitte romanttista hääpaikkaa, kannattaa tutustua Puotilan Kartanoon. Kartanosta löytyy useita erikokoisia juhlasaleja ja huoneita, joista voi yhdistellä sopivan vaihtoehdon juuri teidän häihin. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa kaikissa hääjuhliin liittyvissä järjestelyissä.

Lue lisää Puotilan Kartanosta

Puotilan Kartano

Puotilan Kartano

Ilveslinna, Jämsä

Historiallinen Ilveslinna luonnonläheisessä miljöössä on upea häätila isoille hääjuhlille. Iso juhlasali henkii arvokasta ja tyylikästä tunnelmaa. Erilliselle lavalle mahtuu hyvin hääbändi tai muita esityksiä.

Lue lisää Ilveslinnasta

Ilveslinna

Grundlage Sali ja Olohuone, Turku

Pienet ja intiimit häät vietetään Turun Grundlagessa. Hillityn tyylikäs tila sekä esillä oleva nykytaide luo uniikin tunnelman. Täällä vietätte mieleenpainuvat häät perhepiirissä!

Lue lisää Grundlagesta

Grundlage

Villa Smeds, Vantaa

Maalaistunnelmaa kaupungissa! Villa Smedsin maalaisromanttinen ympäristö sopii hyvin hääjuhlille. Navetan ylisillä olevassa juhlatilassa tunnelma on kirjaimellisesti katossa! Rentoja, mutta tyylikkäitä kesähäitä mahtuu juhlimaan jopa 120 vierasta.

Lue lisää Villa Smedsistä

Villa Smeds

Valkosaaren Telakka, Helsinki

Sykkiikö sydän saaristomaisemille? Siinä tapauksessa Valkosaaren Telakka on vastaus toiveisiin. Entinen telakkarakennus on persoonallinen valinta rustiikkisten ja luonnonmukaisten häiden juhlapaikaksi.

Lue lisää Valkosaaren Telakasta

Valkosaaren Telakka

Valkosaaren Telakka

Ravintola Sipuli / Bankettisali, Helsinki

Ravintola Sipulissa on juhlittu satoja häitä, joten ammattitaito on huippuunsa hiottua. Kaunis ja tunnelmallinen Bankettisali sopii isoihin hääjuhliin, joihin halutaan lämmin tunnelma. Laadukkaat tarjoilut viimeistelevät täydelliset häät!

Lue lisää Ravintola Sipulin Bankettisalista

Ravintola Sipuli Bankettisali

Jos näistä ei vielä löytynyt teidän häihin sopivaa vaihtoehtoa, käy tutustumassa yhteistyökumppanimme Venuu.fi:n muuhun häätilatarjontaan (1000+).

Venuu.fi on Suomen suurin tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät tilat häihin, juhliin, kokouksiin, yritystilaisuuksiin ja saunailtoihin.

Naimisiin.infon suosittelemat hääjuhlatilat löydät helposti täältä >

 

 

Upeimmat hääpaikat >
Lahjalistat häihin >

 

Mediatiedot & mainonta sivustolla

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2019