Hääverkkokauppa Morsiusgalleria Online

Vähennä häästressiä kilpailuttamalla kulutusluottosi

Vähennä häästressiä kilpailuttamalla kulutusluottosi

Teksti: Pekka Koski.
Kuvat: Istockphoto, Pixabay, Unsplash.

Onko häät ovella ja valmistelut jo loppusuoralla? Haluaisit ehkä varata hääjuhlaan vielä bändin, mutta taloudellinen tilanne puhuu täysin sitä vastaan.

Jokaisella meillä on elämässä hetkiä, kun on tarve saada lisävaroja toteuttamaan jokin unelma tai selviytymään jostain yllättävistä menoista. Kulutusluotto antaa meille mahdollisuuden jakaa taloudellinen takkaa pidemmälle aikavälille ja oikein käytettynä erinomainen apu tasapainottamaan arjen taloutta hetkellisesti.

Olemassa olevat lainat ja rahan lisätarve saattaa aiheuttaa huolta siitä miten niistä selviää. Silloin avuksi kannattaa ottaa kulutusluottojen vertailu, jossa yhdellä hakemuksella saat tarjoukset useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Miten laina-asiat voi hoitaa ilman stressiä kuntoon ja kuitenkin toteuttaa kaikki pienimmätkin unelmat tuona tärkeänä päivänä?

Hääunelmia unohtamatta selkeyttä taloudelliseen tilanteeseen

Joka neljännellä suomalaisella on kulutusluotto. Monet hyödyntävät sitä esimerkiksi remonttiin, ulkomaanmatkaan tai unelmaan omasta kodista. Tämä vaihtoehto kannattaa huomioida, kun suunnitelmissa on täydelliset juhlat sen itselle rakkaimman ihmisen kanssa.

Seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon, kun miettii miten taloudellisesti voi mahdollistaa stressittömät ja täydelliset häät:

- Ota lainaa vain tarpeeseen
Laina on loistava tapa toteuttaa unelmia etukäteen ja maksamalla summa pienissä erissä takaisin. Rahalaitokset ja pankit lainaavat varoja korkoa ja kuluja vastaan, joten takaisinmaksettava summa on aina käyttöön saatua rahaa suurempi. Lainaa kannattaa ottaa vain ja ainoastaan tarpeeseen.

- Yhdistä lainat yhdeksi kokonaisuudeksi
Pää menee helposti sekaisin, jos on kertynyt useita eri lainoja ja osamaksuja. Saat mielenrauhan eräpäivien suhteen, kun yhdistät lainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Jäljelle jää vain yksi eräpäivä ja hyvällä tuurilla se voi tulla myös edullisemmaksi, kun maksat kuluja ja korkoja yhdestä suuremmasta lainasta.

- Sovita laina-aika omaan taloudelliseen tilanteeseen
Maksuaika vaikuttaa muiden kulujen lisäksi lainan kokonaiskustannuksiin. Kuukausierät pienenevät mitä pidemmällä aikavälillä laina maksetaan takaisin. Samalla joudut kuitenkin maksamaan suurempaa korkoa ja kuluja lainatulle rahalle. Järkevää ja taloudellista on pitää maksuajat mahdollisimman lyhyinä.

- Kilpailuta laina/lainat
Lainat kannattaa kilpailuttaa aika ajoin. Näin saat mahdollisimman edullisen lainatarjouksen ja parhaassa tapauksessa säästät kuluissa. Muista että nimelliskorko ei kerro kaikkea lainan edullisuudesta, vaan kiinnitä huomiota tarjouksen todelliseen vuosikorkoon.

Kulutusluoton vertailu kannattaa

Nykyään lainan ottaminen on todella helppoa. Yhdellä hakemuksella saat useita henkilökohtaisia lainatarjouksia pienessä hetkessä ja sopivan tarjouksen tullessa kohdalle rahat ovat usein käytössäsi jo samana päivänä.

Hyödynnä lainatarjousten vertailuun netistä löytyviä ilmaisia lainalaskureita. Niihin voi syöttää lainojen tiedot ja pystyt helposti vertailemaan kuinka edullisesta tarjouksesta on oikeasti kyse. Mitään ei tarvitse jättää arvailujen varaan ja apuvälineiden avulla saat selkeän käsityksen siitä kannattaako tarjous lopulta allekirjoittaa vai ei.

Avainsana unelmien häihin voi olla kulutusluotto

Pyydä tarjous kulutusluottoon netistä ja vertaile saatuja tarjouksia. Hyvällä tuurilla saat samaan aikaan selkeyttä omaan taloudelliseen tilanteeseen, sekä toteutettua salaa toivomasi haaveen yhtenä elämän tärkeimmistä päivistä.

 

Upeimmat hääpaikat >

 

 

 

palvelut(ät)naimisiin.info

Copyright Naimisiin.info 2000-2022