Jump to content
Naimisiin.info

Tähtäimessä 9.7.2011

  • merkintää
    14
  • kommenttia
    4
  • katselua
    27535

Claudine for Alyce Designs 7271


Elien

525 katselua

Tämä on se riivattu puku joka on sekoittanut pääni. Mielialat vaihtelee näköjään päivittäin tätä pukuasiaa pohtiessa. Eilen olin aamulla vielä ihan vakuuttunut että kävelen pukuvuokraamoon ja otan sieltä parhaimman vuokralle kun sitten illalla löysin itseni repimässä hiuksia päästä koska himoitsin pukua joka oli kohtuuhintainen ainoastaan ulkomaisessa nettikaupassa ja pähkäilin kuinka saisin tilattua sieltä pomminvarmasti juuri oikean koon ja selvitettyä sisältyykö kauppaan jotain piilotettuja kuluja. Tai tuleeko kielimuuri vastaan siinä, että jätän huomioimatta jotain pukuun tosi oleellisesti kuuluvaa valintaa? Kieltämättä tulisin onnelliseksi jos saisin tuon puvun, koska sitä parempaa en ole vielä nähnyt, ja pelkona onkin jäänkö ikuisesti haikailemaan sen perään jos valitsen jonkun kustannustehokkaamman vaihtoehdon?

Vaikeaa… Mietin just että olen nyt jo ihan hermorauniona päätöksen kanssa, niin entä sitten kun olen puvun tilannut, ja joudun odottelemaan sitä kauhun sekaisin tuntein, oli se sitten nettikaupasta tai vuokraamosta? Sehän tietenkin jännittää miten kroppa venyy ja paukkuu heinäkuuhun mennessä, eikä noissa potentiaalisissa puvuissa ole nyörejä. :( No, täytyy lueskella muiden kokemuksia nettitilaamisesta ja en toki tee mitään ennen kuin olen lauantaina käynyt sovittamassa uudemman kerran niitä vuokrapukuja. Jos joku iskiskin totaalisesti. Toivossa on hyvä elää…

2 kommenttia


Recommended Comments

Moikka,

jos saat kokeilla sitä pukua ja kokoa jossain livenä niin kyllähän sen sitten voi sen puolesta uskaltaa tilata nettikaupasta. Ja naikkariyhteisö kyllä auttaa kieliongelmien kanssa, no worries :girl_smile:

Link to comment

Moikka,

jos saat kokeilla sitä pukua ja kokoa jossain livenä niin kyllähän sen sitten voi sen puolesta uskaltaa tilata nettikaupasta. Ja naikkariyhteisö kyllä auttaa kieliongelmien kanssa, no worries :girl_smile:

Juu mä kokeilin sitä pukua Stilissimassa ja oli aivan täydellinen. Mutta ajattelin vielä mennä virkistämään muistia ja sovittaa kriittisemmällä silmällä ennen kuin tilaan. Toivottavasti se vielä löytyy sieltä. :)

Link to comment
Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...