Jump to content
Naimisiin.info

PääsiäisPileet

  • merkintää
    2
  • kommenttia
    3
  • katselua
    14201

PääsiäisPileiden suunnittelu jo hyvässä vauhdissa


Mimaija

2714 katselua

Täällä Mimaija, 29 -vuotias kevään 2013 morsian! Monta kertaa on pitänyt aloittaa blogin pitäminen, mutta nyt vasta löytyi aihe josta takuulla riittää kirjoitettavaa, nimittäin häät! Tänne saanen purkaa kaikkea sitä intoa, odotusta ja mahdollista stressiä kuormittamatta kaasoja tai tulevaa sulhasta.

Häistämme lyhyesti: Meille tulee erilaiset häät. No, niinhän kaikki sanoo vai mitä? Väitänpä kuitenkin, että aika moni asia tehdään häissämme eri tavalla kuin monissa muissa. Näissä häissä voi moni mieltänsä pahoittaa mitä erilaisimmista asioista. Tai vaihtoehtoisesti unohtaa kiristelyn ja nauttia! Meidät vihitään Puotilan Kappelissa (joka on kuvista päätellen aivan mielettömän ihana paikka) vain lähimpien läsnäollessa. Tämän jälkeen siirrytään sillä omalla pienellä porukalla syömään, ehkä ravintola Loisteeseen? Suurin osa vieraista menee suoraan juhlapaikalle, Agroksenmäen holvikellariin. He näkevät siellä pienen koosteen vihkimisestä sekä meidän elämästä... Ja sitten tanssitaan ja juhlitaan! Isokin väki saa toki ruokaa, catering tulee Ateriax:ilta ja menuna kreikkalaista salaattia, kana- tai kasvispaellaa sekä 5 leivoksen leivostorni. Ei hääkakkua, ei morsiamen ryöstöä, ei valkoista hääpukua.

Miltä kuulostaa? Unelmahäiltä vai mitä?

Häihimme on siis vielä sellaiset 10 kuukautta aikaa ja moni asia on jo lukkoon lyöty. Tämähän on ihan parasta, tämä suunnittelu! Odotan jo innolla, että pääsen tekemään/tilaamaan kutsukortteja ja säätämään yksityiskohtia!

Ensi viikolla menen sovittelemaan pukuja. Saapas nähdä, käykö kuten ilmeisen monelle -se täydellinen puku löytyykin heti ensimmäisestä paikasta! Melkein toivon että ei, koska haluan kierrellä ja kokeilla monenlaisia pukuja. Tarkkaa kuvaa unelmapuvusta ei ole, mutta se EI ole olkaimeton ja väri saisi olla oranssi...

Otan mielelläni kommentteja vastaan kaikesta mahdollisesta :) Palataan!

- Mimaija -

p.s. Jos joku ihmettelee tuota häidemme ajankohtaa (keskellä pääsiäistä) niin se on vahinko :D Valitsimme päivän heti kihlautumisen jälkeen Kööpenhaminassa, kännykän kalenteria selaillen... 30.3. kuulosti kivalta ;)

blogentry-38342-0-20720000-1337930336_th

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...