Jump to content
Naimisiin.info

eventamo.fi

  • merkintää
    13
  • kommenttia
    0
  • katselua
    3586

Kuinka järjestää ekologiset juhlat vol. ekokutsut


Eventamo

497 katselua

Suomalaisissa häissä on keskimäärin 90 vierasta. Varakutsut mukaan lukien häitä varten ostetaan siis lähemmäs 100 kutsukorttia. Amerikasta Suomeen on myös pikkuhiljaa rantautunut Save-the-date-korttien, eli lukitse-kalenterista-hääpäivä-korttien, lähettäminen ennen varsinaisen kutsun maailmalle päästämistä. Kutsun mukana saatetaan lähettää lisätietopaperi, vastauskortti ja -kuori. Näiden lisäksi paperituotteita häihin yleensä tuodaan menujen, ohjelmien ja pöytänumeroiden muodossa.

Yleensä ihmisille tulee paperituotteiden harmeista ensimmäisenä mieleen kaatuvat metsät. Puiden kaato ei kuitenkaan ole ainoa ongelma, jonka uusien paperituotteiden tekeminen tuo mukanaan; veden kulutus on valtava, energiaa kuluu ja hiilidioksidia syntyy.

Tärkeää on muistaa itse kierrättää paperituotteet niiden käytön jälkeen. Kannattaa myös kannustaa vieraita kierrättämään kaikki kutsut. Jos paperituotteet viedään kaatopaikalle, ne tuottavat metaania joka on 23 kertaa haitallisempaa ympäristölle kuin hiilidioksidi.

Postiluukusta putoava kutsukortti on kuitenkin monien mielestä tunnelmallisempi ja kunnioittavampi kuin sähköinen kutsu. Jos siis haluat säilyttää perinteisen postitetun kortin, alta löydät tietoa miten saat hoidettua sen ekologisemmin.

Lue koko artikkeli täältä.

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...