Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti   

 1. Yesterday
 2. Myydään tänä syksynä ostettu Meslewin hääpuku, joka erinomaisessa kunnossa. Upea, kaunis puku. Selkäosa avoin V-mallinen. Kerran käytetty. Hinta 650 euroa, uutena hieman alle 1500 euroa. Koko noin 38. Olen itse noin 168 cm pitkä. Myyn myös kauniit Swarowskin korvakorut ja kolme hiuspinniä, jotka samantyylisiä puvun kanssa. Lisää kuvia esim. puhelimella, mikäli innostuit. En saa mahtumaan tähän kuin tämän yhden kuvan... Ota rohkeasti yhteyttä!
 3. Viimeisin viikko
 4. Me ollaan suunniteltu myös karkkibuffetia häihin. Haluamme tarjota jokaiselle jotakin ja ostamme varmaankin kahdeksaa karkkilaatua, vieraita siis kutsutaan noin sata. Alustavasti olemme päättäneet karkeiksi Fazerin sinisiä paperikarkkeja, vanhoja autoja, valkoisia toffeepalloja, Amerikan pastilleja sekä loput erilaisia hedelmäkarkkeja. Fazerin siniset ajattelimme olevan "kaikkien suosikkeja" ja niitä on helppo ottaa myös vain muutama kerrallaan pöytään, mikäli ei halua ottaa karkkipussia ja niitä varmaankin varataan myös enemmän kuin muita karkkeja. Olemme ajatelleet, että karkkia voisi varata noin 100-120g /hlö. Meille ei tule vieraslahjoja, joten vieraat voivat halutessaan ottaa karkkia mukaan kotiin. Buffet avataan sitten samaan aikaan, kun kahvit tarjoillaan.
 5. Millainen matkakohde Kypros on nykyään? Edelliset viestit, kun ovat jokusen vuoden takaa. Meillä on häät ensi kesäkuussa ja meillä on kesällä ohjelmaa niin, että varmaankin joskus elokuussa aikaisintaan olisimme lähdössä häämatkalle, mutta ei haittaa, vaikka matka menisi esimerkiksi seuraavaan talveen. Olisi kiva majoittua johonkin resortiin, tai ainakiin hotelliin, jossa on all inclusive.
 6. Story of love-malliston rivitimanttikihlasormus ja sitten tuo ihana vihkisormus pyöreällä timantilla. Molemmat siis story of love-mallistoa. Valkokultaa.
 7. Tulin näin ketjun aloittajan roolissa toivottamaan ihanaa kosintahaaveilua ja odottelua kanssasisarille Mun odottelu on viimein päättynyt ja ylihuomenna mennään naimisiin
 8. Meillä oli isot häät, ja tärkeintä oli löytää sellainen päivämäärä joka kävisi mahdollisimman monelle. Valitsimme elokuun, sillä ajattelimme silloin kesälomien olevan jo ohitse suurimalla osalla, ja mökkeilykauden olevan jo ainakin laantunut jos ei loppunut. Kun ilmoitimme häiden päivämäärän hyvissä ajoin (yli 1v etukäteen) varmistimme, ettei ainakaan päällekäisyyksien takia moni joutunut jäämään pois.
 9. Moikka! Meillä oli nyt kesällä häät Suomenlinnan Pirunkirkossa ja pitopalveluna juuri Bastion Catering. Olimme olleet kaverin väitöskaronkassa missä oli Bastion Catering, ja sitä kautta tiesimme että ainakin ruoka on varmasti hyvää. Tarjouksen saamisessa kesti kauemmin kuin muilla firmoilla, mutta kun se lopulta tuli oli se hyvin kattava ja hinnastot eri vaihtoehdoille eriteltynä, toisin kuin monessa muussa tarjouksessa jonka saimme. Sovimme asioita ensin meilillä ja sitten tapaamisessa ja puhelimitse. Yrittäjä tuntuu todella tietävän mitä tekee, ja saimmekin paljon kullanarvoisia neuvoja erityisesti Suomenlinnan erikoisuuksista, mitä emme ikinä olisi tajunneet itse huomioida. Suomenlinnalaisuus olikin meille se ratkaiseva tekijä Bastionin kohdalla, vaikkei se halvin vaihtoehto olekaan. Tapahtumapäivänä kaikki sujui erinomaisesti vaikka päivä menikin ohi liian nopeasti... Kattaus oli todella kaunis ja ruoka hyvää ja järjestelyt toimivat hyvin vaikka oma aikataulumme myöhästyikin reilusti. Otimme myös kukat Bastionin kautta, mikä helpotti järjestelyjä vaikka olisimmekin ehkä saaneet ne muualta halvemmalla. Suosittelen Bastionia kaikille jotka haluavat varmistaa, että juhlat on varmasti ammatitaitoisissa käsissä ja vähentää omaa stressiään hääpäivälle ja ovat valmiita laittamaan siihen hieman enemmän rahaa kuin toisissa pitopalveluissa.
 10. Hei kosinnan odottelijat! Olen jo puolentoista vuoden ajan seurannut näitä keskusteluita, ja vihdoin uskaltauduin tekemään omst tunnukset. Reilu vuosi sitten heinäkuussa poikaystäväni vihjasi että hänellä on minulle yllätys. Kaverit alkoivat heti puhua kosinnasta ja itsekin aloin pikkuhiljaa uskoa että ehkä sieltä olisi sormus tulossa. Meni kuukausia eikä mitään kuulunut, kunnes uutena vuonna kävimme keskustelun, jossa mieheni sanoi että kosintaa hän suunnittelee, mutta haluaa tuntea olevansa sataprosenttisen varma asiasta, koska ajattelee avioliiton kestävän koko loppuelämän. (Ei siis ollutkaan vielä valmis.) Puhuttiin seuraavana päivänä jo häistä ja katseltiin sormuksia, mutta sitten aihe jäi taas unholaan. Puolen vuoden ajan ajattelin kosintaa ahkerasti ja jokainen yhteinen illallinen tai kävelylenkki tuntui potentiaaliselta kosinnan paikalta. Joka kerta petyin. Odottaminen on ollut turhauttavaa, oon käynyt paljon sellaisia tunteita läpi, että haluaako hän minua ollenkaan, onko miussa joku vika kun hän ei kosi. Kesällä katseltiin ohimennen sormuksia kultaliikkeiden ikkunoista, mutta hän oli asiasta tosi vaitonainen. Elokuussa kysyin, että onko kosintaa tulossa ollenkaan. Hän sanoi, että "lopeta odottaminen jäniin se saattaa tulla nopeammin ku arvaatkaan". Suljin naimisiinmenoajatuksen pois mielestä, koitin ajatella että ehkei tän tarvitsekaan olla vielä meille ajankohtaista. Se fiilis siitä, etten kelpaa, ei hävinnyt mihinkään. Eilen näin sattumalta pätkän fbmesekeskustelusta, jossa hän puhui yhden hyvän naispuolisen koulukaverinsa kanssa kihlasormuksista. Tytön vastausviestissä luki: "Omg ihana!!!! iteki haluisin just tollasen yksinkertasen kihlasormuksen.." ja sitten keskustelu hävisi näytöltä. Voiko tästä päätellä, että voisi alkaa toivomaan taas? miten pitkään te olette odottaneet? Miten päästä yli tästä "en varmaan kelpaa, kun kosintaa ei tule"-ajatuksesta?
 11. Hei Maria, Kihlasi viereen sopii monenlainen sormus, mutta ensimmäisenä minulle tulee mieleen siro rivisormus tai puoliallianssi. Kihlan rungon muoto ja timantin istutus ovat siinä mielessä neutraaleja, että sen rinnalle käy yhtä hyvin kynsi-, rae- tai kanavaistutettu sormus. Esim. tällaisia malleja (kaikki alle 2000€ hintaluokassa) voisit harkita: Toivomuslähde V-760w ja V-720w, Kassiopeia M-47w, M-48w ja M-49w, Tuulenvire V-19-9w ja V-29-9w, Kuunsäde V-21w, Myötätuuli M-165w ja M-166w, Tähtisumu T-138-7w, Merivirta M-152, M-164w ja M-174w, Kuunsilta E-127w. Näistä linkeistä pääset tutustumaan em. malleihin ja muihinkin mallistomme siroimpiin rivisormuksiin: https://sandberg.fi/mallisto/hae-tuotetyypeittain/tuotteet/?type=rivisormukset-leveys-alle-29mm https://sandberg.fi/mallisto/hae-tuotetyypeittain/tuotteet/?type=rivisormukset-leveys-29-34mm Terveisin, Uuri Sandberg
 12. Hei Uuri! Minulla on kihlana kuvan valkokultainen sormus (2,4mm leveä ja 0,08 h/si timantilla). Minkälaisia sormuksia suosittelisit vihkiksi mallistostanne kun haluaisin yhdistelmästä melko näyttävän mutta hintaluokan pitäisi jäädä alle 2000€. Kiitoksia tuhannesti jo etukäteen!
 13. Minullekaan nuo helposti muistettavat päivämäärät ei ollut mikään välttämättömyys, mutta päädyttiinpä mekin lopulta sellaiseen kun sopivasti sattui sellainen löytymään Me päätettiin ensin vuodeksi 2022, koska ollaan silloin valmistuttu, todennäköisesti päästy oman alan töihinkin ja ehditty rauhassa säästää rahaa. Samana vuonna olemme sopivasti olleet 10 vuotta yhdessä ja 5 kihloissa, joten muistaapa ainakin helposti kauan ollaan oltu yhdessä. Päiväkin tuli jo vahingossa päätettyä näin aikaisin, kun elokuulta löytyi sattumoisin kiva päivämäärä Olemme menneet kihloihin siis 8.5.2017 ja vihkipäiväksi tulee nyt perjantai 5.8.2022 ja juhlat pidetään sitten maistraattivihkimistä seuraavana päivänä. Eipä pitäisi tulla kiire suunnitellessa
 14. Aikaisemmin
 15. Vähän olin erehtynyt luomaan odotuksia tälle viikonlopulle: oltiin läheisessä kylpylässä vähän paremmalla lomalla, ja siellä hotellihuoneessa skumppaa juodessa, "kutumusaa" (:D) kuunnellessa ja meidän suhteesta keskustellessa tuntui, että hetkenä minä hyvänsä voisi se kosinta tulla, mutta ei. Eikä sitten myöhemminkään. Siinä vaan olis ollu niin täydelliset puitteet Nyt on vahva fiilis, että ihan lähiaikoina sitten olekaan tapahtumassa mitään. Mies kuitenkin on puhunut, että haluaisi tehdä kosinnasta jollain tavalla spesiaalin, että ihan arkista yllätyskosintaa tuskin on luvassa (ei sillä etteikö mulle sellainenkin kelpaisi), ja jotenkin en näe tässä loppuvuotena mitään sopivaa ajankohtaa. Vaikka eihän sekään nyt sitä tarkoita, etteikö se kosinta voisi kuitenkin olla ihan minä tahansa päivänä, mutta kuitenkin
 16. laskea etäisyydet kaupunkeihin Suomi voi olla täällä - http://mapszoom.com/etaisyys/
 17. Hih, minulla oli juuri tuollaiset fiilikset muutaman kuukauden ajan kihlauksen jälkeen ja hömpöttely helpotti kyllä. Nyt ei paljon ole tullut hääjuttuja mietittyä ja täällä foorumillakin pyörin harvakseltaan lähinnä muiden aiheiden parissa.
 18. Nyt on varmistunut meidän juhlapäivä: 22.9.18! Luulin olevani ajoissa hääpaikkojen suhteen kun ruvettiin kesän lopulla kyselemään - olinpa väärässä! Täällä Uudenmaan "maallakin" on näköjään paikat jo varattu! Meillä oli ajatuksena vain että syyskuussa, joten päivä valikoitui juhlapaikan vapaana olemisen mukaan. Muuta vahvistettua ei sit olekaan. Toki paljon ajatuksia ja suunnitelmia jo.
 19. Viime su varasin maistraatin huhtikuun loppuun.
 20. Moikka olen miettinyt kun mennään naimisiin mieheni kanssa, pidetään pienet häät rahat kun ei nyt rahat riitä. Uusitaan varmaan silloin vihkivalat ja kysymys kuuluukin että voiko vihkivalojen uusimisessa isä saattaa minut alttarille? Vai olisiko hölmöä?
 21. Jes, keskustelu on jo siirtynyt seuraavan vuoden häihin! Meillä myös Vihdin Pirtillä häät syyskuussa 2018! Millä tolalla järjestelyt? Meillä tasan päivä ja paikka vahvistettu, mitään muuta ei sit olekaan...
 22. @nassis Ymmärrän todella hyvin tuon ärsytyksen. Tietysti hyvä asiahan se on, että olette samalla sivulla (minkä miehesi kommentti ainakin antaa olettaa ) mutta tuollainen vihjailu ja toisen reagoinnin tarkastelu on pitkään jatkuvana turhauttavaa. Mieheni vei vihjailut aika pitkälle, ennenkuin pyysin itse, että lopettaa moiset. Siitä on esimerkiksi yli vuosi kun hän kertoi mittailleensa nimetöntäni nukkuessani. Ihanaa, mutta miksi möläytellä moisia, jossei ole vielä valmis tekemään asian eteen mitään? Tosin siihen aikaan en ollut vielä uskaltanut sanoa ääneen toivovani kosintaa, joten pettymykseni oli ehkä öh... kohtuuton. Teillä ei sentään ollut ihan vastaavasta kyse!
 23. @Sipsetti Mitä mieltä miehesi on naimisiinmenosta? Onnittelut pitkästä yhteisestä taipaleesta, toivottavasti vuosipäivänä onnistaa!
 24. Poistaisitteko tunnukseni. Kiitos!
 25. Tunnukseni voi poistaa, kiitos.
 26. 2,5v sitten kihlat ja siis kihloja takana 11v3kk kun häät
 27. Kerran käytetty, ostettu uutena, vuosimallia 2015.Ivoryn värinen, cappucinon värinen nyöritys sekä laahus. Koko 8 eli 34/XS.Mekkoa lyhennetty siististi, itse 160 cm ja häissä 5 cm korot.Kauniisti kirjailtuja pitsi- ja helmiyksityiskohtia etenkin dekolteessa ja helmassa. Nyörit takaavat täydellisen istuvuuden ja mekossa oli helppo liikkua, tanssia & olla koko pitkän hääpäivän. Laahuksen saa kiinni/ylös siisti napilla jotta tanssiminen ja liikkuminen on helpompaa. Spaghetti-olkaimet myös mukana.Kauppaan sisältyy vannehame, joka kokoa S.Mekko pesetetty häiden jälkeen eli siisti. Säilytetty sisätiloissa. Pyydä viestillä kuvia mekosta, lähetän mielelläni. Saa myös tulla katsomaan ja kokeilemaan. Hämeenlinna, Visamäki.Ovh. 1099 € Myyntihinta 300€/tarjous
 28. Tänään lyötiin lukkoon 27.4.18! Oli matka varattu jo muutama kk sitte Skotlantiin ja päätettiin tehdä siitä meidän häämatka. Vihkiminen perjantaina ja lähtö sunnuntaina. Maistraattiin tulee meidän lisäksi 13henkeä ja sit syömään ja jatkoille. Kesällä pidetään 2 hääjuhlat molemmille sukulaisille koska välimatkat on niin pitkät ja isovanhemmat sen verran iäkkäitä että ei ole enää matkustelemaan. Kuitenkin halutaan heidän kanssa juhlia.
 1. Lataa lisää sisältöä