All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Me melkein järjestettiin vahingossa julkinen kosintaspektaakkeli eilen oltiin isolla porukalla syömässä vähän vauhdikkaammissa tunnelmissa, ja tarjoilijan rouviteltua minua heitettiin koko illallisen ajan vitsiä kosinnasta ja häistä. Totesimme esimerkiksi, että ehkä sormuksen piilottaminen jälkiruokaan ei ole paras idea, jos kyseinen jälkkäri on juustolautanen vaikka jollain tasolla olisi toki just meille sopivaa, että sormus putkahtaisi jonkun homejuuston keskeltä... Ruokailun päätteeksi tarjoilija toi miehelleni sormukseksi heidän keittiössä pyörineen pikkulusikan, joka oli käynyt jätemyllyssä ja vääntynyt ihan rinkulaksi siitäkös meidän seurueella riemu repesi, onneksi ravintolassa ei paljoa muita asiakkaita ollut... Painostuksen alla sain kyllä tuon lusikkasormuksen sormeenikin hetkeksi, mutta mies kuitenkin otti sen vielä itselleen talteen ja uhosi käyttävänsä sitä sitten oikean kosinnan yhteydessä Tämä episodi tapahtui siis laivalla, ja loppureissun ajan sitten jalostui lisää hyviä ideoita, kuten lopulliseen sormukseen kaiverrettava siljan logo, ja häämarssina soitettava tunnusmusiikki... Mutta palataan niihin sitten kun saadaan se lopullinen kosinta ensin hoidettua
 4. Earlier
 5. Myydään upea Enzoanin hääpuku pitkällä laahuksella. Laajuisen saa napeilla ylös, timanttikoristelut ed3ssä ja takana. Koko 42 mutta pientä kokoa, joten menee 38-40 kokoiselle. Puvun ovh 1300 euroa, nyt 200 euroa. Pukua ei ole pesetetty ja se huomioitu hinnassa. Sijainti Lahti .
 6. Helmikuussa keskusteltiin saunassa kihloista yleisellä tasolla, mitä kumpikin ajattelee mitä se tarkoittaa ja moitittiin niitä kihlautumisia minkä tavoitteena ei ole mennä naimisiin. Keskusteltiin myös minkälaisia ja värisiä sormuksia ihaillaan. Molemmat oli yhtä mieltä hopeanvärisestä sormuksesta. Olin itse ajatellut että kihlaudutaan "sitten joskus, kun asutaan yhdessä". Seuraavana päivänä kauppakeskuksessa mies kuikuili kultasepänliikettä ja sadatteli kun se olikin kerennyt mennä jo kiinni ja hänen suunnitelma meni pieleen. Minua rupesi jännittämään että ihanko tosissaan tässä nyt tapahtuu se mitä luulen. Apua. Ehdotin toista liikettä ja sekin oli kiinni. Katsottiin netistä naapurikaupungin aukioloaikoja ja ajettiin varta vasten 25 kilometriä sormuskaupoille. Olihan se jännittävää. Mies sanoi että valitse mikä sormus vaan, kunhan se on valkokultainen. Valitsin tavallisen simppelin, kolme millimetriä leveän suorareunaisen sormuksen ja mies valitsi samanlaisen leveämpänä. Seuraavalla viikolla vasta kaiverrutettiin sormukset ja päivämääräksi tuli sormusten ostopäivä. Kyllä vähän harmittaa, kun mies ei kosinut perinteisesti, kun en ole koskaan ennen ollut kihloissa ja tämä ainut kerta meni näin. Mutta tosi onnellinen ja ylpeä sormuksen kantaja olen siitä huolimatta <3
 7. Seurusteltiin vuosi ja kuukausi ennen kihlautumispäätöstä. Kihlat tuli minusta vähän yllättäen kun olin itse sitä suunnitellu että "sitten myöhemmin kun asutaan yhdessä". Ollaan muuttamassa yhteen kunhan saan koulun päätökseen tänä keväänä.
 8. Aivan ihanan ja kauniin puvun laitan kaiholla myyntiin. Mekon oikea hinta oli 699e eli edullisesti saat itsellesi unelmien mekon. Tämä puku sopii 38-42 kokoiselle. Itse olen 166cm pitkä. Selässä korsettikiristys mikä tekee puvusta monen kokoiselle istuvan.Puvun mukana tulee tylli sekä pukupussi. Tule kokeilemaan ja ihastumaan. Kuvan bolero on myytävänä erikseen 40. Minulta voi pyytää lisäkuvia vaikka sähköpostilla [email protected] Hp 350€
 9. Mä ajattelin, että kunhan saadaan tonttikaupat ja talonrakennus hoidettua, niin rupean avaamaan keskustelua sillä, että pitää miettiä miten kaikki vaikuttaa tulevaisuuden tahtoon, taloudelliseen turvaan jos-tilanteissa ja pitääkö tehdä testamentti. Ollaan jo aijemmin mietitty, että kaikki tärkeät jutut pitäisi kotona koota yhteen mappiin jos -tilanteita varten (omaisuus, pankkitilit, työasiat ja -kontaktit, hoitotahto ja onko puolisolla siinä päätäntävaltaa yms.). Ehkä mieskin siinä herää taas sitoutumis asioihin uudelta kantilta.
 10. Meillä taas mies yllätti puhumalla yllättävän suoraan aiheesta naimisiinmeno. Ollaan nyt sisusteltu kotia ja suunniteltu siihen liittyviä tulevia projekteja, ja viime keskustelussa mies listaili mitä kaikkea haluaisi tehdä milläkin aikataululla, mutta pamautti ihan puskista ettei noilla kaikilla niin kiire ole, koska olisi kivaa että ylimääräistä rahaa jäihi muuhunkin, esimerkiksi häitten järjestämiseen Ja totesi, ettei halua joutua ottamaan lainaa häitä varten. Kiva tietää, että on ihan itsekseen ajatellut asiaa Äsken kyllä jo ihan säikähdin, kun siivoilin keittiötä ruuanlaiton jäljiltä, ja mies siinä istui kovin maireana ja hoputti, että enkö voisi vain antaa olla. Kun olin valmis, hän saatteli minut terassille, mihin oli selkeästi joku yllätys järjestetty, ja pöytään oli katettu shampanjavermeet. Ei siinä sitten kuitenkaan sen kummemmasta ollut kyse, kuin onnittelu uudesta työpaikasta Ihana yllätys kuitenkin!
 11. Kaunis prinsessa mallinen pitsikoristeltu satiininen hääpuku noin 30 cm laahuksella (käsilenkki), samaa materiaalia pussukka ja kolmen vanteen vannehame. Puku teetetty Morsiusgalleriassa. Hinta 300,-. Puku Tampereella, saa tulla sovittamaan! Lisätietoja sähköpostilla.
 12. Meillä on ollut tähän asti omat tilit ja rahat ja kaupassa on maksettu about puoliksi, mutta olemme suunnitelleet yhteistä taloustiliä tulevaisuudessa. Meillä on tarkoitus laittaa tietty prosenttiosuus nettopalkasta yhteiselle tilille joka kuukausi. Enemmän tienaava laittaa siis enemmän, mutta veroprogressio tasaa summaa. Jotenkin näkisin, että yhteinen tili olisi käytännöllinen ja oikeudenmukainen. Meillä omatkin tilit säilyy ja harrastukset ym. maksetaan sitten omista rahoista.
 13. Mullakin tuli jo kymmenen vuotta täyteen huhtikuussa
 14. Täällä odotellaan, edelleen..... Ei mitään tietoa tulenko ikinä pääsemään naimisiin. Mies ei ole avannut asiaa yhtään vuosi sitten käydyn keskustelun suhteen. Suhteemme on saanut lisää rajapyykkejä, kymmenen yhteistä vuotta on tullut täyteen ja suunnittelemme tonttikauppoja ja talon rankentamista. Kaikki on siis enemmän kuin hyvin, elän onnellisinta aikaa elämässäni. Kuitenkin olisi ihanaa tähän saumaan myös "laittaa se piste iin päälle". (minä 36, mies 12 vuotta vanhempi, lapsia ei ole tulossa)
 15. Täällä on edelleen hiljaista. Olen jo aikalailla lakannut miettimästä asiaa. Häistä ja naimisiinmenosta puhutaan edelleen paljon eli suunnitelmat eivät ole muuttuneet. Sulhasen RUK:in kurssijuhla on elokuun alussa, mutta koska RUK ei ollut tiedossa vielä silloin, kun hän sanoi, että on päivän jo päättänyt, en usko, että kosinta silloinkaan tapahtuu. Vaikka olishan se ällöromanttista. Mutta pitää vaan malttaa ootella.
 16. Hei, valitettavasti maljakot on jo myyty. Unohdin päivittää tätä ilmoitusta, pahoittelut siitä!
 17. Hei, Ovatko maljakkosetit vielä vapaana? Olisin kiinnostunut kaikista. Ja jos mahdollista, niin ostaisin vain nämä matalammat versiot, ja jättäisin korkeimmat pois. Kulkeutuuko mahdollisesti pk-seudulle?
 18. Hei oho, mäkin olen ollut täällä yli 10 vuotta! Tammikuusta 2009.
 19. Tunnuksen voi poistaa
 20. Pari vuotta välissä, mutta 2003 liityin ja oli noita viestejäkin enemmänkin...
 21. Hei! Haluaisin kuulla suosituksia hyvistä bändeistä, artisteista tai dj:stä Etelä-Pohjanmaan alueella. Vielä olisi hakusessa
 22. Blues bändi juhliisi! Duunaa perinteiset häävalssit/häätanssi CD levyltä ja anna meidän hoitaa loput.2X45 setit. Soita 0500645093, timi ([email protected])
 1. Load more activity