All Activity

This stream auto-updates   

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Koko XXL, väri ivory. Hinta 500 e/tarjoa! Pukuun myös erikseen ostettavissa ohut tikkivuorinen bolero. Pukua on lyhennetty ja levennetty, niin että vetoketju on poistettu selkäpuolelta ja vaihdettu se nyöritykseen. Joten säätövaraa löytyy. Olen 160 cm pitkä ja korot 5 cm.
 4. Me mietitään Catering Ceidasta Helsingistä. Oltiin viime vuonna kaverin häissä Teatteri Toivolla ja heillä oli tuo Ceidas. Oli niin hyvää, että mietittiin heti miehen kanssa, että meillekin vois tulla tuo Ceidas. Varattiin tapaaminen ja se on edessä pian. Jännittää! Esimerkkimenu kuulosti tosi hyvältä ja nyt me pähkäillään, et halutaanko muuttaa jotain vai oisko toi just täydellinen.
 5. Yhdessä miehen kanssa kuljimme
 6. Melko varmasti kävelen käsi kädessä alle kouluikäisen poikani kanssa.
 7. Minusta tuo 2 dl/hlö kuulostaa melko vähältä. Jos itse juon useamman alkoholillisen juoman, menee holittomiakin lähes saman verran. Menisiköhän päin honkia, jos laskisi 2 dl vissyä per hlö ja siihen päälle muut holittomat juomat..? Ainakin holitonta kuohuvaa alkumaljavaihtoehdoksi sekä mehua ja hanavettä pienellä twistillä voisi olla lisäksi.
 8. Kyllä kihlaus minusta on lupaus avioliitosta. Ei sillä tarkalla päivällä tai vuodellakaan ole niin väliä, mutta pitäisi silti olla vakaa aikomus mennä naimisiin lähitulevaisuudessa. Me emme päättäneet tarkkaa vuotta saati päivää, mutta sovittiin, että menemme naimisiin heti, kun elämäntilanne sallii. Toisaalta en ymmärrä näitäkään, jotka ovat menossa naimisiin eivätkä omien sanojensa mukaan ole kihloissa. Kyllähän he ovat kihloissa, vaikka heillä ei olisikaan sormuksia tai kihlajaisjuhlia tai erillistä ilmoitusta asiasta. Kihloissa ollaan se aika, mikä jää naimisiin menemisestä sopimisen ja vihkimisen väliin.
 9. Moikka, täällä uusi odottelija Meillä tilanne se, että ollaan oltu pari vuotta yhdessä ja meille siunaantunut ihana alle vuoden ikäinen poika. Sain äskettäin tietää, että mies oli käynyt katselemassa sormuksia ja sain ongittua tiedon, että tänä vuonna tapahtuu Nyt jännittää! Oon salaa jo ihaillut sormuksia netistä, ja kaikki kyl niin kivoja, että oon ilonen varmasti mistä vain vaihtoehdosta mihin mies ikinä sit päätyykään.
 10. Nostellaanpa tätä ketjua hieman Veljeni meni viime kesänä naimisiin Heinolassa uudessa navetasta remontoidussa juhlapaikassa Jukolassa. Paikallinen ravintola Kusmiku toimi cateringissa ja vuokramökkeihin pääsi osa vieraista yöpymään. Lisäkuvia ja tietoja löytyy facebookista hakusanalla Jukolan lomamökit.
 11. Me menimme viime perjantaina naimisiin. Todistajat saatiin maistraatin puolesta, eli olimme käytännössä kahden. Hääjuhlat pidämme kyllä ensi keväänä, mutta saa nähdä kuinka kauan rouviintumiseni pysyy salassa.
 12. Nyt on nimi pidentynyt, pääseekö tällä morsiameksi?
 13. Olisikohan täällä morsiamia, joilla olisi vähän tuoreempia kokemuksia häistä Palatsissa? Meillä on hääsuunnitelmat vaihtuneet useaan kertaan vierasmäärästä juhlatilaan, mutta nyt uusin suunnitelma olisi juhlia noin 70 vieraan voimin Palatsissa alkukesästä 2021. Houkuttaa suuresti juhlia paikassa, jota ei tarvitse pakosti itse koristella jne vaan voi mennä paikalle vaan ja nauttia päivästä. Kuinkahan paljon aikaisemmin tämä paikka tulisi varata, jotta varmasti saisi haluamansa päivän? Kirkkokin saadaan varattua vasta ensi vuoden toukokuussa, joten olisi kiva jos juhlapaikka olisi siihen mennessä jo varmistunut.
 14. Ajatuksena ois kävellä lasten kanssa kun sulho odottelee siellä edessä.
 15. Mä ilmottaudun entisenä porilaisena ja nykyisinkin ihan lähellä asuvana mukaan. Meillä häät tulossa 2021.
 16. Me saatiin hääpäivä päätettyä, joten nyt voin rauhassa siirtyä suunnittelemaan.
 17. Hiukan alkoi jo jännittää, kun viikonloppuna huomasin, että jo useamman viikon keittiön ikkunalaudalla lojunut "kosimisväline" oli mystisesti kadonnut Lauantaina kokkailtiin yhdessä oikein poikkeuksellisen pitkän kaavan mukaan ja ehdin jo vähän toivoa kosintaa, mutta ei kuulunut. Haluaisin kyllä uskoa, että ennen karkauspäivää tapahtuisi kaiken lisäksi nyt ollaan keskusteltu taas vähän tarkemmin tulevaisuudensuunnitelmista. Kävin ottamassa hormonikierukan ja todettiin, että viimeistään sen ehkäisytehon päättyessä 5 vuoden päästä olisi ihan realistista jättää ehkäisy kokonaan pois. Ja minä kun haluan ne häät ennen lapsia niin jonkinlainen henkinen takaraja on nyt määritetty
 18. -Ostin oman pukuni käytettynä ja tarkoitus olisi myydä se myös eteenpäin -Sulhaselle ei näillä näkymin tule uutta pukua -Vihkisormuksia ei tule välttämättä ollenkaan, vaan mennään kihloilla -Menu vegaanipainotteinen ja lihaton -Juhlapaikalle pääsee bussilla -Ei siirtymisiä vihki- ja juhlapaikan välillä -Koristeet tarkoitus ostaa käytettynä ja myydä taas eteenpäin -Osa asusteista on käytettynä hankittuja ja osa omia vanhoja, uusia ei tule ollenkaan -Kutsut simppelit (=vähän materiaalia) ja hääinfo vain netissä -Ei vieraslahjoja
 19. Tekokukat hääkirppikseltä.
 20. Kolme kuukautta ennen ajattelin lähettää. Osa vieraista tietää kyllä jo nyt päivän.
 21. Täällä vuoden 2020 morsian Tampereella. Häitä vietetään 10.10.
 22. Näin monen vuoden jälkeen voin infota että peuhua kyllä vuokrataan edelleen häiden ja muidenkin juhlien viettoon sopivaksi.
 23. 600€ korjauksineen. Sain myytyä 300€ ja pesukustannukset oli 100€. Ihan kohtuullisen hintaista mielestäni.
 24. From the album jamppa

 1. Load more activity