All Activity

This stream auto-updates   

 1. Last week
 2. Idées fausses Beaucoup de gens pensent que les robes de mariée sont à louer. Certains magasins louent des vêtements neufs aux mariées puis les vendent comme vêtements usés. Les gens pensent souvent que seules les robes de demoiselle d'honneur junior bon marché peuvent être louées. Cependant, de nombreuses robes de créateurs de qualité sont disponibles dans les magasins de location. Robe de mariée hindoue Une mariée hindoue traditionnelle porte un sari rouge et blanc orné. Et peignez ses mains dans des motifs élaborés avec du henné. Les couleurs sont un symbole de fertilité, de richesse, de passion site robe demoiselle d honneur, d'amour et de pureté. Le rouge est une couleur extrêmement populaire pour toutes les mariées orientales, car on pense qu'il est une couleur de chance et d'énergie positive. Non seulement il est riche en symboles, mais le rouge est une couleur de base indémodable! Vous n'avez pas à voyager en Inde pour acheter un sari traditionnel, bien que vous puissiez le faire si vous le pouvez. Les saris élaborés sont disponibles dans le monde occidental et contiennent tous les détails des miroirs et des broderies scintillantes en argent ou en or. Saris peut être imprimé ou brodé avec des motifs géométriques ou des motifs floraux. Si vous pouvez choisir entre les deux aspects, vous pouvez combiner des pièces. En raison du climat extrêmement chaud en Inde, les saris traditionnels sont fabriqués à partir de tissu crêpe léger. Si vous ne recherchez pas un sari traditionnel pour votre journée, une robe de mariée occidentale avec le rouge symbolique est une excellente alternative. Tout comme il existe des robes de mariée de designer, il existe également des saris de designer. Vous pouvez opter pour un sari d'un designer indien bien connu ou trouver un designer occidental qui a des robes inspirées du sari dans sa collection. Ces saris sont fabriqués à partir des meilleurs tissus, richement brodés et décorés de perles et de cristaux.
 3. en oo vielä mennyt mut toivon joskus meneväni
 4. Kenneth|Winstonin pitsinen mekko näyttävällä selällä ja dekolteella! Koko 8 / noin 36. Mekkoa lyhennetty sopimaan 155 - 160 senttiselle morsiamelle (+ korkeat korot). Mekon kiinteään alushameeseen lisätty kuja vanteelle (sis. hintaan). Käytetyssä mekossa hieman läheltä katsottuna kulumaa selkäpitsissä (pitsi on kaksinkertainen, ei läpireikiä, mahdollisuus korjata huomaamattomasti esim. siimalangalla, jos omaa silmää häiritsee), muuten loistavassa kunnossa ja puhdas. Mekkoa on mahdollista sovittaa Oulussa tai Kajaanissa. Hinta 800 €. Selässä on helmi- ja strassikoristelua, kuvassa vanne on paikoillaan ja ylemmässä kuvassa mekon sävy vastaa todellisuutta: Dekolteella helmi- ja strassikoristelua, koristelu yltää noin navan kohdalle asti, kuvassa vanne ei ole paikallaan:
 5. Hei, kannattaa kysellä tuolla mieluummin https://www.naimisiin.info/yhteiso/forum/179-paikkakunta-ja-yrityskohtaiset-ketjut/ Tässä osiossa on lähinnä foorumin käyttöön liittyviä (teknisiä) kysymyksiä ylläpidolle ja pyynnöt päästä tiettyihin käyttäjäryhmiin.
 6. Osaisiko kukaan suositella paikkaa, jonne kannattaisi mennä laittamaan hääkampaus ja meikkaus alue Nilsiä / Tahkovuori/ Siilinjärvi? Häät la 19.10.19 kiitos, Anna
 7. Meillä häissä miehen puolen sukulaiset sanoivat, että häämekostani saakin sitten hyvin muokattua ristiäismekon. Oma isäni soitteli ennen häitä ja haaveili avoimesti isoisäksi tulosta. Toisaalta annoin mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta toisaalta painostus tuntui vähän ikävältä...
 8. Earlier
 9. Meillä mies joskus ohimennen mainitsi, että jossain vaiheessa voisi olla kosinta edessä, mutta meni kaksi vuotta ilman mitään merkkejäkään tästä. Eipä lopulta ihme ollut, että minä, joka meidän suhteessa olen se malttamattomampi ja tällaisissa asioissa aikaansaavampi osapuoli, olin se, joka kosin. Miehelle asia tuli yllätyksenä, mutta suostui heti.
 10. Meillä kihloihin mentiin vakaasti sillä ajatuksella, että se on lupaus avioliitosta. Tosin silloin naimisiinmeno oli tapahtuva "joskus sitten". Kihlaus venyi 7 vuoden mittaiseksi, ja nyt vihdoin ollaan suunnittelemassa häitä ensi kesälle. Tässä on mennyt elämäntilanteet niin monesti uusiksi (mm. lähdin itse uudelleen opiskelemaan), että aika on vaan kulunut huomaamatta. Nyt kuitenkin tuo lupaus avioliitosta lunastetaan.
 11. Seurusteltiin 5,5 vuotta ennen kihloja. Yhdessä oltiin asuttu 3 vuotta.
 12. Molemmat oltiin 24.
 13. Mulla ei koskaan aiemmin ollut erityisen läheistä suhdetta sukunimeeni. Sitten kävin armeijan, missä mut tunnettiin tietenkin vain sukunimellä vuoden ajan. Siitä nimestä tuli aika iso osa identiteettiä, ja nyt kun aion vaihtaa sukunimen, jonkinlainen kriisi iskee päälle. Kuitenkin syitä nimen vaihtamiseen on useampia. Miehen painostus ei ole yksi näistä, koska se ei edes tiedä vielä, että aion ottaa sen nimen.
 14. Ollaan oltu yhdessä nyt reilut 10 vuotta, ja lapsista kyseltiin aika pitkään. Olen ollut jo teini-iästä lähtien sitä mieltä, etten halua lapsia, eikä mieli ole muuttunut nyt 30 ikävuoden ylittyessäkään. Mies on koko ajan ollut samoilla linjoilla. Mun oma äiti vihjaili lapsiasiasta jo ennen kuin oltiin kihloissakaan, mutta nyttemmin on lopettanut utelun, kun vastaus on ollut jo vuosia sama. Joitakin vuosia sitten asia tuli puheeksi myös anopin kanssa, ja kun sanoin, ettei lapsia ole tulossa, anoppi totesi hyvin asialliseen ja ystävälliseen sävyyn, että "sehän onkin jokaisen oma asia". En usko, että meidän naimisiinmeno ensi kesänä kirvoittaa lähipiirissä tätä keskustelua enää, kun asia taitaa olla selvä kaikille. Onneksi. Mutta oltiin tänä kesänä mökillä ja naapurimökin pariskunnan kanssa illastaessa ne alkoivat kysellä lastenhankkimissuunnitelmista. Siinä kun miehen kanssa yhteen ääneen todettiin, ettei lapsia tule, pariskunta totesi että "vielähän tässä ehtii mieli muuttua". Mies (joka ei miltei koskaan menetä hermojaan) sanoi siinä vaiheessa jo vähän tuohtuneena, että "kyllä tämä asia on ollut selvä meille jo pitkään".
 15. ^ Mä aloin pohtia häitäni heti kun mulle lapsena selvisi, millaisista juhlista on kyse Elämää toki helpottaa, että tiedän tulevan aviomiehenikin (onneksi, huh ) haluavan isot häät. Miehen sanoja lainatakseni "Kun mä menen vihdoin naimisiin, niin kyllä jokaikisen pitää sitä tulla todistamaan." Mies ei edelleen ole ottanut sormuksiamme tosta kirjahyllyn ylähyllyltä (aaaaargh, me sovitettiin sormuksia kun ne postista tuli että ovat varmasti sopivat ja nyt ne sitten tuolla oottaa...!) ja kosinut, oottaa varmaan, että mä rauhoittuisin sen verran että kosinta tulis ees hiukan yllärinä. Mä toki siis kaivelin naftaliinista unelmakansioni, johon olen vuosien aikana keräillyt pieniä juttuja mitkä kenties voisin häihini ottaa... ja oon tässä muutaman viikon aikana suunnitellut meidän häät alusta loppuun ja ympäri Paitsi toki miehen vastuualueita. Nyt kun tuo erehtyisi kosimaan, jotta saisin sormuksen sormeeni ja voisin vapauttaa sisäisen bridezillani
 16. Osaako joku sanoa jos menee Reykjavikin niin riittääkö sielä nähtävää yli viikoksi? siis jos ei vuokraa autoa.
 17. Otan miehen sukunimen, kun menemme naimisiin. Siihen on useampia syitä. 1) Kuulostaa ehkä oudolta, mutta haluan -nen-päätteisen sukunimen. Miehen -nen-päätteinen nimi ei ole yleisimmästä päästä, ja toisaalta oma sukunimeni on myös suomalainen miehen etunimi. Haluan sukunimen, joka kuulostaa sukunimeltä. 2) Pohdin aluksi myös yhdistelmäsukunimeä, joka ei oikeastaan edes kuulostaisi ihan mahdottoman kauhealta. En kuitenkaan jaksaisi niin pitkän nimen kanssa asioida missään. 3) Olemme olleet yhdessä yli 10 vuotta, ja jollain tapaa tuo nimenvaihdos symboloi minulle uuden aikakauden alkua ja tuo lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta. 4) Kokonimikaimat häviävät nimenvaihdoksen yhteydessä. 5) Miehen suku on mahtava, eikä yhtään haittaa liittyä siihen myöskin nimen osalta.
 18. Asialla ei ole suurta merkitystä. Kummallakaan meistä ei ole erityisen harvinainen sukunimi. Omaa sukunimeäni on n. 6000 ja miehen sukunimeä vajaat 2000 kpl. Ottaessani miehen nimen saan siis kuitenkin hieman harvinaisemman. Lisäksi, koska etunimeni on aika erikoinen ja harvinainen, kokonimikaimoja ei ilmeisesti enää nimenvaihdon jälkeen ole Suomessa.
 19. Näin viime yönä unta häistä. Ei se painajainen ollut, muttei varsinaisesti hyväkään uni. Juhlapaikka oli päätetty viime tipassa ja kaikki järjestelyt oli vielä kesken, kun vieraat tuli. Pöydät oli eriparisia, mikä aiheutti käytännön hankaluuksia. Pitopalvelun työntekijä siirteli pöytiä syönnin aikana ja yritin sanoa, ettei tarvitse, ne on ihan hyvät noin. Ei oltu suunniteltu mitään ohjelmaa ja kaikilla taisi olla vähän tylsää eikä kukaan tiennyt mitä tapahtuu seuraavaksi. Lopuksi syötiin mansikkatuutteja jälkiruoaksi.
 20. Onko kukaan muista odottajista vielä suunnitellu yhtään millaset häät sit haluaa? Tai ylipäätään suunnitellu mitään häihin liittyvää?
 21. Mä olen yllättänyt itsenikin päättämällä, että meidän värimaailma koostuu turkoosista, keltaisesta, vaaleanpunaisesta ja mustasta. Valkoinen on kaiken pohjaväri. Olen piirtänyt erilaisia kattaus ja koristelusuunnitelmia näillä väreillä, sekä kutsusuunnitelmia ja saanut ne sointumaan kauniisti yhteen. Varovainen saa kyllä olla, ettei väriloisto niele kaikkea, vaan korostaa ympäristöä hyvällä maulla.
 22. Henkilökohtaisesti koen naimisiin menemisen jossain määrin romanttisena eleenä ja uskollisuuden osoituksena: olemme tiimi ja haluamme vanheta yhdessä. Ennen kaikkea haluan kuitenkin, että olemme virallisesti toistemme lähiomaisia.
 23. Itse tarjoaisin luultavasti tuossa tilanteessa vain kasvisruokaa, sillä eiköhän vieraat hyvin ymmärrä, jos olette molemmat itse vegejä. Tietysti teette niinkuin hyvältä tuntuu.
 1. Load more activity