Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti   

 1. Yesterday
 2. Meille varmaa tulee molemmat koska ollaan kumpikin tällä hetkellä opiskelijoita ja ei vielä asuta yhessä vaikka omillaan kumpikin nii ois lahjalistaa helppo tehä, mut toisaalta tili ois kiva nii sais unohtumattoman häämatkan.
 3. Meillä alustavasti mietitty hääpäivä 7.8.2020 mutta vielä harkinnassa jos oisi vuotta myöhemmin elämäntilanteen takia.
 4. Viimeisin viikko
 5. Kirkko varattiin ensin, ajateltiin, että juhlapaikka löytyy kyllä ja niinhän siinä kävi
 6. Moi! Onko kukaan pitänyt tai suunnitellut pitävänsä hääjuhlia NoU:n majalla Nokialla? Meillä on nyt maja varattuna elokuun lopulle tänä vuonna vähän rennompiin ja lähipiirin kanssa vietettäviin hääjuhliin. Kokemuksia olisi kiva kuulla
 7. Pääsisitkö vaikka joillekin häämessuille keskustelemaan kasvotusten hääpukuompelijoiden kanssa? Myös käytettyjen hääpukujen liikkeissä osataan varmasti neuvoa jo sovituksen yhteydessä. Hintaa on usein hyvin vaikea arvioida, mutta mitä monimutkaisempi muutos ja mitä yksityiskohtaisempi puku, niin sitä kalliimmaksi korjaus tulee. Nyörityksen saa ainakin usein kätevästi vetoketjun tilalle. Kokoasiaan: hääpukujen mitoitus voi erota paljonkin muiden vaatteiden mitoituksesta. Puku pitää siis aina sovittaa joka tapauksessa. Pienentäminen on aina helpompaa kuin suurentaminen, kunhan ei hanki useita kokoja liian suurta pukua.
 8. Tarjoiluastioista kannattaa varmaan kysyä suoraan sieltä pitseriasta. Pitserioiden välillä on myös eroja siinä, minkä verran pystyvät huomioimaan erityisruokavalioita, joten on hyvä varautua itse miettimään parille ruokailijalle varavaihtoehtoja. Idea kuulostaa kyllä tosi kivalta ja herkulliselta! Pitsasta välittyy varmasti rento ja elämänmakuinen fiilis. Tässä vielä muutama pohdintakysymys: - Sopiiko artesaanipitsa 50 henkilön buffettiin? Voidaanko viimeisille ruokailijoille taata yhtä tuore makuelämys kuin ensimmäisille? Onko pitsa riittävän tuoretta vielä santsikierroksella? Maistuuko pitsa teille vielä seuraavanakin päivänä vai pitääkö jämät heittää roskiin? - Minkälainen fyysinen olo kokonaisen pitsan syömisestä tulee? Väsyttääkö vieraita liikaa aterian jälkeen? Joustavatko vieraiden juhlavaatteet pitsasta johtuvan turpoamisen verran? Pitääkö pitsa nälkää tarpeeksi kauan vai tuleeko vieraiden syötyä pelkkiä tyhjiä kaloreita? - Tekeekö pitseria slaisseja vai pelkkiä isoja, pyöreitä pitsoja? Tarvitaanko pitsojen paloitteluun erilaisia välineitä, onko niitä riittävästi? Mahtuvatko pitsat vieraiden lautasille ja ruokapöytään? - Sotkeeko pitsa ihmisten juhlavaatteita? - Sopiiko pitsa ruokajuomienne kanssa? Minipitsat ovat toki yöruokaklassikko ja myös alkuun voisi hyvin olla tarjolla pieniä pitsamaisia suupaloja. https://www.weddingomania.com/19-fun-ways-to-organize-a-pizza-food-bar-at-your-wedding/ https://www.brides.com/story/pizza-wedding-cake-photos
 9. Mä tein dokumentteja Google docsiin. Jaoin kaikki häihin liittyvät tiedostot miehelle, ja lisäksi oli helppo lähettää tiedostoja myös kaasoille (vieraslista, to do-lista, koristeluohjeet, ohjelma...) muokattavaksi ja katsottavaksi. Kaikki pysyivät näin helposti tilanteen tasalla kun kaikki pystyivät tarkistamaan ajankohtaisen tilanteen.
 10. @Nanshe lokakuun ekaviikko etelä-pohjanmaalla. Kiitos vinkeistä ja kuvista! Lämminjuoma ei tullutkaan itelle mieleen.. vai voiko jo lokakuussa tarjoilla lämmintä juomaa ja mitä se vois olla. Google käyntiin
 11. Hei, Myyn ihka-aidon 40-luvun vintage hääpuvun. Puku sopii hoikalle morsiamelle, materiaali ei jousta eikä saumoissa ole ylimääräistä Puku sijaitsee Tapiolassa. Hinta 200€. Mukaan saat kohottavan alushameen, pukupussin ja halutessasi pari erilaista kankaista vyötä puvun asusteeksi (toinen näkyy kuvissa). Yhteydenotot mielellään sähköpostitse: sairaneneeva at gmail piste com Eeva
 12. Mulla on haaveena vaellusloma Teneriffalla. En tykkää kaupustelijoista joten majoituksen haluaisin jonnekin vähän syrjäisempään paikkaan. Parinkymmenen asteen lämpötilat sopisivat mulle oikein hyvin, kun en kauheasti meressä tykkää uida meduusojen yms pelossa.
 13. @juuulia92 Mikä kuukausi ja millä suunnalla? Syyskuu Etelä-Suomessa on aivan erilainen kuin marraskuu Pohjois-Suomessa Päivien lyhentyessä värimaailma muuttuu tietenkin rikkaammaksi ja syvemmäksi. Suosisin itse viininpunaista ja kultaa tai ruskan värejä. Ruskan keskellä saa upeita kuvia ja lehdet sopivat juhlatilan koristeeksi. Tunnelma syntyy juhlatilan erilaisista valaistusratkaisuista. Alkumaljana voidaan nauttia vaikka jokin lämmin juoma. Vieraslahjaksi villasukkia Kuvat http://www.mywedstyle.com/blog/the-benefits-of-having-a-fall-wedding/ https://www.botanicalpaperworks.com/blog/read,article/660/get-inspired-by-these-autumn-wedding-details https://www.bridalguide.com/planning/the-details/reception/fall-wedding-ideas#134415 https://www.theknot.com/real-weddings/an-apple-inspired-farm-wedding-at-historic-john-p-furber-farm-in-cottage-grove-minnesota-album?context=fall-albums&page=4 https://www.theknot.com/real-weddings/a-cozy-fall-barnyard-wedding-at-bear-mill-estate-in-denver-pennsylvania-album?context=fall-albums&page=6 https://www.theknot.com/real-weddings/a-rustic-fall-wedding-at-the-bedford-village-inn-in-bedford-new-hampshire-album?context=fall-albums&page=8 https://www.theknot.com/real-weddings/a-fall-farm-wedding-at-southall-eden-in-leipers-fork-tennessee-album?context=fall-albums&page=4
 14. Pidä jooko vaikka tauko.
 15. Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnöy!!!!! Kiellän!
 16. No alotetaan tauolla, poistopyyntö peruttu
 17. Nyt tarvittaisiin ompelusta jotain tietävien tai pukuaan tuunanneiden apuja...! Olen ostamassa käytetyn puvun, johon todennäköisesti haluaisin muokkauksia. Kuinka helppoa ja minkä hintaista on tehdä muokkauksia tähän tyyliin, jos puku on esim. tällainen tai tällainen? Miten puvun pitsit vaikuttavat hommaan, vaikeuttaako kovinkin paljon? Toinen kysymys: jos olen esim. kokoa 34, uskallanko ostaa koon 32, 36 tai 38 puvun? Kolmas: Olen pienipovinen ja usein luitetuissa tai "muotoilluissa" juhlamekoissa rintamus on liian iso tai ei istu. Esim. aikoinaan vanhojen tanssi -pukuani otettiin sivusaumoista sisään, mutta rinnan päällä olevat tukiluut tuntuivat liian pitkiltä eli istuvuudessa olisi ollut parantamisen varaa. Millainen mekko siis kannattaa tai millaista ei missään nimessä kannata ostaa, jotta tarvittaessa pienentäminen onnistuisi parhaiten ja mekko istuisi varmasti myös rinnan kohdalta?
 18. Nostoa! Onko täällä uusia ideoita syyshäihin?
 19. Pääsisikö Naikkari-tittelin onnelliseksi omistajaksi jollain aikataululla, kiitos.
 20. Sukkikset oli, en ole koskaan ollut stay-uppejen ystävä muutenkaan.
 21. Jos kaaso olisi saanut päähänsä esimerkiksi kutsua paikalle silloisen Facebook-kaverilistani kaikki ihmiset (ja he olisivat paikalle myös saapuneet), niin olisin saanut slaagin. (Toim.huom. tapahtui muinaishistoriassa ja olen sittemmin kehittänyt vähän tolkullisemman FB-kaverilistan - jopa ihan pidän näistä nykyisistä ihmisistä)
 22. Nuoruusvuosien bestis oli ainoa vaihtoehtoni. Muistaakseni en suoranaisesti häntä edes pyytänyt hommaan, hän vain halusi ruveta jotain polttareita ja sen sellaista järkkäilemään.
 23. Häiden budjetti oli "mahdollisimman vähän". En enää muista tarkalleen, paljonko sitten lopulta meni. Varmaan n. 2000 euroa, josta aivan valtava siivu hääpukuun ja loput sitten kampaamoon, meikkiin, ruokaan, kutsuihin ja sen sellaiseen.
 24. Minä maksoin itse kaiken muun paitsi oman vihkisormukseni. No, ruokakuluihin saattoi mies osallistua ehkä myös.
 25. Olin muutenkin halunnut sen kyseisen sukunimen, se kulkee ihan sattumalta omassakin suvussani. Mitään muuta sukunimeä en varmaankaan olisi itselleni ottanut ja tämän sukunimen tulen todennäköisesti pitämään vaikka tulevaisuudessa tapahtuisi mitä.
 1. Lataa lisää sisältöä