Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti   

 1. Yesterday
 2. Hän on kaikkea mitä olen aina unelmoinut, mutta en ole uskaltanut itselleni toivoa. Huomaavainen, rakastava, hellä, hauska, kaunis. Hän kohtelee minua kuin prinsessaa, on siis "sopivasti tossu". Mä itse olen typerän jääräpäinen suomalainen: en osaa tehdä aloitteita, en osaa puhua tunteista, olen huono näyttämään että välitän. Hän on tän kaiken vastakohta joten me täydennetään toisiamme täydellisesti.
 3. Minä opiskelen ja ensi keväänä toivottavasti valmistun maisteriksi, morsian2 tekee keikkaduunia ja etsii vakituista. Ollaan oltu yhdessä reilu vuosi, äsken mentiin kihloihin. Minulla on ikää 24 ja morsian2:lla 22 vuotta. Löytyy kaksi koiraa, lapsia ei edes harkita näin lyhyen yhdessäolon jälkeen. Ollaan muutenkin mieluummin maailman parhaimpia tätejä kuin sateenkaariäitejä.
 4. @nassis Ai että, kuulostaapas hyvältä! Taitaa olla vain ajan kysymys että milloin siellä alkaa tapahtua. 8) Täällä tapahtui viime viikolla!! Istuttiin sohvalla kattomassa telkkaria, kun tyttöystävä kysyi, että onhan mulle ok että hän kosii vasta sitten kun tuntuu hyvältä. Sanoin että tietysti on, vaikka paha mielihän siitä tuli. Tuli fiilis että nyt sitä kihlautumista saa odotella vielä vaikka kuinka kauan. Noh, tuntia myöhemmin istuin yksin sohvalla pelaamassa kun tyttöystävä käski sulkea silmät, ja kun sain luvan avata niin hän oli polvillaan edessäni ja ojensi sormusta! Elikkäs nyt on minunkin aika jättää tämä ketju taakseni ja siirtyä hääsuunnitelmien pariin! Kiitokset kaikille ja tsemppiä!❤
 5. Viimeisin viikko
 6. moi! myytkö nämä vain pakettina kaikki? tarvitsisin vain osan..
 7. Verrattuna aiempiin ihmissuhdesäätöihin, tämän ihmisen kanssa tuntuu, että asiasta kuin asiasta voidaan puhua, ja kestämme toisistamme ihan kaikki mahdolliset puolet. Ihailen hänessä luovuutta, määrätietoisuutta, ahkeruutta, itsenäisyyttä ja sitä että oma elämä on hallinnassa (joissain aiemmissa suhteissa kun olin se ainoa vastuuta ottava, eteenpäin menevä aikuinen, niin kyllä tajusi arvostavansa tätä piirrettä). Arvostan myös sitä, että olemme molemmat suhteessamme oppineet kasvamaan ja luottamaan; tämä on suhde joka tekee molemmille hyvää. On turvallinen olo, tietää että toinen tukee jos itsellä voimat ovat vähissä, puolin toisin. Minuun vetosi alusta alkaen myös (pinnallisesti, joo) se, että hän on komeimpia tietämiäni ihmisiä; kaunis niin sielultaan kuin ulkomuodoltaan.
 8. Nyt häihin 2,5 viikkoa ja viime viikot/kuukaudet ovat sisältäneet melko säännöllisesti hääaiheisia painajaisia... Aika tyypillisesti yhtäkkiä unessa tajuankin, että häät ovat NYT heti, ja mikään ei ole hoidettuna. Parhaimmillaan oltiin menossa maistraattiin ja siellä vasta tajuttu, ettei ollut mitään maistraattia edes varattukaan. Melko karseita ovat myöskin unet, joissa tulevan puolison tilalle onkin ilmestynyt joku eksä, ja siinä sitten uniminä miettii että "mitenkäs hitossa tässä näin kävi, ja miten tästä voi paeta".
 9. Ainoa oikea hetki on tässä ja nyt :)

 10. Kuohuviinilaseja yht. 150 kpl. Osa muutaman millimetrin matalampia ja osa ohuempia. Meillä oli hääjuhlassa erikokoiset lasit eri tarjottimilla niin eroa ei huomannut. Hinta yhteensä 75 euroa. Myyn myös yksitellen, á 0,50€/kpl. Lasit ovat Oulussa kuivassa varastossa pakattuna laatikoihin. Kuljen Oulun ja pk-seudun väliä usein, joten kulkeutuvat Helsinkiin ja Espooseen, mutta myös nelostien varrelle sekä Hyvinkäälle.
 11. Myyn kerran hääjuhlassa käytössä olleen 30 litran juomatonkan. Tonkka pesty käytön jälkeen. Valkoinen jälki tonkan kyljessä on tarrasta jäänyt. Lähtee pois. Meillä oli häissä tonkan ympärillä koristeita ja harsoa, jotka kiinnitimme tarrateipillä. Hinta 45 euroa. Tonkka on Espoossa, mutta mahdollisuus kuljettaa myös 4-tien varrelle ja Ouluun. Myös Hyvinkäälle kuljetus onnistuu.
 12. Myytävänä yht. 30 kpl valkoisia posliinimaljakoita. Käytetty kerran hääjuhlassa. Kork. noin 15 cm. Maljakot ovat 6 kpl laatikoissa Oulussa. Kulkeutuvat myös nelostien varrelle ja pääkaupunkiseudulle. HP. 30 €/ 30 kpl
 13. Myyn kuitusilkkiä: luonnonvalkoinen/kerma, jossa kullanvärisiä ohuita lankoja. Samanlaista kuitusilkkiä on myynyt mm. Sinelli. Huomioi kuitenkin rullan koko: - käyttämätön n. 25 m x 1 rulla, lev. 60 cm - kerran käytössä olleita eri mittaisia paloja (pidempiä ja lyhyempiä), yht. n. 50 m, lev. 30 cm - 25 m x 1 rulla, lev. 8 cm Lisäksi myytävänä: - valkoista tylliä rulla, arviolta 25 m (en ole mitannut), lev. 30 cm - kuitukangasta hennon sinisellä pohjalla kultaisilla koristeilla n. 9 m, lev. 30 cm. Hinta yhteensä kaikki 95 euroa. Nouto Espoosta tai postitus postiennakolla. Kulkeutuvat myös Oulun seudulle.
 14. Meillä ei tule olemaan mitään uskontoon liittyvää häissä ja meillä on myös sama päivä, 20.7.2019 <3 minä kyllä sain jo varattua maistraatin vihkijän, onkohan siinä sitten alueellisia eroja jos teillä ei vielä onnistunut meillä siis vihkiminen on samana päivänä ja juhlapaikalla eli häät alkaa siitä kuten yleensä tapana on mulle henk koht tuntuisi hassulta jos vihkiminen olisi ollut jo aiemmin, mutta tekeehän jotkut niinkin! Itselle on tärkeää että vieraat ovat todistamassa myös sen, on se sen verran oleellinen asia kun on kyse häistä..
 15. Myydään kerran käytetty Sincerity bridal hääpuku. Olkaimeton, kauniit koristelut. koko 10, eu 38. https://www.tori.fi/uusimaa/Sincerity_bridal_haapuku_46991344.htm?ma=1
 16. Olisiko kuvaa mekosta?
 17. Muistutus että edullista KAITALIINAKUITUA löytyy myös muissa väreissä kun mitä verkkokaupassamme näkyy. Esimerkiksi vielä tarjoushintaista minttu/aqua sävyä. Huomaa rullan reilun koko ja mukava metrihinta 59,95/ 25 metriä. Kysy rohkeasti omaa juhlaväriäsi! Tilaa tarvittaessa näytepala ilmaiseksi. KATSO TÄÄLTÄ TARKEMMIN.
 18. Hih, mies on viime aikoina päästellyt useampiakin hääaiheisia sammakoita suustaan Alkukuusta juhlittiin hänen synttäreitään, ja olin viemässä häntä teatteriin. Mies yritti arvuutella mihin mennään, ja sieltä tuli yllättävän innostuneella äänellä "mennäänkö me kirkkoon? MENNÄÄNKÖ ME NAIMISIIN?" No ei menty Toisena viikonloppuna taas oltiin vähän hienommissa juhlissa, joissa ulkoilutin ensimmäistä kertaa mun Minnaparikoita, päädyin sitten juttelemaan yhden naisen kanssa, jolla oli samat kengät. Kertoi, että oli käyttänyt niitä aiemmin vain häissään, ja nyt sitten pääsi käyttämään niitä uudelleen. Mies totesi siinä, että mulla se meneekin sitten toisinpäin. Tänään radiossa tuli keskustelua helluntaista, ja puhuttiin siitä miten ennen vanhaan just löydettiin se heila helluntaina ja mentiin seuraavana syksynä naimisiin, niin mies sitten kommentoi, että noni, ensi syksynä sitten. Totesin, että siinähän olisi ihan liian vähän aikaa kaikelle mun häähössötykselle ja bridezillailulle, niin mies vaan totesi, että kai se sitten täytyy mennä vielä aikaisemmin. Ja kun vielä käytiin jätskillä lähipuistossa ja keskusteltiin yhdestä siellä olevasta ravintolasta, niin heitti ihan spontaanisti, että kyseinen paikka on kyllä sellainen, missä voisi hyvinkin viettää omat häät. Kyllähän se vähän toivoa herättelee, kun mies ihan oma-aloitteisesti heittää noita kommentteja Muoks. seuraavana päivänä sitten ehdotin, että mentäisiin brunssille siihen lähipuistoon, niin mies totesikin, ettei hänellä oikeastaan ole mitään hyviä kokemuksia kyseisestä raflasta meinasin jo kysyä, että minkä ihmeen takia hän haluaisi juhlia häitään siellä, mutta tyydyin pitämään suuni kiinni ja pyörittelemään silmiä sisäisesti. Huoh, miehet.
 19. Häihin aikaa vielä vajaa 1,5v ja nyt tuli ensimmäinen hääpainajainen Unesta eniten mieleen jäi se että sulhanen ei osannut ollenkaan kävellä sillä tapaa miten alttarille yleensäkkin kävellään, eli askel ja seuraavalla askeleellä tuodaan toinen jalka viereen ja tätä rataa (ymmärtänette mitä ajan takaa) ja itse vain anelen että yrittäisi edes kun toinen on vain että eihän se nyt oo ihan justiinsa, ei kukaan edes katso
 20. Aikaisemmin
 21. Hitaasti mutta varmasti ja hyvää kannattaa odottaa ja mitä näitä nyt on näitä sananlaskuja. Ennemmin taikka myöhemmin mä aina muistan/ehdin/jaksan/viitsin näitäkin titteleitä päivittää... Kärsivällisyyttä siis kaikille jonoon tuleville, tähän astisille on nyt kymppioikeudet annettu.
 22. En valitettavasti pysty... Foorumi ei anna tallentaa muutettuja tietojasi, koska nimimerkissä on alle kolme merkkiä. Huomaan, että olet ollut jäsenenä jo aika monta vuotta ja näitä päivityksiä kun tulee ja menee, jossain vaiheessa on lyhyemmätkin kelvanneet, mutta nykyään ei. Eli joudut joko vaihtamaan nimimerkkisi pidempään tai tyytymään ikuisesti tuohon titteliin mikä nyt on...
 23. Hei, onko jollain parilta viimevuodelta kokemuksia? Olen miettinyt tätä ja hinnasto ainakin vaikutti kohtuulliselta ja oli monipuolisia vaihtoehtoja.
 24. Toisella kierroksella. Ensimmäiset häät olivat vuonna 2003 ja erostakin jo 12v. Miehelleni avioliitto on ensimmäinen. Itse olisin voinut elää avoliitossakin, mutta käytännön syistä (mies amerikkalainen ja minäkin asun täällä nyt) avioliitto oli fiksuin ratkaisu. Ja kun kerran "pakkoavioliitto" on luvassa, niin miksei sitä myös juhlisi. Juhlat tulemme pitämään 2019 kesällä ja huomattavasti pienemmällä porukalla kuin ensimmäiset. Hassua, että lähimmät ystäväni ovat vuosien saatossa vaihtuneet, joten kutsuttavista ystävistä vain yksi oli ensimmäisissä häissäni.
 25. Onko kellään suositella hyvää pappia, joka osaa sujuvaa englantia? Olen itse Espoosta (Olarin seurakunta), mies on amerikkalainen ja olisi kiva, jos edes osa avioliittomme siunauksesta olisi englanniksi. Avioliiton siunaus näillä näkymin Suomenlinnan kirkossa.
 26. Hei kaikille, me vietämme suomalais-amerikkalaisia häitämme Suomenlinnassa kesäkuussa 2019 ja kartoitan parhaillaan vaihtoehtoisia catering- firmoja. Bastion Cateringista löytyikin jo oma ketjunsa ja tulen heille laittamaan tarjouspyynnön, mutta entäs muut... Esim. Suomenlinnan Panimon Catering: onko kellään kokemuksia? Muita suosituksia? Haluamme pöytiin tarjoillun 3 ruokalajin illallisen ja palvelun on sujuttava ystävällisesti myös englanniksi. Joten kaikki kommentit ja suositukset ovat tervetulleita.
 27. Meidän budjettimme noin 40 hlön juhliin (sis. kaksi eri juhlatilaa, palvelun, ruoat, juomat, ehostautumisen, valokuvauksen) on 3500e. Tämä siis vain juhlabudjetti, johon emme laske sormuksia tai pukuja, koska nämä ovat kategoriaa "olisi hankittu ilman juhliakin" . Vaatetusasiat kumpikin kustantaa itsenäisesti, eikä meillä ole sinänsä erikseen häävaatteita, vaan puvut on valittu omista kaapeistamme hieman täydentäen. Maistraatissa kun mennään virka-aikana, niin ei onneksi siitäkään tule liikaa kuluja.
 28. Meillä oikeastaan kaikki nou-nou mahtuu yhteen sanaan: väkinäisyys. Tämän välttely on viitoittanut järjestelyissä ihan kaiken: ei mitään perinteitä vain perinteiden vuoksi, ei ketään vierasta paikalle vain siksi että "no kun pitäähän ne nyt kutsua", ei mitään mukahauskoja yhteisleikkejä. Kun on läheisimmät ja tärkeimmät ihmiset ympärillä, kivat puitteet, hyvä ruokaa ja juomaa, niin uskon/toivon että eiköhän ihan vaan sillä pärjätä just hyvin.
 1. Lataa lisää sisältöä