Lenni

Rouva
 • Content count

  1948
 • Joined

 • Last visited

About Lenni

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

834 profile views
 1. Syksyllä 2005 liityin, kun häävalmistelut alkoivat. Eli 11 vuotta tulee tänävuonna täyteen, hui!
 2. Sama. Viestejä oli jotain 1700-1800.
 3. Oliko tuohon spoilerin sisältävän viestin lainaukseen jossain ohjetta. Kun selvästi se jollain toimii? Eli onkohan nyt niin, etten osaa käyttää tätä ominaisuutta vai onko se käytiksestä kiinni?
 4. Mulla on tämä sama ongelma. Käytössä on ipad. Onkohan siinä vika?
 5. Mä otin heti häiden jälkeen uudet kuvat passia ja ajokorttia varten. Sama kuva siis molempiin, ja kuvassa mulla on otsatukka ja ei ole silmälaseja (tosin ajokortissa ei niistä ole mainintaa vaikka niitä käytänkin). Molemmat kortit olen saanut poliisilaitokselta ilman mitään huomautuksia, joten uskoisin kuvani olevan ok.
 6. Itse soitin poliisille (ajokorttiasioista vastaavalle virkailijalle) ja kysyin ovatko tietoni jo päivittyneet.
 7. Vaikka sitten kuulostaisinkin ahneelta, niin toteanpa vaan, että minun mielestä 50 € sulhon vanhemmilta on todella vähän! Sellaisia summia, ja isompiakin (siis markoiksi muunnettuina) sain ylioppilaslahjaksikin naapureilta ja puolitutuilta. Vanhemmista puhumattakaan. Ja sen voin mainita, että mitään rikkaita ei olla. Meidän tuttavapiireissä vaan on tapana antaa suhteellisen avokätisesti lahjoja. Ymmärrän toki, että ihmisen tulotasosta riippuen 50 € voi olla iso raha, mutta lukemieni viestien perusteella en saa sitä vaikutelmaa, että kyseiset vanhemmat olisivat olleet ihan p.a. Eli kyllä mun mielestä tuollaisen summan lahjoittaminen on lähinnä pilkantekoa, varsinkin jos veljelle on samassa tilanteessa annettu metsää!