Jump to content
Naimisiin.info

sinipiika

Rouva
  • Viestit

    51
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sinipiika kaikki viestit

  1. sinipiika

    Ohmo

    Ohmo edestä, Ohmo taka, Ohmo istuu, Ohmo makaa...
  2. Nyt vuoden ajan muutamaa flunssakautta piilareita 24/7 pitäneenä aivan taatusti pidän piilarit päässä häissä. En osaa enää ajatellakaan itseäni laseilla (ja viimeksi kun pari päivää jouduin pitämään, niin näytin aivan järkyltä... mun rillit onkin ihan hirveet) Suosittelen kokeilemaan näitä yötä-päivää -linssejä. Minulla on herkät ja kuivat silmät, mutta silmätippoja en ole tarvinnut kahden ensimmäisen kuukauden jälkeen kuin aamuisin. Ja todella pidän kuukauden aina putkeen. Aiemmin tässä ketjussa joku sanoi, että nämä 24/7 -linssit maksavat ihan hirmuisesti. Noh, hinnat ovat onneksi tulleet alas ja minun linssit maksavat 25€/pari optikkoliikkeestä ostettuna. Netistä saa tilattua vielä edullisemmin. Eli ei ne nyt mikään ihan hirveä investointi ole, niillä kun todella menee sitten koko kuukauden.
  3. sinipiika

    Vainoharhaisuus

    Minun ympärillä kuhistaan. Ja mitään viikonloppumenoja en tunnu saavan sovittua kenenkään kaverin, enkä edes sulhon kanssa. Ne järjestetään joko kesäkuussa (kaksi mahdollista viikonloppua) tai heinäkuun puolessa välissä, kaksi viikkoa ennen häitä. Melkein olin jo varma, että jälkimmäinen on todellinen tapahtumahetki (avauduin kaasolle kuinka on ärsyttävää olla pari viikkoa karvainen vuorenpeikko, jos meinaa käydä sokeroinnissa juuri ennen häitä - kaason reaktiosta pystyi ehkä päättelemään, että ovat suunnitelleet juuri tuolle karvajaksolle polttarit. Tai sitten ei.). Sitten muistinkin, että yksi kaveri on ollut mooonta vuotta mukana kesäteatterissa, joten hänellä olisi heinäkuun alun viikonloput kiinni... Ja sitten vielä kaikki pienet inhottavat vihjailut! Näin yhtä ystävää joku aika sitten ja kun olin lähdössä kotiin, hän totesi "Heippa! Nähdään sitt... Ai, mutta ethän sä tiedäkään missä me nähdään!" Tai kun kaikki kaverit ja sulkki ovat kuin eivät tietäisikään mistään polttareista yhtään mitään. Alan jo epäilemään ensi viikonloppuna olevia serkun valmistujaisjuhlia feikeiksi... Ei, kyllä ne kai sentään ovat ihan oikeat. Sain jopa kutsun niihin postitse. Eihän kukaan tuolla tavalla huijaisi? Tähän tilanteeseen sopii kuin nenä päähän pätkä yhdestä D.A.D:n biisistä: There's no such thing as paranoia - it's always twice as bad as you fear.
  4. Me laitettiin tuo lihavoitu kohta kutsuun Kotiteollisuutta, Hynynen sanoittanut... Maailman sydän on kuin kovaa kiveä se sykkii tahtiin mainosvalojen yksinäiset hapuilevat toisiaan loukoissa kerrostalojen Unet on katsottu moneen kertaan kaikki kulkee samaa rataa ihminen etsii ihmisen lämpöä jostain tekstiviestien takaa Kuljen yksin yksinäisyyteen kuljen yksin yksinäisyyteen Mutta naisen sydän rakkaudesta palava raudanluja on Mutta miehen sydän terästä valava raudanluja on Kylmä kuu valaisee rantaa, jonka puut ovat pystyyn jäätyneet kylmä kuu valaisee jäätä, jonka alle unelmamme ovat päätyneet Maailman kylmää tuulta emme pakoon pääse mihinkään vahva heikompaa syö kun nuija pöytään lyö ja me vain täristään Ei ehkä ihan yhtä perinteistä kuin monet muut, mutta ihan meitä
  5. Huh, vihdoin päästiin oikeasti tekemään kutsuja... Meille tuli tällainen hyvn yksinkertainen Meillä on ilo kutsua Teidät juhlimaan liitostamme puuttuvan i-kirjaimen löytymistä 26. heinäkuuta 2008 Tammelaan Valkeaniemen Pirtille kello 15:00 Sulhanen & Morsian Toiselle sivulle tuli seuraavaa: Mutta naisen sydän rakkaudesta palava raudanluja on. Mutta miehen sydän terästä valava raudanluja on. -J. Hynynen Lisäksi kutsun mukana lähtee infokirje, kukin kutsukoon sitä millä nimellä tahtoo, meillä se on juhlaohjesää(n)tö. Fonttina on Vivaldi, sulkki tykästyi siihen
  6. Minäkin haluaisin laulaa häissä, mutten tiedä pystynkö ja kehtaanko... En minä kuitenkaan mikään huippuhyvä laulaja ole, mutta nuotissa pysyn kuitenkin Minulla on kaksi lauluvaihtoehtoa: Nuoruustango ja Ei puolikasta, niiden sanat tulee tässä: Nuoruustango Lämpöni lempeni annan Kaunis on nuoruutein Näät suven ruusut kannan Itseni yksin tein Ei ole muuta antaa Kuin tämä nuoruutein Sulle sen tahdon kantaa En ota itsellein Muuta en koskaan tahdo Kuin sinun olla vaan Elämä ympärilläin Kaikkoaa kokonaan Huominen päivä ei meitä Vaaranna varjollaan Kun sinun saan vain olla Täysin ja kokonaan san. Anu Kaipainen säv. Kaj Chydenius Ei puolikasta Ei, minä en tarvitse puolikasta, anna minulle koonainen maa ja taivas Meret ja joet ja vuorten harjanteet- minun, en suostu jakamaan Ei, minua et puolikkaalla helli, elämä Kaikki kokonaan, minä jaksan! En minä halua onnen puolikasta enkä myöskään murheen puolikasta tahdo Haluan vain puolet tyynystä vain, jolla hellävaroen poskeasi vasten avuttomana tähtenä, putoavana tähtenä kädessäsi hohtaa sormus Ei, minä en tarvitse puolikasta, anna minulle kokonainen maa ja taivas Meret ja joet ja vuorten harjanteet - minun, en suostu jakamaan san. Jevgeni Jevtusenko suom. Markku Lahtela säv. Kaj Chydenius Chydenius on säveltänyt maailman parhaat rakkauslaulut. IMHO.
  7. Äh, eihän sormuksen hinnalla voi olla mitään vaikutusta sen tunnearvoon! Eihän? Tärkeintä on, että sormus on itselle juuri se oikea, maksoi se sitten euron ja 100 000 euroa. Meillä on pronssiset kihlat (vaikka täällä aiemmin joku sanoikin, ettei ne käy päivittäin käytettäväksi, koska värjäävät.), joista maksoimmi yhteensä 35 €. Minun vihkisormukseni tulee maksamaan 42 €. Yritän vielä laittaa niistä kuvat... (kihla on kuvassa hopeaisena, kun en löytänyt kuvaa pronssisesta)
×
×
  • Create New...